reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Dzięki Lila. Fakt, idę na większe, tylko, że "po drodze" zaliczam 8 miesięczny staż u teściów :-D :-D :-D

Ale też jestem dobrej myśli :tak:

reklama
Dziewczyny ale wy plodzicie tych postow na minute, oderwalam sie na chwile a tu juz 3 strony wiecej. Ewelinko przeczytalam wlasnie Twoj ostatni post. (jestem z nadrabianie jeszcez wczoraj, ale bylam ciekawa czy cos mi odpisalas)
Wlasnei Alek usnal sam w lozeczku:szok: . Teraz mial pierwsza drzemke, bo rano spal dluzej, po nocnych balangach. Zasnal w przeciagu niepelnych 20 minut, tyle, ze ja bylam przy lozeczku. Nie bylo placzu a tylko marudzenie przez minute moze:-) Jestem bardzo zadowolona, ale nie ciesze sie za wczasu.

No i cieszy mnie, ze Weronisia co raz szybciej zasypia, jejku to chyba dziala jak balsam dla duszy, dla Ciebie, nie? ide nadrabiac dalej!

Dziewczyny ale wy plodzicie tych postow na minute, oderwalam sie na chwile a tu juz 3 strony wiecej. Ewelinko przeczytalam wlasnie Twoj ostatni post. (jestem z nadrabianie jeszcez wczoraj, ale bylam ciekawa czy cos mi odpisalas)
Wlasnei Alek usnal sam w lozeczku:szok: . Teraz mial pierwsza drzemke, bo rano spal dluzej, po nocnych balangach. Zasnal w przeciagu niepelnych 20 minut, tyle, ze ja bylam przy lozeczku. Nie bylo placzu a tylko marudzenie przez minute moze:-) Jestem bardzo zadowolona, ale nie ciesze sie za wczasu.

No i cieszy mnie, ze Weronisia co raz szybciej zasypia, jejku to chyba dziala jak balsam dla duszy, dla Ciebie, nie? ide nadrabiac dalej!

no to jest naprawde super uczucie a ja bede musiała ksiażek z biblioteki sobie kilka wypożyczyć bo nie mam co z wolnyum czasem zrobic jak mała śpi :-D
własnie wstała- czas drzemki 2 godziny 25 minut :tak:
idziemy jesc obiad :tak:

Krdzia sprobuj szczebeli wlozyc, jak sie zdecydujesz na nauke zasypiania. Moze nei koniecznie odwracalabym lozeczko od razu, chyba, ze Tymi umie szczebelki wyciagac? W nocy mozesz mu je wyciagac, tak, z ejak sie obudzi nad ranem to moze przewedrowac do was. Mnie by sie to bardzo podobalo.

U mnie Alek jest straszna przylepa. Mama i mama jest naj! Caluje mnie zaraz po przebudzeniu wtula sie we mnie,ale ma tez jakies zboczenie, ze mnie gryzie. Czy ktores dziecko tak ma? On wie, ze to zile i czasem mnie ugryzie tak leciutenko, jak sie powstrzymuje, ale mam tez juz siniaka. Moze tak wyladowuje swoje naiecie?

:Lila jak juz to dla mnie te ostatnie buy, a spodnie to mozna byle jakie kupc przeciez. Tyle jest dresow na targu:-p

czesc

dziewczyny niewiem co się wczoraj Julce stało ale tak wrzeszczała chyba przez pół godziny ze :szok: :szok: :szok:

bawiła się w pchanie wózka na czworakach ale że czas koloacji i spanie się zbliżał to wieliśmy ją żeby cos zjadła a ta w ryk że ten wózek jej bierzemy :eek: i od tego się zaczęło a później to już chyba nie wiedziało o co wrzeszczy a wyginała się na wszystkie strony, nie jadła, nie myłam jej, nawet na ręce nie chciał iść ................ w końcu się uśpiła :-(

niewiem czy ją coś bolało czy co :confused: :confused: :confused:

jeszcze nigdy tak nie wrzeszczała :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

dałam jej czopka bo już niewiedziałam co robić
w nocy spała ładnie do 7,40 bez budzenia

w ogóle bardzo ostatnio Julia nerwy pokazuje, jak jej coś zabiore albo nie pozwole czegoś brać to już płacze, wygina się i fochy pokazuje :wściekła/y: :wściekła/y:

Mnie to sie wydaje, ze u naszych dzieci zaczyna sie bunt dwulatków. Tak powoli powolutku:baffled:

Martusiu te spodnie coraz drozsze sie robia wiec poszukam tanszych
ale na targu to chyba nie ma szans
na moje dupsko cos dostac :cool2:

Maniu do Szkocji, ale fajnie, to sie zobaczymy napewno. Alby wy sie wybierzecie do Lonydnu albo my do Szkocji;-) To sie cieszę,że Cię blizej będę miała. A w kwietniu moze i nam uda sie doPolski przyleciec:confused:

No to nie moge nic innego napisac - jak tylko spelnic zyczenie kolezanek i podac planowany termin porodu: 5 czerwiec 2007:-) :-) :-) .

Do jutra babeczki - zostawiam was z tym newsikiem i ide spac bo padam...

:laugh2: :laugh2: :laugh2: No to pieknie GRATULACJE Oj Aneczko ptrzymalabys nas w niewiedzy pewnei gdyby nei ten ciag Ań:laugh2: :laugh2:
Kochan to kiedy to sie stalo??? Chyba po spotkaniu bb niedlugo co? Tam nam zdradzials tajemnice i ... Ale mi sie to milo czyta:tak: :tak: Jakies objawy? Niech Ci bedzie jak najlepiej w tej ciazy bez jakichkolwiek cholestaz i innych "przyjemnosci" !!!

Aniu i Gratulacje ogromne, super, ze do nas wpadlas z taka wiescia, dzieki Tobie dowiadujemy sie o innych jeszcze;-) Wklejeja zdjecia Matiego! A jak u Ciebei z samopoczuciem??

A co z Klaudynką jeszce nie doczytalam czy ma okres czy nie?

jakw takim tempie bedziemy sie rozmnazac to na spotkanku wiosennym łatwiej bedzie wyliczyc ktora nie jest w ciazy :-D :-D :-D :-D :-D

jejkuu ale wam fajnie!!!

ale nas lipcowek nie zostawicie co?? dla majowek i czerwcówek? :no: ;-)

reklama
Myślę cały czas o wczorajszym poście Ani.G, jeszcze na spotkanku wspominała, że biorą się do robotki i proszzzz, minął miesiąc i mamy efekty :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
Nasza Klaudia też jest pod znakiem zapytania, więc wychodzi na to, że krakowski wesoły samochodzik rozkręca przyszłoroczny babyboom :-)
Kto tam jeszcze jechał... Martusia (no właśnie, też coś pisała o zawirowaniach z @ hihi), no i Melll :szok: :szok: a w drodze powrotnej jeszcze Joasia... hihii:confused: :confused: :confused: :laugh2: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ha ha ha:laugh2: :laugh2: :laugh2: Edziu co Ty tu wrozysz??? ja owszem bylam juz pogodzona z myslami o drugim dzidziusiu juz nawet rodzicom powedzialam, ze chyba jestem w ciazy, ale od 4 dni mam okres;-) Poprostu przesunela mi sie owulacja jak bylam w Polsce. Jak mi wolno to ja jeszcze poczekam do przyszlego roku z zafasolkowianiem:-p A jak trzeba to bede dopingowac Melci i Asi :cool2: :cool2: :laugh2: ;-)

Do góry