reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Jako, że jestem na K, to postanowiłam jutro dostać ten @, żeby nie zaburzyć kolejności. :-) A tak poważnie, to chyba go jednak dostanę, bo zero jakichkolwiek oznak.

A mój mąż mi przed chwilą oznajmił, że chce mieć co najmniej 3 dzieci. Ja mu na to "No to fajnie, przecież nie musisz mieć wszystkich ze mną" :-D
W sumie ratowałyby mnie bliźniaki :-)

reklama
Ale fajnie u Was :) Dzięki za miłe przywitanie !!! Na pewno odezwę się do Was jutro. Na dziś chciałam się tylko przywitać. Spadam do wyrka, bo jutro 5:30 pobudka... i do roboty.... Życzę Wszystkim miłego wieczorku :) I do poklikania :)

Jako, że jestem na K, to postanowiłam jutro dostać ten @, żeby nie zaburzyć kolejności. :-) A tak poważnie, to chyba go jednak dostanę, bo zero jakichkolwiek oznak.

A mój mąż mi przed chwilą oznajmił, że chce mieć co najmniej 3 dzieci. Ja mu na to "No to fajnie, przecież nie musisz mieć wszystkich ze mną" :-D
W sumie ratowałyby mnie bliźniaki :-)
no no Klaudia jesłi to" co najmiej" oznacza,że lepiej byłoby wiecej niz 3 dzieciaczków to jakbys jutro nie dostała tej @ to byłoby nawet dobrze, im szybciej tym lepiej hehe bo troche roboty przed Wami :-)

Kurde to becikowe chyba działa, bo dzisiaj druga sąsiadka z klatki mi powiedziała, że jest w ciąży :)

Maciek był dzisiaj jakiś nieznośny. Cały dzień tylko mama, mama. Normalnie nie mogłam z pokoju wyjść. Zazwyczaj w dzień śpi ok. 3 godzin, a dzisiaj obudził się po 1,5. Czyżby natępne zęby????????????

wow
dzien dobrych wiadomosci

Gratulacje dla Ani,super jej poszło z urodzeniem :-) baardzo szybko!

Gratulacje dla drugiej lipcowki-majówki :-D :-D :-D Aniu i... WOW

dziewczyny zaczynaja szalec :-D :-D

Klaudia zycze blizniakow :-D ale by było :-D

i serdecznie witamy nowa kolezanke efunke :-) witaj na pokładzie!!

no no Klaudia jesłi to" co najmiej" oznacza,że lepiej byłoby wiecej niz 3 dzieciaczków to jakbys jutro nie dostała tej @ to byłoby nawet dobrze, im szybciej tym lepiej hehe bo troche roboty przed Wami :-)

No to idę do roboty. Ale dzisiaj i tak nic (a raczej nikt) z tego nie wyjdzie.

Jeszcze wam pokażę, co mi dzisiaj Łukasz zamówił. Wczoraj narzekałam, że mi Maciek wyrozciągał moją ulubioną koszulkę, to mi dzisiaj takie cuś kupił.
Wprawdzie spać w tym mi nie będzie za wygodnie, tym bardziej, że to stringi, ale co tam...:-)

banitta7613kz5.jpg

Rany - jak to musi byc fajnie jak maluch spi 3 godziny - mati tak pospi tylko jak kładziemy sie razem - no teraz to sie czesto zdaża bo jakos mi tak seeennno jest:)
Klaudia - ja tez nie miałam ZADNYCH objawów - zero- do dzis mi ciezko uwierzyc że tam fasolinka rośnie pod serduchem:) Chociaz juz widziałam serdunio na usg:))29 września było 8 mm.:)))

No to idę do roboty. Ale dzisiaj i tak nic (a raczej nikt) z tego nie wyjdzie.

Jeszcze wam pokażę, co mi dzisiaj Łukasz zamówił. Wczoraj narzekałam, że mi Maciek wyrozciągał moją ulubioną koszulkę, to mi dzisiaj takie cuś kupił.
Wprawdzie spać w tym mi nie będzie za wygodnie, tym bardziej, że to stringi, ale co tam...:-)

banitta7613kz5.jpg
no superrrrrrr i kolejny dowód że mąz Klaudii to nie łoś :tak:

reklama
Do góry