reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Niespodziankowe - ale cieszymy sie bardzo - chociaz pierwszy tydzień to były i łzy szczęścia i przerażenia - ale jak to łoś mówi - wszystko hormony hi hi
hihi ten [ierwszy moment to zawsze jest taki trudny i przerażający nawet jak dzidzia planowana prawda? ja chyba tez wolałabym niespodzianke bo tak świadomie na drugiego dzdziusia to cieżko sie zdecydować.
Jeszcze raz gratuluje Aniu :tak:

reklama
Już po wszystkim :)
Tymek jest na świecie. urodził się o 17.15. waży 3100 i ma 55 cm. Mąż Ani dzwonił i mówił, że była bardzo dzielna (udało mu się być przy niej), nawet nie pisknęła - no i jest strasznie dumny. Boże jak się cieszę, że wszystko już jest ok.

GRA TU LA CJO NY !!!!!!!!!!!!!!:-D :tak: :tak: :elvis: :elvis:

Witam :) Jestem lipcową mamą 2005. Co prawda piszę już na innym forum, ale do zajżenia do Was namówiła mnie moja koleżanka. Może kilka słów o mnie. Mam śliczną córeńkę Natalkę. Urodziła się 28-07-2005 o 13:00, 53 cm i 3300g. Co prawda dostała tylko 5 pkt, ale teraz wogóle tego nie widać. Nadrobiliśmy wszystko rehabilitacją i już jest ok. Jest uśmiechniętym i żywym łobuzkiem :) Ja wróciłam do pracy w styczniu tego roku ale na początku pracowałam w domu. Od lipca zmieniłam pracę i nie ma mnie od 7 do 15-tej... :( Natalką zajmuje się wtedy moja mama.
Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona a mi uda się u Was zadomowic :)
Pozdrawiam gorąco resztę lipcóweczek :)

Ania i... ale fajnie, że do nas zajrzałaś. Gratulacje maluszka!!!!!!!!
To się lipcóweczki wzięły do roboty, hihi. I teraz będą czerwcówkami. No, no, ciekawe kto się jeszcze w tym miesiącu ujawni?!?!;-) Jak narazie same Anie: Ania Szwarc, Ania i...
czas na dalsze panie Anie G. i Nianie :-) :tak:

Kurcze muszę ponadrabiać - zdjęcie wstawić - ale narazie jestem na etapie "uczłowieczania" Matiego - zasypia tylko ze smokiem i z mama albo tatą i tylko w naszym łóżku. no i niedługo trz go będzie przenieść do jego pokoju, który urzadzony stoi od 15 miesięcy i tylko narazie jest przechowalnia zabawek ( i też tylko wtedy jak je tam poukładam) tak to całe mieszkanie to jeden wielki plac zabaw. Wiem ze to póxno ale jak teraz tego wszystkiego nie opanuje to od maja łatwiej nie będzie:)
Hm chyba na wspólnej sie zaczyna...

Witajcie babulki:)
Głupio mi tak was tutaj nachodzic - tym bardziej że tak rzadko udaje mi sie odezwać - ale przyznam sie że podczytuje czasami, chociaz tez nie tak nałogowo jak na poczatku brzuszkowania - myslę że mały łobuz, budowa która planujemy i kupno działki tak mnie zaangażowało - ale nie zapomniałam i tęsknie czasami tylko chyba brak mi konsekwekcji i jestem leniuche:((((
Ale przylazłam Wam się pochwalić - nasz Mati będzie miał rdzeństwo w maju 07:) i taki mnie sentyment łapie jak to z Wami wszystko dwa lata temu przezywalismy.....
Tylko nie mogę sie tu w tym nowym bb odnaleźć buuuuuuuuuuuuu.

GRATULACJONY !!!! :elvis: :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

to pogratuluj Klaudia koniecznie koleżance od nas :tak: a maluszka ucałuj pzy okazji w stópki :tak:

Napewno ucałuję w te malutkie stópecki. :-) Jutro rano do nich polecę i pogratuluję - tym bardziej, że Ania o was wszystko wie, hihi.

O rany już zapomniałam, jak taki maluszek wygląda.

Witam :) Jestem lipcową mamą 2005. Co prawda piszę już na innym forum, ale do zajżenia do Was namówiła mnie moja koleżanka. Może kilka słów o mnie. Mam śliczną córeńkę Natalkę. Urodziła się 28-07-2005 o 13:00, 53 cm i 3300g. Co prawda dostała tylko 5 pkt, ale teraz wogóle tego nie widać. Nadrobiliśmy wszystko rehabilitacją i już jest ok. Jest uśmiechniętym i żywym łobuzkiem :) Ja wróciłam do pracy w styczniu tego roku ale na początku pracowałam w domu. Od lipca zmieniłam pracę i nie ma mnie od 7 do 15-tej... :( Natalką zajmuje się wtedy moja mama.
Mam nadzieje,ze przyjmiecie mnie do swojego grona a mi uda się u Was zadomowic :)
Pozdrawiam gorąco resztę lipcóweczek :)
no proszzz ja sie tutaj martwie ,że BB zamiera a tymczasem nowe koleżanki sie pojawiają :tak: zapraszamy, zapraszamy

czas na dalsze panie Anie G. i Nianie :-) :tak:

No właśnie. To może umówmy się, że idziemy alfabetycznie - najpierw A jak Anie, potem B jak Bogusia (hihi) itd.

Witaj Efunka. Fajnie, że jeszcze ktoś do nas dołącza. No to możesz zapomnieć o tym innym forum - nic się nie równa z lipcóweczkami bb :cool2:

reklama
No właśnie. To może umówmy się, że idziemy alfabetycznie - najpierw A jak Anie, potem B jak Bogusia (hihi) itd.

Witaj Efunka. Fajnie, że jeszcze ktoś do nas dołącza. No to możesz zapomnieć o tym innym forum - nic się nie równa z lipcóweczkami bb :cool2:

hihi jestem za
do e dalekoooooooo

Do góry