reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
Klaudia pisze:
No i jeszcze jedna niepewna wiadomość: kurcze w czwartek miałam dostać okres i nic :D Jak narazie nie kupuje jeszcze testu, bo oznak innych brak, ale jak jeszcze parę dni nie dostanę to lecę do apteki :)

no no Klaudia, no no :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
trzymam kciuki co by ta @ nie przyszła  ;D ;D ;D ;D ;D

hi hi hi ale fajnie by było :laugh:
ja również trzymam kciuki :D

reklama
Maniula, mi sie BARDZO PODOBAJĄ, i miałam Ci wcześniej napisac ale Kubek szaleje wiec tylko komop działą a ja latam za małą marudą - boze czyżby kolejne ząbki ::) ::) ::)...póxniejpogadamy na priwie bo bedzę chciała u Ciebie zrobic zakupy. Buziaki

Edytko MEGA WSPÓŁCZUJE kłopotów z żołądkiem, dobrzez ze juz się leczysz to moze szybko przejszie .

e_mama pisze:
No i Julka zaczęła spać raz dziennie, tak koło 13...
przerąbane  ;D
e_mamo jak tak mam juz od jakiegos czasu 1 spanie w dzien ale za to dłuższe bo ok 2h

a tak wogóle to dzien dobry wszystkim ja dzisiaj juz byłam w mieście wojewódzkim u dentysty sadysty i kupiłam piotrkowi adidasy ale jestem blin wyprażyło mnie w tym aucie szkoda że nie mam klimy ojjjjjj przydałoby sie

dzieki Edziu i dzieki Aniu :-* :-* no to cos juz wiem  :)

Aniu ale sie ciesze nawet nie masz pojecia hehe

wiecie  ja Was przepraszam ze tak susze glowe ale chyba nie bardzo juz sie orientuje co sie nosi w Pl a czego nie tu jest wszystko modnei w pizamie mozesz wyjsc na ulice  :p a mi strasznie zalezy zeby cos robic .... malutkiego  nawt tyci tyci ale swojego i niech duzy kombinuje z kumplem a ja bede sobie tez kombinowac  ;) :D

Czesc Kate mnie tez czeka wizyta u dentysty :p ::) az sie boje myslec

zapomnialam Wam napisac co mi sie stalo :p :p :p wchodze rano do lazienki a tam z kibelka leje sie woda :p :p tu sa takie toalety gdzie zawsze stoji woda tak mniejwiecej do polowy muszli a dzis podeszla pod sama deske i lala sie na podloge .......dobrze ze tylko woda ::) :p ale poczatek dnia milutki ::) ;D

a poza tym upal na maksa zar sie leje z nieba a dopiero 8godzina ::) chyba znowu pol dnia w domu bedziemy siedziec :-[

Klaudiaaaaaaaaaaa kiedy testujesz? kurcze ale byloby fajnie!!!!!!!!1 ;D ;D ;D trzyamam kciuki z calej sily!!!!

aaa no i Iwus milego urlopowania!!! wypoczywaj pracusiu wypoczywaj

Witajcie kochane MAMUSIE

Przybywam do Was w nagłej sprawie , aby się poradzić.
Moj mały dostał wysypki, ale jedynei w miejscach które widac na zdjeciach.
Ostatnio mały się raczy niewielkimi ilościami szynki pieczonej.... kupionej ::).
może to uczulenie...hm..
Mamusie kochane , spotkałyście sie z czymś takim? Jeśli tak to jak sie tego pozbyć ? A może wizyta u lekarza ?

Dziękuję i pozdrawiam cieplutko :-*

Mamalgosiu jak na moje oko to to potowka i chyba najlepiej jest to poprostu wietrzyc i nie dopuszczac by powstaly wieksze placki ale przy takich upalach to bedzie trudne :-[

z tego co pamietam to MIlenka Lilkowa tez miala w tym samym miejscu ale czym zaleczyla nie mam pojecia ...Lila poradzisz??!!

Mamałgosiu mi tez to wygląda na potówki...ja stosuje wietrzenie i zasypuje mąką ziemniaczaną ---rewelayjne daje to rezultaty

reklama
mania pisze:
Mamalgosiu jak na moje oko to to potowka i chyba najlepiej jest to poprostu wietrzyc i nie dopuszczac by powstaly wieksze placki ale przy takich upalach to bedzie trudne  :-[

z tego co pamietam to MIlenka Lilkowa tez miala w tym samym miejscu ale czym zaleczyla nie mam pojecia ...Lila poradzisz??!!

Do góry