reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
W niedzielę byliśmy w ZOO :)
Bardzo udana wyprawa, polecam
Darii najbardziej podobały się kozy, ponieważ można było je dotknąc. No i oczywiście Dariunia podrywała wszystkich chłopców jakich spotkaliśmy (wiek nie miał znaczenia :p ::) ;D :D ;)

hello, witam i ja po zaj.stym weekendzie :)
byłam na działce u Sylwii i było super, klimaty wakacyjne,strumienie piwa(oczywiscie wieczorem jak dzieci spały) i grillowanie (chyba tez muszę o jakiejs diecie pomyślec), pływanie w basenie i opalanie .....mmmmmmmmmmmmiodzio ;D ;D ;D GAzela żałuj ze Cię nie było.

co do pracy w domu. to miałam podobny pomysł jak Mania . MAm kuzyna w Angli i chciałam aby mi wysyłał ciuszki dla dzieci Early days bo są tam b. tanie a ja tu bym je wystawiała na allegro. Niestety dla mnie a dla kuzyna staty dostał chłopak lepszą pracę i nie ma czasu chodzic po sklepach...wiec ja dalej siedze i mysle co tu zrobic aby zarobi ;P

aaaaaa i zapomniaąm sie pochwalić Kuba a juz 10 zębów. ostatnio przybyły mu dwie górne czwórki :)

i byl ostatnio bardzo marudny i budził isę w nocy wiec stawiam Iwon ze u was też to moze chodzic o zęby.

Julciowy TRójząb is the best !   ;D ;D ;D

Moja Daria na razie ma 4 ząbki i to na dole  ::) :laugh: :D nadal czekamy na górę  :laugh:

reklama
kurcze a ja chyba kawy nie moge pić, sama nie wiem...
nie piłam jeszcze dzisiaj i taka jakaś bez życia jestem...

Do góry