reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć Babeczki! Ja tylko na dwa słowa, bo moje chłopaki poszły na spacer a ja w tym czasie mam zamiar wysprzatać domek i obiadek jakis ugotować.
Kurcze Łukasz jest na urlopie i przez to nie mam kiedy siąść do komputera, bo cały czas gdzieś jeździmy albo chodzimy :) Wczoraj bylismy na zakupach - kupiłam sobie superowe spodnie i bluzkę, a potem kupiliśmy w Ikei zabezpieczenia "antyMaćkowe" i dzisiaj w domu była akcja montowania wszystkiego :)

No i jeszcze jedna niepewna wiadomość: kurcze w czwartek miałam dostać okres i nic :D Jak narazie nie kupuje jeszcze testu, bo oznak innych brak, ale jak jeszcze parę dni nie dostanę to lecę do apteki :)

Rany jak ja bym chciała poczytać co tu się dzieje :D :D :D
No to narazie: lecę latać z miotłą :) Miłego dzionka!!

reklama
halo! wpadam na chile z rana bo obiecalam duzemu ze mu powiem jak mi cos napiszecie o tyhc bluzach a tu cisza  :-[ rany .......nie podobaja sie Wam ??? powiedzcie mi noooooo...bo jesli to kicz to zaraz lece do sklepu i oddaje  :p :-[

elfiko pisze:
a ja próbuje od paru dni wysądowac o co chodzi mojemu dziecku ???
jak ją położe wieczorem spac o 19.30 to wstaje o 6.30 rano a jak ją kłade póżniej tzn.tak po 20stej to wstaje przed 6 rano i jeszcze w nocy trzy pobudki urządza. dzisiaj np. o 3 rano wstała w łóżeczku ,nakręciła sobie pozytywke i zaczęłą sie kiwac że niby tańczy  ::)  :o
budze sie, patrze mały skrzat tany tany robi o 3ciej rano!!! Nie chciała małpiszona juz spac ale jej szybko mleko zrobilam i z butla uspałam jeszcze  ::)

hi hi hi no to rośnie tancereczka nie ma co ;D :D :laugh: :D

a tak poza tym to
Iwon ale Ty sie slicznie prezengtujesz i jak elegancko wygladasz fiufiu no i Kornelek jak zwylke slodziutki krasnal !!!!

Hanti i Otka pierwsza klasa! Hanti kusi dekoltem a Otka nogami  :D

no o Julinkowy Trojzab jest super hehehe Julinek jak zwykle usmiech pelna para  :D jaka Ona jet kochana!!!!

I Natalka Ysiu super wyglada!!!

i nie pamietam czy pisalam juz o Ani i Klaudi  ::) Baby ale Wy szczuplutkie jestescie  :o Klaudi wloski juz odrosly a Ania ma chyba znowu podciete??

mania pisze:
halo! wpadam na chile z rana bo obiecalam duzemu ze mu powiem jak mi cos napiszecie o tyhc bluzach a tu cisza  :-[ rany .......nie podobaja sie Wam ??? powiedzcie mi noooooo...bo jesli to kicz to zaraz lece do sklepu i oddaje  :p :-[

Ja to sie nie znam na modzie ani w ząb, więc nie powiem Ci kochana czy te bluzy są trendy czy nie  :p :p
Jak dla mnie mają za duże aplikacje, ja to wolę takie rzeczy bez różnych napisów, bajerów, takie gładkie raczej, ale to ja tak mam, bo ja jestem stara dupa, młodzieży pewnie się spodoba hihihihihi

Klaudia pisze:
No i jeszcze jedna niepewna wiadomość: kurcze w czwartek miałam dostać okres i nic :D Jak narazie nie kupuje jeszcze testu, bo oznak innych brak, ale jak jeszcze parę dni nie dostanę to lecę do apteki :)

no no Klaudia, no no :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
trzymam kciuki co by ta @ nie przyszła ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
jeżlei chodzi o drzemki Darii to są dwie:
1) przedpołudnowa czasem jest o 7 a czasem o 10-tej, nie ma reguły, ale codziennie jest, trwa różnie od godziny do trzech ;D najdłużej Daria śpi jak zasnę z nią, co czasem mi się zdarza, bo ona wstaje między 4,30 a 5 rano ;D
2) popołudnowa ok14-15 trwa mniej więcej godzinę

i powiem Wam szczerze, że nie zamierzam rezygnowac z tych drzemek, bo mi one bardzo pasują, mam dzięki nim trochę czasu dla siebie i domu :D

Do góry