reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

poczytałam i jest mi strasznie smutno,
ale muszę już lecieć lulu,
bo rano do pracki i będzie ciężko mi wstać

reklama
witam poznym wieczorkiem :)

popralam, poprasowalam........ehhh padam na pyszczek, przygotowania do wyjazdu pelna para!!!!
teraz popijam szalwie na zwalczenie mojej laktacji, ktora juz traci na sile ale nadal mam takie male zgrubienia z pokarmem, mam nadzieje ze do wyjazdu jakos to bedzie!!!

hanti
witaj kochana, myslimy o Tobie i pamietaj ze tesknimy!!!

hanti pisze:

a czemu smutno?? ze do pracki

siema ja na chwilkę...Asiu...ktoś się dzis do Ciebie dobijał tel...jutro zadzwonię to się umówimy na piątek, będzie z nami Sylwia i w zaleznosci czy Ty bedziesz z 2 osobnikami płci męskiej ja pojadę z mężem lub bez...

Julka też ma potówki na pleckach i dlatego kąpię ją w krochmalu i przecieram jej te potóweczki spirytusem, jest lepiej....

Ja oszalałam i pojechałam dziś wieczorem dobrowolnie do teściowej hihihihi
Chciało mi się pojeździć, a że do nich nie daleko to pojechaliśmy... Tym sposobem Julka ma nowego bodziaka i książeczkę  :p :p ::) ::) ::) ::)

AniaSzwarc pisze:
hanti pisze:

siema ja na chwilkę...Asiu...ktoś się dzis do Ciebie dobijał tel...jutro zadzwonię to się umówimy na piątek, będzie z nami Sylwia i w zaleznosci czy Ty bedziesz z 2 osobnikami płci męskiej ja pojadę z mężem lub bez...

aniu kochana mialam wylaczony dzwiek jak usypialam Kube i nie wlaczylam....sorki!!!!!
a co do spotkania to ja najprawdopodobniej bede sama z Kuba, jeszcze dam Ci znac.........

Joaska pisze:
AniaSzwarc pisze:
hanti pisze:

aniu kochana mialam wylaczony dzwiek jak usypialam Kube i nie wlaczylam....sorki!!!!!
a co do spotkania to ja najprawdopodobniej bede sama z Kuba, jeszcze dam Ci znac.........
też tak robię :)
Asiu to ja jutro zadzwonię to się dokładnie umówimy...ja spadam. pa

reklama
A ja tak na raty nadramiam i wreszcie skonczyłam ::)
No ale teraz to juz nikogo nie ma.
Ja po wannie juz i po kolacji od dluższego czasu tylko mi sie z moim Aniołkiem małym przysnęło. On jest przesłodki jak sie do mnie przytula, łapkami mnie obejmuje, nogi mi zarzuca na talię i tak śpimy. Pieszczpch mały.

Klaudia no dobrze, że jesteś!!!!!
Myślałam dziś rano o Tobie i o Ani.g!! Gdzie jest Ania????

Maniu moja Ty, no zbieram sie powoli na rozmowę z Tobą :) :laugh: ;) Poczekaj doczekasz się, bylebym się wstrzliła w dobra godzinę :D

Do góry