reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
witam poznym wieczorkiem 
popralam, poprasowalam........ehhh padam na pyszczek, przygotowania do wyjazdu pelna para!!!!
teraz popijam szalwie na zwalczenie mojej laktacji, ktora juz traci na sile ale nadal mam takie male zgrubienia z pokarmem, mam nadzieje ze do wyjazdu jakos to bedzie!!!
hanti witaj kochana, myslimy o Tobie i pamietaj ze tesknimy!!!
popralam, poprasowalam........ehhh padam na pyszczek, przygotowania do wyjazdu pelna para!!!!
teraz popijam szalwie na zwalczenie mojej laktacji, ktora juz traci na sile ale nadal mam takie male zgrubienia z pokarmem, mam nadzieje ze do wyjazdu jakos to bedzie!!!
hanti witaj kochana, myslimy o Tobie i pamietaj ze tesknimy!!!
Anikaa
Fan(ka)
hanti pisze:poczytałam i jest mi strasznie smutno,
ale muszę już lecieć lulu,
bo rano do pracki i będzie ciężko mi wstać
a czemu smutno?? ze do pracki
siema ja na chwilkę...Asiu...ktoś się dzis do Ciebie dobijał tel...jutro zadzwonię to się umówimy na piątek, będzie z nami Sylwia i w zaleznosci czy Ty bedziesz z 2 osobnikami płci męskiej ja pojadę z mężem lub bez...
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Julka też ma potówki na pleckach i dlatego kąpię ją w krochmalu i przecieram jej te potóweczki spirytusem, jest lepiej....
Ja oszalałam i pojechałam dziś wieczorem dobrowolnie do teściowej hihihihi
Chciało mi się pojeździć, a że do nich nie daleko to pojechaliśmy... Tym sposobem Julka ma nowego bodziaka i książeczkę
:
:
:
:
Ja oszalałam i pojechałam dziś wieczorem dobrowolnie do teściowej hihihihi
Chciało mi się pojeździć, a że do nich nie daleko to pojechaliśmy... Tym sposobem Julka ma nowego bodziaka i książeczkę
Anikaa
Fan(ka)
e_mama pisze:Ja oszalałam i pojechałam dziś wieczorem dobrowolnie do teściowej hihihihi
to chyba przez te upały , co ???
Joaska
Lipcowe mamy '05
AniaSzwarc pisze:hanti pisze:poczytałam i jest mi strasznie smutno,
siema ja na chwilkę...Asiu...ktoś się dzis do Ciebie dobijał tel...jutro zadzwonię to się umówimy na piątek, będzie z nami Sylwia i w zaleznosci czy Ty bedziesz z 2 osobnikami płci męskiej ja pojadę z mężem lub bez...
aniu kochana mialam wylaczony dzwiek jak usypialam Kube i nie wlaczylam....sorki!!!!!
a co do spotkania to ja najprawdopodobniej bede sama z Kuba, jeszcze dam Ci znac.........
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
AniaSzwarc pisze:e_mama pisze:Ja oszalałam i pojechałam dziś wieczorem dobrowolnie do teściowej hihihihi
to chyba przez te upały , co ???![]()
ihihihihi
chyba
u nas teraz całkiem chłodno
no nic zmykam do wanny
do jutra kobiałki
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja tez zmykam zaraz do wanny.................
to do juterka kochane
to do juterka kochane
Anikaa
Fan(ka)
też tak robięJoaska pisze:AniaSzwarc pisze:hanti pisze:poczytałam i jest mi strasznie smutno,
aniu kochana mialam wylaczony dzwiek jak usypialam Kube i nie wlaczylam....sorki!!!!!
a co do spotkania to ja najprawdopodobniej bede sama z Kuba, jeszcze dam Ci znac.........
Asiu to ja jutro zadzwonię to się dokładnie umówimy...ja spadam. pa
reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
A ja tak na raty nadramiam i wreszcie skonczyłam :
No ale teraz to juz nikogo nie ma.
Ja po wannie juz i po kolacji od dluższego czasu tylko mi sie z moim Aniołkiem małym przysnęło. On jest przesłodki jak sie do mnie przytula, łapkami mnie obejmuje, nogi mi zarzuca na talię i tak śpimy. Pieszczpch mały.
Klaudia no dobrze, że jesteś!!!!!
Myślałam dziś rano o Tobie i o Ani.g!! Gdzie jest Ania????
Maniu moja Ty, no zbieram sie powoli na rozmowę z Tobą
:laugh:
Poczekaj doczekasz się, bylebym się wstrzliła w dobra godzinę 
No ale teraz to juz nikogo nie ma.
Ja po wannie juz i po kolacji od dluższego czasu tylko mi sie z moim Aniołkiem małym przysnęło. On jest przesłodki jak sie do mnie przytula, łapkami mnie obejmuje, nogi mi zarzuca na talię i tak śpimy. Pieszczpch mały.
Klaudia no dobrze, że jesteś!!!!!
Myślałam dziś rano o Tobie i o Ani.g!! Gdzie jest Ania????
Maniu moja Ty, no zbieram sie powoli na rozmowę z Tobą