reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Joaska pisze:
baby nie martwcie sie, bedzie dobrze...............oby tylko pogoda dopisala hehe :)

u nas pieknie dzisiaj i jak patrzylam na termometr to jest 24 stopnie, a mam go w cieniu...............ehhhh :)

e tam pogoda obojętna i bo i tak będzie super a jak zimno będzie to nas % rozgrzeją i obgadywanie łośków ;D

a dzisiaj u mnie też ciepło 20 stopni ale już raz padało i dalej zachmurzone :-[ może przejdzie bo chciałam na targ do nas skoczyć po rabarber na ciasto ;D

Cześć,

dzisiaj wyglądam tak:   :mad:

Jestem niewyspana, a czeka mnie jeszcze po pracy szkolenie do 20-tej  :p

Mały zrobił dziś pobudę około 1-szej i nie spał do 2-giej. Zęby! Bidulek strasznie był śpiący, ale wędrował po całym wyrku i co chwila budził się z płaczem  :( Tak źle już dawno nie było... ::)

Weroniczce gratuluję drugiego sukcesu na nocniku  ;)

Faktycznie Martusia coś nie zagląda...

Co do spotkania, najbardziej drażni mnie fakt, że to dopiero za trzy miesiące, a cierpliwość nie jest moją mocną stroną  ::) Ja bym chciała już , teraz, natychmiast ;)

Joaska pisze:
e_mama pisze:
Ale mamy porozciąganą Weroniczkę w podpisie :):):) giętka laska :) i ta spineczka, mniaaaaaaaaam :):):)

no wlasnie mialam to napisac....................a nogi to ma pewnie po mamusi, co?????

hihi oby te nogi nie po mamusi były bo mama ma takie 10 centymetrowe ;D ;D ;D
a spinka to koniecznośc bo wszyscy mówia że to chłopak ::) tylko musze jej ją szybko zakładac i zaraz uwage odwracać bo zdejmuje razem z włosami :o ::)

Joaska pisze:
elfiku dawaj przepis na ciasto z rabarbarem, uwielbiam a nie wiem jak zrobic plisssssssssss

zaraz wkleje taki łatwy a pózniej trudniejszy na kruchym cieście ale przepisu dokładnie nie pamiętam i musze poszukać

Niania, Tusia, bidulki nasze poturbowane  ::) Cmokasy dla Was  :-* To podbite przez dziecię oko Niani jeszcze jestem sobie w stanie wyobrazić, ale tego, gdzie się Tuśka tak z tymi pszczołami doprawiła, to już nie bardzo  ::) Powtórzę za Edytką: gdzieś Ty chodziła ???

Iwon pisze:
Cześć,

dzisiaj wyglądam tak: :mad:

Jestem niewyspana, a czeka mnie jeszcze po pracy szkolenie do 20-tej :p

Mały zrobił dziś pobudę około 1-szej i nie spał do 2-giej. Zęby! Bidulek strasznie był śpiący, ale wędrował po całym wyrku i co chwila budził się z płaczem :( Tak źle już dawno nie było... ::)

Weroniczce gratuluję drugiego sukcesu na nocniku ;)

Faktycznie Martusia coś nie zagląda...

Co do spotkania, najbardziej drażni mnie fakt, że to dopiero za trzy miesiące, a cierpliwość nie jest moją mocną stroną ::) Ja bym chciała już , teraz, natychmiast ;)

znając życie Iwonko to wyglądsz bosko ,jesteś super ubrana ,masz makijaz podkreślający urode a wokól siebie roztaczasz delikatny zapach perfum
ale mimo tego wspólczuje nocki szalonej, u nas to wygląda dokadnie tak samo wiec znowu sie łudzic zaczęlam,że to zeby beda nareszcie
dziekuje za gratulacje dla mojego srajtkowego dziecka ;D
co do wyjazdu to ja tez nie mam cierpliwości i stąd te moje wątpliwości bo to jeszcze tyllleeee czasu a jak wiadomo im wiecej czasu zostaje tym wiecej niespodziewznych rzeczy sie może wydarzyć. tfu tfu oby nie!

reklama
elfiko pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
Ale mamy porozciąganą Weroniczkę w podpisie :):):) giętka laska :) i ta spineczka, mniaaaaaaaaam :):):)

no wlasnie mialam to napisac....................a nogi to ma pewnie po mamusi, co?????

hihi oby te nogi nie po mamusi były bo mama ma takie 10 centymetrowe  ;D ;D ;D
a spinka to koniecznośc bo wszyscy mówia że to chłopak  ::) tylko musze jej ją szybko zakładac i zaraz uwage odwracać bo zdejmuje razem z włosami  :o  ::)

hehheheheheheeeehe, no proszzzzzzzz elfiko  :laugh: :laugh: :laugh:
a z tą spinką to ja też muszę pokombinować, bo nawet jak Julkę na różowo wystroję, a nie przepadam za tym kolorem to mi mówią, że to chłopak, ale mnie to wk... !!! ;) ;) ;) ;)

Do góry