Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:Ale mamy porozciąganą Weroniczkę w podpisie giętka laska i ta spineczka, mniaaaaaaaaam
no wlasnie mialam to napisac....................a nogi to ma pewnie po mamusi, co?????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e_mama pisze:Ale mamy porozciąganą Weroniczkę w podpisie giętka laska i ta spineczka, mniaaaaaaaaam
Joaska pisze:baby nie martwcie sie, bedzie dobrze...............oby tylko pogoda dopisala hehe
u nas pieknie dzisiaj i jak patrzylam na termometr to jest 24 stopnie, a mam go w cieniu...............ehhhh
Joaska pisze:e_mama pisze:Ale mamy porozciąganą Weroniczkę w podpisie giętka laska i ta spineczka, mniaaaaaaaaam
no wlasnie mialam to napisac....................a nogi to ma pewnie po mamusi, co?????
Joaska pisze:elfiku dawaj przepis na ciasto z rabarbarem, uwielbiam a nie wiem jak zrobic plisssssssssss
Iwon pisze:Cześć,
dzisiaj wyglądam tak:
Jestem niewyspana, a czeka mnie jeszcze po pracy szkolenie do 20-tej
Mały zrobił dziś pobudę około 1-szej i nie spał do 2-giej. Zęby! Bidulek strasznie był śpiący, ale wędrował po całym wyrku i co chwila budził się z płaczem Tak źle już dawno nie było... :
Weroniczce gratuluję drugiego sukcesu na nocniku
Faktycznie Martusia coś nie zagląda...
Co do spotkania, najbardziej drażni mnie fakt, że to dopiero za trzy miesiące, a cierpliwość nie jest moją mocną stroną : Ja bym chciała już , teraz, natychmiast
elfiko pisze:Joaska pisze:e_mama pisze:Ale mamy porozciąganą Weroniczkę w podpisie giętka laska i ta spineczka, mniaaaaaaaaam
hihi oby te nogi nie po mamusi były bo mama ma takie 10 centymetrowe ;D ;D ;D
a spinka to koniecznośc bo wszyscy mówia że to chłopak : tylko musze jej ją szybko zakładac i zaraz uwage odwracać bo zdejmuje razem z włosami :