reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Ja znowu nadrabiam, niestety cos ostatnio mam mase rzeczy do zrobienia i chyba nie do konca dobra organizacja skoro na bb w miedzyczasie nie ma miejsca ::)

e_mama pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
kolorowa_kredka pisze:
babule może nie powinnam tu tego pisać ale.......jakoś mną to bardzo tknęło, zaglądam czaasami na taki wątek na który też zagląda joasia (mądrze jej napisałaś :-* )
kiedyś się udzilała, ale jakoś przestałam :)
zobaczcie co jedna dziewczyna pisze.....

« Dzisiaj o 09:14:40 » Odpowiedz cytując

Ale jestem wku.....ona...dzisiaj najchetniej bym sie na tym basenei utopila..moj gnoj mnie tak wkurza od 5 rano drze sie ale to tak ze uszy mnie juz bola, a teraz jak sie zwleklam z wyrka wsciekla na maxa ten szczeniak teraz zasypia, ake teraz to on sobie moze zasypiac, niech tylko sprobuje, a go obudze jak pragne zatwitnac obudze go, bedzie ryk ale mam to w nosie skoro nie moglam spac on tez nie bedzie......nie bedzie mnie cholera jasna terroryzowal.......mowie wam ale jestem @!##@$$#^%&%$#@

Dzisiaj o 09:40:03 » Odpowiedz cytując

hehehe wiem ze pisalam ze teksnie, ale wiem ze to stan przejsciowy, posteskni sie dwa dni i przejdzie, wiec niech jada, ja wreszcie odpoczne........ Mordziulka predzej sobie cos zrobie niz dziecku, niestety nerwy mam w strzepach od lat i marzy mi sie czasem zeby ze soba skonczyc....serio, bo wiem ze na nic sie nie nadaje, ani na matke, ani na zone ani na cokolwiek.....szkoda ze 3 lata temu sie nie udalo Smutna(y)( teraz nikt nie mialby ze mna problemu

ale mnie wkurzyla ta baba.............wogole czasami ma takie teksty ze az mi sie noz w kieszeni otwiera!!!!!cholera jedna................

też czasem tam sobie poczytam, nie pisze bo nie mam czasu ale ta dziewczyna mnie wkurza nieprzeciętnie,
Joasiu jak myślisz czy ona aby nie bije tego maluszka swojego?? :-[

tez sie czasami nad tym zastanawiam

co za @#$%@ !!!!
Co to za wątek jest?
kobieta ma chyba mega depresję i powinna się leczyć, bo pisze takie głupoty, że aż strach !

Dziewczyny chyba trzeba cos z tym zrobić, bo to masakra. Ja normlanie jak to przeczytalam to oczy mi sie załzawiły i tuliłam mojego Alusia tak mocno. Przecież to dziecko jest niczemu niewinne, że ma taka matke! Jak sobie pomyśle ile ciepła, czułości i pewnie miłości mu brakuje to mi się wyć chce. Biedne przestraszone, samotne w swoim cierpieniu maleństwo :( :( :(

reklama
Dziewczyny, pytanie z zupełnie innej beczki. Dopadł mnie znany większości kobiet problem: CELLULIT. A wlasciwie mega-cellulit. Nie wiem jak to sie stalo - zawsze tam byl, ale taki umiarkowany. Natomiast ostatnio ubralam krótką kieckę, bylo ciepło, więc mialam gole nogi. Przeszlam obok lusterka i .. aż mnie cofnęło. No normalnie cos tak okropnego tam wisi i zuchwale podryguje przy każdym kroku :o :o :o. Ratunku !!!!!!

Pamietam ze kiedys pisalyscie o kremie Avonu - ale juz nie wiem gzdie. No i pisalyscie o dwoch fioletowych kremach, i jeden jest lepszy, a drugi gorszy. No i chcialam sie dowiedziec ktory jest lepszy ;D Jeden jest wyszczuplający i na cellulit, a drugi na cellulit i rozstępy.

Acha, no i wtedy chyba te kremy m kosztowaly ok. 60 zl, o ile dobrze pamietam, a teraz na allegro sa promocje i można znaleźć juz za 24 zl.

Agnieszka R pisze:
Tusiu nasza kochana!
563.gif
I ja się dołączam do życzeń!! STO LAT!!!

My w domu się pochorowaliśmy. Na szczęście moja mama wzięła Paulę wczoraj do siebie to chociaż ją ominie. Łosiek zapalenie oskrzeli, mnie męczy gardło i kaszel, a Adasia katar męczy. Chorubcia z chorobami :mad:

Martuśka, temat się chyba "wyjaśnił". Zerknij do naszego zoo  :laugh:

Gazelaczku nie doradzę Ci w sprawie Avonu bo nigdy nie stosowałam, ale mogę z czystym sumieniem polecić Vichy liposyne, albo Vichy D-Stock (tego teraz już raczej nie ma, zostało zastąpione przez tą liposyne).

Julka po wizycie pediatry dostała syrop, tantum verde, i resztę mam jej dawać to co dawałam do tej pory. Natomiast wg tej pediatry mamy problem z jej rozwojem motorycznym. Radziła nam konsultację z neurologiem dziecięcym. Powiedziała, że to nie jest normalne, żeby w wieku 10 mscy dziecko samo nie siadało czy nie stało samo opierając się o meble.
Smutno mi jak diabli z tego powodu :( A najbardziej dlatego, że przecież od dawna widziałam, kiedy Wasze maluchy ruszyły z miejsca a moja ciągle do tyłu :( ta rehabilitacja na którą jeździliśmy nic Julce nie dała.
No nic, w poniedziałek spróbuję umówić się na prywatną wizytę do neurologa. Zobaczymy czy to rzeczywiście indywidualne tempo rozwoju czy nie daj Boże coś dolega mojemu dziecku. Jeśli tak to sobie tego nie wybaczę, że tyle czekałam...
Ryczeć mi się chce........

gazelaczek pisze:
Dziewczyny, pytanie z zupełnie innej beczki. Dopadł mnie znany większości kobiet problem: CELLULIT. A wlasciwie mega-cellulit. Nie wiem jak to sie stalo - zawsze tam byl, ale taki umiarkowany. Natomiast ostatnio ubralam krótką kieckę, bylo ciepło, więc mialam gole nogi. Przeszlam obok lusterka i .. aż mnie cofnęło. No normalnie cos tak okropnego tam wisi i zuchwale podryguje przy każdym kroku :o :o :o. Ratunku !!!!!!

Pamietam ze kiedys pisalyscie o kremie Avonu - ale juz nie wiem gzdie. No i pisalyscie o dwoch fioletowych kremach, i jeden jest lepszy, a drugi gorszy. No i chcialam sie dowiedziec ktory jest lepszy ;D Jeden jest wyszczuplający i na cellulit, a drugi na cellulit i rozstępy.

Acha, no i wtedy chyba te kremy m kosztowaly ok. 60 zl, o ile dobrze pamietam, a teraz na allegro sa promocje i można znaleźć juz za 24 zl.

Gazelko niestety same kremy nie pomogą na cellulitis, trzeba dodać jeszcze dietke i ćwiczenia. Ja kiedy z Avonu uzywałam:
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=102942618
ale efektów nie było bo i diety i ćwiczeń nie było.

Niuńka, dzięki za informacje :) Szkoda, że pisze4sz tak mało optymistycznie, hi hi

Edytko, ja generalnie cienię sobie Vichy, ale te ceny ::) ::) ::)

Pamietam, że Elfiko uzywała chyba Avonu... Sprawdzil sie moze u kogos, czy nie ma sensu sie za to brac?

gazelka ja slyszalam ze ten vichy jest bardzo dobry, ale cena................ ::) ::) ::)
ja uzywalam serii ziaji............lipocel bloker........powiem, ze jest dobrze, nawet troche mniej wudoczny ten cellulit u mnie jest.............

a my wrocilismy ze spacerku................marzy mi sie piweczko, ale niestety...................

reklama
elfiko pisze:
Tusiaczku nasz kochany
z okazji urodzin życzę ci spełnienia marzeń,
wygrania dużej kasy
,pociechy z Majeczki,
aby mąz zabierał Cie na szalone imprezy
aby teściowa stała sie troskliwą babcią i często zajmowała sie Majeczką
abyś mogła kupić sobie pieska
no i jeszcze życze Ci
WSPANIAłEGO SEXU CODZIENNIE WIECZOREM Z WSZYSTKIMI TYMI BAJERAMI  ;D

malowane_wszystkiego_naj.jpg

Przylaczam sie do zyczen i dodaje, ze wspanialego seksu rowniez codziennie rano i w poludnie ;D

Do góry