reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

KAte swieca na pewno i szatka tez, mozesz sobie tez przygotowac malutki reczniczek do wytarcia glowki ale niekonieczie tu ksiadz doslownie leeeeeeeeje po glowie a w niektorych parafiach zamacza sie cale dziecko  :o
my do Chrztu nie musielismy nic kupowac bo wszsytko dostalismy w KOsciele ale i tak sztake babcia przyslala (zamiast szat tu sa stuly

Kredziu caly czas myslalam co tam u Was dobrze sie sie odezwalas bo juz zaczelam podejrzewac ze wyemigrowals  ::)
usciskaj Tymulka!!

reklama
dobra my po obiedzie ...idziemy do ogordka czekac na lukasza ::)

spijcie dobrze :-*

aaaa ciekawe jak tam KAchna na Kaszubach ::) :)

mania pisze:
Martuska!!! ja tez sobie tak mysle ze powoli sie wykruszamy  :-[ 

Kurcze Maniu oby sie te nasze przewidywania nie sprawdzily.
Ja ostatnio sama ledwie ze wyrabiam na zakrecie. Nadrabiam juz 3 dnien i jeszcez nie jestem na biezaco. Moze mi sie wreszcie uda, bo mnie to meczyc zaczyna.
Ja mysle, ze kiedys wreszcie bedzie tak, ze bedziemy pisaly po mniej postow i wtedy latwiej bedzie chyba ::) No nie chcialbym zaprzestac pisania i co najwyzej zostane takim filipem z konopii jak to Tofinek okreslila.

Tofinku wpadaj choc od czasu do czasu!!!!!!!!! Ja Cie bardzo prosze!!!

Maniu a autko superowe, ale wierze, ze rozterek mnostwo. U nas Slawkowi chodzi po glowie ciagle jakies nowsze auto, ale mam anadzieje, ze obejdzie sie jeszcze smakiem. A paliwo u nas o polowe drozsze niz u was :p

Aaa no i Nianie tez prosze, zeby wpadal w chwilach "wolnych" ;)

Ok jeszcze kilka stron i bede na biezaco, mam nadzieje, ze mi nikt i nic nie przerwie ::) :p

dziendoberek
dzieki za info o chrzcie, nie wiem czy bede obarczac tymi zakupami chrzestnych chyba sama kupie, ale co z tą szatką? z tego co pamietam to jest malutkie a krzysiek juz wielki, ale tego sie chyba nie zakłada dziecku?
aaa i maniu auto super sama bym takie chciała, baaaardzo mi sie tego typu samochody podobają ale mają jedną poważną wadę, są baaaardzo drogie, mój łoś też ma bzika na punkcie samochodów, obecny mamy od dwóch lat a on juz mysli jaki chciałby kupic następny, ja sie pukam w głowę a on ogląda ogłoszenia w internecie ??? nienormalny jakis

heh dzisiaj jestem pierwsza, wstałam tak wczesnie bo wczoraj miałam lenia i nie chciało mi sie głowy umyc, wiec musiałam dzisiaj rano, dzis do pracy wychodze juz o 7:30 a jescze musze łep[etynę wysuszyc i moze śniadanie zrobie dla wszystkich bo ostatnio łoś robi to go zaskocze ;)

Dzien doberek ;D

Bardzo dziekuje za odpowiedz w sprawie trzydniowki - zawsze moge na was liczyc :-*.

Zycze milego dnia - u nas zapowiada sie slonecznie :laugh:

reklama
Do góry