reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
baby czy u Was tez jest tak zimno?????

siedze pod kocem, opatulona po sama szyje, tylko mi raczki wystaja............brrrrrr, chorubcia jedna no.......zeby tak zimno w maju bylo............... :) :) :)

Zimno, zimno!!! W domu 24 st a ja się trzęse jak osika i nic nie jest w stanie mnie rozgrzać...no prawie nic :p ;D

Joaska pisze:
Kubas dzisiaj siedzial w kojcu u mojej kolezanki i baaardzo mu sie podobalo............tylko nie wiem czy oplaca sie takowy dla niego zakupic...........nie za stary juz na to???

Myślę że Kubiszon juiż na tyle samodzielnie się porusza, że kojec byłby zbędny. Ja mam i raczej rzadko używam, mały marudzi w nim, wstaje, chce wyjść, a jkak go sadzam na podłodze, daję zabawki to spokój.

reklama
Agnieszka R pisze:
Hanti Twoja Otka mi sie taka wysoka wydaje,badzo ladnie jej w rozu-slczna dziewczynka!
Brunetko ale raperek extra :)
Dziekujemy bardzo :-*
Musze przyznać,że ta fotka też mi się wyjątkowo podoba. Dlatego wam ją wkleiłam :p

e_mama pisze:
brunetka pisze:
Dziewczyny a ja tak z innej beczki: jaki możecie polecić krem/mleczko do opalania dla dzieci?

ja mam nivea baby z filtrem 15 chyba, do stosowania dla niemowląt od pierwszych dni życia. Tylko mała uwaga, bardzo słabo się wchłania :( jak nasmaruję Julkę to ona przy tej swojej brzoskwiniowej karnacji wygląda jak mim :):):):):):)

Ja dwa lata temu kupywałam Kolastynę w sprayu do dzieci, i był naprawdę dobry, fajnie się rozprowadzał. W tamtym roku kupiłm Bielenda dla dzieci i też było ok, choć ten w sprayu chyba bardziej wydajny i wygodny w użyciu.

Niuńka pisze:
Joaska pisze:
Kubas dzisiaj siedzial w kojcu u mojej kolezanki i baaardzo mu sie podobalo............tylko nie wiem czy oplaca sie takowy dla niego zakupic...........nie za stary juz na to???

Myślę że Kubiszon juiż na tyle samodzielnie się porusza, że kojec byłby zbędny. Ja mam i raczej rzadko używam, mały marudzi w nim, wstaje, chce wyjść, a jkak go sadzam na podłodze, daję zabawki to spokój.

wlasnie tak samo myslalam, chyba sie juz nie oplaca wydawac pieniedzy na kojec..........wkoncu w lozeczku tez posiedzi i ladnie sie bawi :)

Niuńka pisze:
e_mama pisze:
brunetka pisze:
Dziewczyny a ja tak z innej beczki: jaki możecie polecić krem/mleczko do opalania dla dzieci?

ja mam nivea baby z filtrem 15 chyba, do stosowania dla niemowląt od pierwszych dni życia. Tylko mała uwaga, bardzo słabo się wchłania :( jak nasmaruję Julkę to ona przy tej swojej brzoskwiniowej karnacji wygląda jak mim :):):):):):)

Ja dwa lata temu kupywałam Kolastynę w sprayu do dzieci, i był naprawdę dobry, fajnie się rozprowadzał. W tamtym roku kupiłm Bielenda dla dzieci i też było ok, choć ten w sprayu chyba bardziej wydajny i wygodny w użyciu.
Niuńka, e-mamo dzięki.
Pytałam o te mleczka bo duzo dobrych opini czytałam i nivea, ale mój mały ma wysypkę po oliwce nivea, więc nie będę raczej ryzykować zakupu tego mleczka, bo sytuacja może się powtórzyć.

witam Was MAMUŚKI ;)
ja chyba muszę się z Wami pożegnać... nie daję rady tu zaglądać, pisać...
Tosia raczkuje jak szalona, wstaje przy wszystkim, nawet próbuje przy naszym kocie :o fizycznie nie daję rady, cale dnie spedzamy na podwórku, przychodzimy tylko na obiadek, bo owoce też jemy na zewnątrz...

BYŁYŚCIE DLA MNIE WSPANIAŁĄ PRZYGODĄ, POCIESZENIEM, DORADCĄ

nawet wtedy, kiedy jeszcze się nie przedstawiłam, a tylko podczytywałam z ukrycia :)
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ
myślę o Was przwie codziennie, np, co robicie...
piszę to bo nie chcę zniknąć tak bez slowa i lepiej tak i od czasu do czasu coś napisać i wkleić zdjęcie niż tak rak na m-c wyskoczyć jak filip z konopii...
JESZCZE RAZ BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE SPĘDZONE TU CHWILE

tofinek pisze:
witam Was MAMUŚKI ;)
ja chyba muszę się z Wami pożegnać... nie daję rady tu zaglądać, pisać...
Tosia raczkuje jak szalona, wstaje przy wszystkim, nawet próbuje przy naszym kocie :o fizycznie nie daję rady, cale dnie spedzamy na podwórku, przychodzimy tylko na obiadek, bo owoce też jemy na zewnątrz...

BYŁYŚCIE DLA MNIE WSPANIAŁĄ PRZYGODĄ, POCIESZENIEM, DORADCĄ

nawet wtedy, kiedy jeszcze się nie przedstawiłam, a tylko podczytywałam z ukrycia :)
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ
myślę o Was przwie codziennie, np, co robicie...
piszę to bo nie chcę zniknąć tak bez slowa i lepiej tak i od czasu do czasu coś napisać i wkleić zdjęcie niż tak rak na m-c wyskoczyć jak filip z konopii...
JESZCZE RAZ BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE SPĘDZONE TU CHWILE

eeeeeeee tofinek nie zartuj............Ty sie nie zegnaj tylko powiedz, ze na razie nie masz czasu a jak go znajdziesz to zagladniesz.......qrcze

tofinku ja juz tez chcialam odchodzic a jeszcze na razie tu jestem.Doskonale Cie rozumiem...Ale wpadaj czasem i nic sie nie przejmuj bo ja np. jestem takim Filipem z konopii :)ale co tam-narazie jszcze tu jestem :)

reklama
Jaaaaaaaaaakie słodziaki w galerii, mmmmmmmm

Kubiszon
z dziewczyną.....ahhh....Joasiu zbieraj kapuche na wesele ;) ::) No i sesja z mamusią...rewelacja, zwłaszcza na tle tej drewnianej chaty :)
Mateuszek i jego cudne błękitne oczka, niejedne serce złamie. Raper z niego, mmmmiodzio! :) :)
Wreonisia, mała agentka, w jej spojrzeniu takie psotne iskierki :)
Otylcia, już tak duża panna się wydje. W sukienece w kwiatuszki wygląda jak cukiereczek. Nic tylko schrupać! :laugh:
Gabcia i Tymcio jak zawsze powalają na kolana. No i Natanek i Dorianek! Zawsze na zdjęciach papużki-nierozłaczki
Julcia roześmiana jak zawsze. Łośki dzwiami i oknami będą się dobijać :laugh: ;)
Kornelek-działkowicz, rośnie nam łamacz serc.
A Maciuś-wędrowniczek spiący w nosidełku...mały aniołeczek.
Majcia, to nie trzeba pisać...laska po mamusi jak się patrzy.
I Krzysiu...oj urwis rośnie mały. W domu nie ma już co zwiedzać to trzeba na balkonie nowości poodkrywać!! :)
Wszystkie dzieciaczki są cudnę, chciałoby się duuuużo napisać....

Do góry