reklama
alka2
Fanka BB :)
Cześć babeczki, uffff trzydniówka za nami - wszystko zgodnie z opisem trzy dni temperatura ( ale spoko dawała się zbijać ) a dziś czwartego dnia piękna wysypka.
Mały dalmatyńczyk spał w dzień 40 min w dwóch turach a ja już ledwo ledwo...
Ech, trzy ząbki u nas rosną pięknie, młody pyskaty coraz bardziej, nic już si e nie słucha kompletnie chyba muszę coś poczytać o dyscyplinowaniu niemowlaków
zmykam bo jeszcze jutro (a w zasadzie dzisiaj) zajeciekawy dzień przede mną 9-16 extra robootka, dopiero co skończyłam prezentacje sklejać O0 O0
No i zapomniałam Wam napisać że w niedziele chrzcimy michałka! Chrzest na maxa, nie będę pisała na ile osób bo to beka normalnie, musze jeszcze tylko jakieś ubranko Michowi skombinować : :
Mały dalmatyńczyk spał w dzień 40 min w dwóch turach a ja już ledwo ledwo...
Ech, trzy ząbki u nas rosną pięknie, młody pyskaty coraz bardziej, nic już si e nie słucha kompletnie chyba muszę coś poczytać o dyscyplinowaniu niemowlaków
zmykam bo jeszcze jutro (a w zasadzie dzisiaj) zajeciekawy dzień przede mną 9-16 extra robootka, dopiero co skończyłam prezentacje sklejać O0 O0
No i zapomniałam Wam napisać że w niedziele chrzcimy michałka! Chrzest na maxa, nie będę pisała na ile osób bo to beka normalnie, musze jeszcze tylko jakieś ubranko Michowi skombinować : :
mania
tra tataaa jakies swieto czy co? ;D i Alka i NIania ;D
babolce jedne dlaczego tak malutko tu Was mamy ???
aaa ja Wam napisze ze moja GAba mnie zaskoczyla bawila sie przy kanapie i nagle wstala trzymajac sie narzuty a potem zrobila dwa kroczki caly czas trzymajac sie tej kanapy ;D ale jaaaaazda hehe
babolce jedne dlaczego tak malutko tu Was mamy ???
aaa ja Wam napisze ze moja GAba mnie zaskoczyla bawila sie przy kanapie i nagle wstala trzymajac sie narzuty a potem zrobila dwa kroczki caly czas trzymajac sie tej kanapy ;D ale jaaaaazda hehe
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
u Nas za oknem jesien...........tylko bardziej zielono niz jesienia! szaro, buro i depresyjnie.................no i na dokladke leje!!!
posiedzimy pewnie dzisiaj wiecej w domu, chociaz musze wyjsc na jakies zakupy spozywcze
gratulacje dla Gabinki no no...............lipcowe dzieciaki zaczynaja szalec hhe
u Nas za oknem jesien...........tylko bardziej zielono niz jesienia! szaro, buro i depresyjnie.................no i na dokladke leje!!!
posiedzimy pewnie dzisiaj wiecej w domu, chociaz musze wyjsc na jakies zakupy spozywcze
gratulacje dla Gabinki no no...............lipcowe dzieciaki zaczynaja szalec hhe
AgaR.
Czesc! Unas piekna pogoda na razie,słonko swieci .Ale co tu pisac :Tesknie za starym BB :-[.Mialysmy tu wtedy taka swoja babsa wioseczke( lipcowki ijeszcze pare innych osob-moze i w tedy bb bylo male ale takie przyjemne)A teraz BB sie przerodzilo z wioseczki w wielka aglomeracje i pelno tu zagrozen : wszystko trzeba ukrywac ajkies syfy tu przychodza (jakos wczesniej o tym pojecia nie mialam-ale naczytalam sie wczoraj postow i normalnie mam dola)
AgaR.
Joasiu ale z tego twojego kubiszonka kobieciaz :laugh:widzialam na zdjeciu,ze nowa laseczke wyrwal ;Dchyba mu sie starsze znudzily bo ta to chyba bardzej w jego wieku
Elfiko mam nadzieje,ze tak malej nie przewozicie ;Da ta skrznka niejest zamiast fotelika samochodowego :laugh:-)
Maniu Bardzo fajne foeczki z ZOO.Gabi wyglada jaky juz miala 1,5 roku.A na karuzeli to sama bym chetnie pojezdzia A Tymulkow sie podobaly zwierzatka?
Elfiko mam nadzieje,ze tak malej nie przewozicie ;Da ta skrznka niejest zamiast fotelika samochodowego :laugh:-)
Maniu Bardzo fajne foeczki z ZOO.Gabi wyglada jaky juz miala 1,5 roku.A na karuzeli to sama bym chetnie pojezdzia A Tymulkow sie podobaly zwierzatka?
Joaska
Lipcowe mamy '05
Agnieszka R pisze:Joasiu ale z tego twojego kubiszonka kobieciaz :laugh:widzialam na zdjeciu,ze nowa laseczke wyrwal ;Dchyba mu sie starsze znudzily bo ta to chyba bardzej w jego wieku
eeeeee przeciez to jego stala dziewczyna heheh...........inne juz go nie interesuja
reklama
Witaj Alka, częściej, częsciej, częściej do nas zaglądaj!!!!! Brak nam tu cieb ie i Michałka!!!!
Edytko nie porównuj Julci do innych dzieci, bo każde dziecko to własna indywidualność. Sa dzxieciaczki które w ogóle nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić, albo jak już zaczną to wszystko na raz.
Gabince gratuluję nowych osiągnięć!!!
U nas nowe osiągnięcie to wielgachny siniak na głowie po próbie samodzielnego chodzenia : Ale co tam...dzieciak dalej dąży do kolejnych siniaków :
Edytko nie porównuj Julci do innych dzieci, bo każde dziecko to własna indywidualność. Sa dzxieciaczki które w ogóle nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić, albo jak już zaczną to wszystko na raz.
Gabince gratuluję nowych osiągnięć!!!
U nas nowe osiągnięcie to wielgachny siniak na głowie po próbie samodzielnego chodzenia : Ale co tam...dzieciak dalej dąży do kolejnych siniaków :