reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć babeczki, uffff trzydniówka za nami - wszystko zgodnie z opisem trzy dni temperatura ( ale spoko dawała się zbijać ) a dziś czwartego dnia piękna wysypka.
Mały dalmatyńczyk spał w dzień 40 min w dwóch turach a ja już ledwo ledwo...

Ech, trzy ząbki u nas rosną pięknie, młody pyskaty coraz bardziej, nic już si e nie słucha kompletnie chyba muszę coś poczytać o dyscyplinowaniu niemowlaków  :p :p :p

zmykam bo jeszcze jutro (a w zasadzie dzisiaj) zajeciekawy dzień przede mną 9-16 extra robootka, dopiero co skończyłam prezentacje sklejać  O0 O0

No i zapomniałam Wam napisać że w niedziele chrzcimy michałka! Chrzest na maxa, nie będę pisała na ile osób bo to beka normalnie, musze jeszcze tylko jakieś ubranko Michowi skombinować ::) ::)

tra tataaa jakies swieto czy co? ;D ;) i Alka i NIania ;D
babolce jedne dlaczego tak malutko tu Was mamy ???

aaa ja Wam napisze ze moja GAba mnie zaskoczyla bawila sie przy kanapie i nagle wstala trzymajac sie narzuty a potem zrobila dwa kroczki caly czas trzymajac sie tej kanapy ;D ale jaaaaazda hehe

czesc babeczki :)

u Nas za oknem jesien...........tylko bardziej zielono niz jesienia! :) szaro, buro i depresyjnie.................no i na dokladke leje!!!

posiedzimy pewnie dzisiaj wiecej w domu, chociaz musze wyjsc na jakies zakupy spozywcze :)

gratulacje dla Gabinki :) no no...............lipcowe dzieciaki zaczynaja szalec hhe

Czesc! Unas piekna pogoda na razie,słonko swieci :).Ale co tu pisac ::)Tesknie za starym BB :-[.Mialysmy tu wtedy taka swoja babsa wioseczke( lipcowki ijeszcze pare innych osob-moze i w tedy bb bylo male ale takie przyjemne)A teraz BB sie przerodzilo z wioseczki w wielka aglomeracje :( i pelno tu zagrozen ::) wszystko trzeba ukrywac :mad: :p ajkies syfy tu przychodza :((jakos wczesniej o tym pojecia nie mialam-ale naczytalam sie wczoraj postow i normalnie mam dola)

Joasiu ale z tego twojego kubiszonka kobieciaz ;) :laugh:widzialam na zdjeciu,ze nowa laseczke wyrwal ;) ;Dchyba mu sie starsze znudzily bo ta to chyba bardzej w jego wieku :)
Elfiko mam nadzieje,ze tak malej nie przewozicie ;) ;Da ta skrznka niejest zamiast fotelika samochodowego ;) :laugh:-)
Maniu Bardzo fajne foeczki z ZOO.Gabi wyglada jaky juz miala 1,5 roku.A na karuzeli to sama bym chetnie pojezdzia :)A Tymulkow sie podobaly zwierzatka?

Hanti Twoja Otka mi sie taka wysoka wydaje,badzo ladnie jej w rozu-slczna dziewczynka!
Brunetko ale raperek extra :)

Hej babeczki
Ja z kawką..drugą już :) nadrabiam.
Nocka ciężka, pobudki, płacz, po północy skapitulowałam i Adaśko dostał czopa przeciwbólowego, no i zasnął i spał do rana.

Agnieszka R pisze:
Joasiu ale z tego twojego kubiszonka kobieciaz ;) :laugh:widzialam na zdjeciu,ze nowa laseczke wyrwal ;) ;Dchyba mu sie starsze znudzily bo ta to chyba bardzej w jego wieku :)

eeeeee przeciez to jego stala dziewczyna heheh...........inne juz go nie interesuja :)

reklama
Witaj Alka, częściej, częsciej, częściej do nas zaglądaj!!!!! Brak nam tu cieb ie i Michałka!!!!

Edytko nie porównuj Julci do innych dzieci, bo każde dziecko to własna indywidualność. Sa dzxieciaczki które w ogóle nie raczkują tylko od razu zaczynają chodzić, albo jak już zaczną to wszystko na raz.

Gabince gratuluję nowych osiągnięć!!!
U nas nowe osiągnięcie to wielgachny siniak na głowie po próbie samodzielnego chodzenia :p ::) Ale co tam...dzieciak dalej dąży do kolejnych siniaków ::) ;)

Do góry