reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziękujemy Wam Wszytskim razem z Julką za kciuki !!:)

Wiki_28 pisze:
E-mamo trzymam kciuki za Was
a powiedz mi czy pytałaś pediatrę o śluz w kupce ?

Tak Edytko :) i w naszym przypadku może to oznaczać jakieś bakterie, wirusa lub nietolerancję laktozy. U nas śluzu jest dużo i do tego te strzępki krwi.
A w ogóle to przy rejestracji kazali nam iść do poradni dzieci zdrowych a dziś podczas wizyty prawie nas za drzwi wygonili, bo powinniśmy iść na dzieci chore :( Jak się badania nie powiodą to istnieje prawdopodobieństwo, że będziemy musieli się połozyć w szpitalu, bleah......

Staram się być dobrej myśli.

Iwon pisze:
Małgosiu jak patrzę na zdjęcie Oliwierka opartego na rączkach, to widzę mojego Kornela  ;), a gdy spoglądam na śpiącą buźkę Twojego synka, to mam go ochotę po prostu schrupać, taki słodziak  :) :) :)

Iwon , stwierdziłam to samo , jest lekkie pododbieństwo między naszymi maluchami ;D Te nasze dzieciaczki to się robią coraj bardziej przepiękne i ..do schrupania ;D Ja to wymiękam na widok stupek syncia , a mąż znowu ma słabość do noska ;)

Iwon pisze:
Małgosiu jak patrzę na zdjęcie Oliwierka opartego na rączkach, to widzę mojego Kornela  ;), a gdy spoglądam na śpiącą buźkę Twojego synka, to mam go ochotę po prostu schrupać, taki słodziak  :) :) :)

Kate Twój męski duet uroczy. Aż się w takich momentach do drugiej dzidzi przekonuję. Chyba się starzeję  ;) :laugh: 8) :p

;D :-*

a tak wogóle to .... ja za wami nie nadąrzę chyba nigdy  ::) Tworzycie w tępie zastraszającym  :laugh: Podziwiam Was  ::) ;D Przeczytacie, odpiszecie, wiecie o co chodzi, dzieci zadowolone.....

Edytko , bidulka z tej Twojej Juleczki. Trzymam kciuki za jutrzejszą poranną głodóweczkę malutkiej  ;)

Krótka była moja radość.... Jedno dziecko usnęło , to drugie domaga się uwagi...ehhh ci faceci ;D :laugh:

A ja chce czytac, czytac, czytac :D :D :D

A tak wogóle to wy jedne niedobre ;) WCIAGACIE noooo.... :laugh:
Zmykam ......

Dobranoc i słodkich snów życzę i spokojnych nocy :-* :-* :-*

To ja sie pojawiam.
Witam nowe kolezanki Malgosie i Anie. No tak nietesty czeka was tylko uzaleznienie na tym forum ;)

Ja krotko, bp jutro lecimy i kolejny raz bede pisala juz z komputera braci :) Pakuje sie i skonczyc nei moge, bo ciagle cos mi sie przypomina.

E_mamo, bede myslami z Toba, niech Julci jutro badania wyjda. Kurcze, zal mi malutkiej i Ciebie, ale badz dobrej mysli. :-*

Kredeczko pytalas ile my tutak zamierzamy siedziec, no tak srednio 5 lat, a jak to wyjdzie w praniu to zobaczymy.

Iwon ja tez ogladalam Pile ostatnio i baaardzo mi sie podobalo :) Bryyy te niektore przypadki smierci byly okropneeeee!! Podobno jest juz Pila II.

Karin witaj po przerwie, super, ze pojawiaz sie z takimi dobrymi wiesciami odnosnie Jagodki :)

Aaaa i jeszcze dzieciaczi nasze piekne. Wiktorek, slodki bobasek mamusiny :)
Tosia z Mama maja swietne miejsca do spacerkow, niech by sie jeszcze mama z blizsza pokazala 8)
Maja to poprostu modelka bez dwoch zdan. Tusia a tak sie martwilas, ze nie siedzi ;)
No i nasz nowy kolega Oliwierek piekny chlopczyk. A ta dziurka w brodce to jak Kornelkowa :laugh: Gosiu masz uroczego synka.

A teraz ja wstawiam nasze zdjecia z Swiat. Wreszcie nauczylam sie zmniejszac w Fireworks :laugh:

jestem
po szkole,skonczyłam o 20,potem przyszla kumpela i zrobilysmy salatke z kurczaka i paluszki rybne,obejrzelismy film,potem napisalam jej pismo w wordzie i.....jestem :)

ogolnie dzien przyniosl:
- gazetke ''Twój maluszek'',tzn.listonoszka przyniosla :laugh: wiecie wypelnialo sie ankiety w szpitalu i przychodzi co jakis czas cosik
-dopa z fizy i gegry na semestr.....jaki mistrzunio ze mnie
-spr z polaka napisany na bdb
-wkurwienie z hipy.bo jest spr w czwartek
-Karol mnie wkurwił bo ma fochy

olać kolesia co jakis czas mam ochote mu nadac przyspieszenie ziemskie,czyt. kopa w dupe
ale jest ok :laugh:

reklama
Mili łóżeczka nie musze obniżać bo od początku leży na prawie połowie wysokosci łóżeczka,druga dziurka od gory

a co do L-karnityny to jest boska
normalnie cukierki,pyszna ;D ja wpieprzalam ful tych tabletek swego czasu i jadlam wszystko a nie tylam!!!
polecam
ale do cwiczen

Do góry