reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
alucha :D !!! dzięki w imieniu tymula :D :-* :-*
a z tej okazji że tymul jużduży zasiadł teraz przed kompem z mamusią ;) gagatek zamiast spać to po 20 sięobudził i do 22 chciał siebawić teraz sięobudził, zjadł i na gadki go wzięło i śmiechy zaraz siostrze go podrzucę i zmykam do łazienki

ok kochane spróbuję położyćtego szkrabika bo baaaardzo się rozbrykał przy forum jakiegosożywienia dostał i popiskuje mi tu i udziela sięjego gadulstwo :D
buziaczki milutkie babule :)

To ja jeszcez na koniec.
Kredeczko, co do ciepla to nie zwrocilam uwagi aby mi szkodzilo, grunt to, zeby sucho nie bylo. Dlatego pisalam, ze w zimie, jak mroz na zewnatrz i kaloryfery grzeja, to masakra jak dla mnie. Tak, ze mysle, ze w razie czego powietrze we Wloszech by mu sluzylo, a jak nad morzem jeszcze to juz powinno byc ok ;)
Chcialm jeszcze Cie Kredeczko zapytac czy masz dla Tymcia masc robiona? Wlasciwe taki krem, sa to leki o niebo lepsze od tych gotowych, sa lagodniejsze, mozna w nich regulowac stezenie sterydu. Jesli nei masz takiego kremu, to koniecznie popros o niego dermatologa i tym przede wszystkim smaroj Tymcia.

Wszystkiego naj dla dzieciaczkw konczocych okragly miesiaczek, a dla Weronisi duuuzo zdrowka, niech katarek minie jak najszybciej. Elfiko, wypoczywaj kiedy mozesz!

Czesc babeczki!hyh ja oczywiscie nie w temacie ::).Dla wszystkich pozdrowionka i caluski :).Natanek ma 2 całkiem spore zabki.A ja wlasnie rozpatruje oferty wakacyjnych wyjazdow.

Elfiko ile wazy Weronika?
bo one to tu chyba takie chudziaki co? i Martynka jeszcze
ale to dobrze niech maja figurke od najmlodszego
ja jestem przewrazliwiona na tym punkcie bo sama jestem......... :p

czesc kobietki, ten aerozol do nasa to jakies udo, u nas noc zdecydowanie lepsza. Weronika spała do2 potem smok i jeszcze do 4 mleczko i do 7.30
kaszlała w nocy przez sen ale sie nie budzila a to najważniejsze ;D ja zybtnio sie nie wyspałam bo cały czas sie budziłam i sprawdzałam czy z nią wszystko ok ale co tam. Ja bede nadrabiać spanie jak Weronika pojjedzie na te kolonie ;D
Pogode mamy tragiczną, w cały dzień wczoraj padał snieg a w nocy deszcz i taka ciapraka na drogach leży błee

reklama
Do góry