reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Ja to mam zapłon w odpowiadaniu na pytaniatofinek pisze:Witam babulki,
a gdzie te zdjęcia Niani??? d...a jestem i nie mogę znaleźć
dziś nie bylysmy na spacerku, wiec nie bylo spania w dzień i mala już poszla lulać na noc a ja nadrabiam czytanie i pisanie.
elfiko przeczytalam u mam butelkowych o kaszce i mam pytanie ile Weronika wypija na noc?
ogarnę chalupkę i wracam, bo zaraz pewnie mężulek z pracy wróci a tu balagan...
Już dawno mialam napisać o Karin trzymaj się babulko, nie wiem jak ja bym wytrzymala, gdybym sie tak niewysypiala jak Ty, a jak maleństwo zasypia w dzień też tylko przy piersi?
Weronika na noc wypija różnie raz 180 a raz 160ml mleka plus trzy,cztery łyżeczki kaszki
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kuba ma 65 cm i wazy ok 6500 kruszynka z Niego w porownaniu do innych lipcowych dzieci
a tak na marginesie to dziendoberek, wlasnie wstalismy i zmykamy na sniadanko!!!
a tak na marginesie to dziendoberek, wlasnie wstalismy i zmykamy na sniadanko!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elficzku my wstalismy o 8 ale pomeczylam drania i spalismy jeszcze do 10:40
a o kawce wprost marze.......ide robic!!!!!
no i cieszymy sie bardzo, ze z weronisia juz lepiej :-* :-*
a o kawce wprost marze.......ide robic!!!!!
no i cieszymy sie bardzo, ze z weronisia juz lepiej :-* :-*
tofinek
Fanka BB :)
Tosia 2 tygodnie temu ważyla 6210 przy 60 cm, -miala wtedy3 m-ce i 4 tygodnie myślalam że tylko ona tu taka malutkaJoaska pisze:Kuba ma 65 cm i wazy ok 6500 kruszynka z Niego w porownaniu do innych lipcowych dzieci
tofinek
Fanka BB :)
w ogóle to cześć babulki
u nas kiepsko ze spaniem w ciągu dnia, bo jak nie poszlyśmy na spacer wczoraj, to moj bąk spal tylko po pol godzinki a na spacerku potrafi ze 3,5h spac ciagiem. dzismimo deszczu chyba wyjdziemy choćby na pol godzinku na pocztę po pieska ZEBULO, czy jak mu tam ;D
u nas kiepsko ze spaniem w ciągu dnia, bo jak nie poszlyśmy na spacer wczoraj, to moj bąk spal tylko po pol godzinki a na spacerku potrafi ze 3,5h spac ciagiem. dzismimo deszczu chyba wyjdziemy choćby na pol godzinku na pocztę po pieska ZEBULO, czy jak mu tam ;D
reklama