reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tofinek pisze:
Witam babulki,
a gdzie te zdjęcia Niani??? d...a jestem i nie mogę znaleźć
dziś nie bylysmy na spacerku, wiec nie bylo spania w dzień i mala już poszla lulać na noc a ja nadrabiam czytanie i pisanie.
elfiko przeczytalam u mam butelkowych o kaszce i mam pytanie ile Weronika wypija na noc?
ogarnę chalupkę i wracam, bo zaraz pewnie mężulek z pracy wróci a tu balagan...

Już dawno mialam napisać o Karin trzymaj się babulko, nie wiem jak ja bym wytrzymala, gdybym sie tak niewysypiala jak Ty, a jak maleństwo zasypia w dzień też tylko przy piersi?
Ja to mam zapłon w odpowiadaniu na pytania
Weronika na noc wypija różnie raz 180 a raz 160ml mleka plus trzy,cztery łyżeczki kaszki

Kuba ma 65 cm i wazy ok 6500 :) kruszynka z Niego w porownaniu do innych lipcowych dzieci:)

a tak na marginesie to dziendoberek, wlasnie wstalismy i zmykamy na sniadanko!!!

elficzku my wstalismy o 8 ale pomeczylam drania i spalismy jeszcze do 10:40 :)

a o kawce wprost marze.......ide robic!!!!!

no i cieszymy sie bardzo, ze z weronisia juz lepiej :-* :-*

Joaska pisze:
Kuba ma 65 cm i wazy ok 6500 :) kruszynka z Niego w porownaniu do innych lipcowych dzieci:)

a tak na marginesie to dziendoberek, wlasnie wstalismy i zmykamy na sniadanko!!!
Tosia 2 tygodnie temu ważyla 6210 przy 60 cm, -miala wtedy3 m-ce i 4 tygodnie myślalam że tylko ona tu taka malutka ;)

w ogóle to cześć babulki
u nas kiepsko ze spaniem w ciągu dnia, bo jak nie poszlyśmy na spacer wczoraj, to moj bąk spal tylko po pol godzinki a na spacerku potrafi ze 3,5h spac ciagiem. dzismimo deszczu chyba wyjdziemy choćby na pol godzinku na pocztę po pieska ZEBULO, czy jak mu tam ;D

reklama
Do góry