reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

Kurcze nadrabiam i nadrabiam i nadrobic nie mogę, a ja przecież jutro znów mam próbę pt.: powrót do pracy i muszę iśc spac

reklama
Watek kulinarny jest dania już się posypały i zaraz będziemy miały potrawy na cały rok (codziennie co innego) :laugh: :laugh: :laugh:
fajowo będzie :laugh: :laugh: :laugh:

Viola240 pisze:
Watek kulinarny jest dania już się posypały i zaraz będziemy miały potrawy na cały rok (codziennie co innego) :laugh: :laugh: :laugh:
fajowo będzie :laugh: :laugh: :laugh:
Tak powaznie to szkoda,że nie było go wczesniej, bo ileż ja razy zastanawiałam się: CO DZIŚ NA OBIAD?? ::) :p :p :p

dziewczyny dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka ale chyba to troszke jeszcze potrwa,
Viola240 pisze:
A ja polecę EUPHORBIUM comp.S aerozol do noska homeopatyczny u nas się sprawdził wyśmienicie każdy może go stosować bo jest na katar i zapalenie zatok
właśnie to nam lekarka zapisała i Psiknęlam Weronice d=godzine temu i śpi!!! coś tak mruczy ale sie jeszcze nie obudziłą mam nadzieje że troszke pośpi bo w dzien strasznie płakała z niewyspania.

w pokoju mam zawsze 18 stopni jak spimy a jak zrobiłam Weronice ten materaz tak pod lekkim skosem to nie chciała spać i płakała wiec odpuściłam, co do innych lekow to poczekam czy te krople zadziałaja a jak nie to dam co innego, troche się tym katarem martwie żey nic poważnego się z tego nie wykluło bo za półtorej tygodnia lecimy do niemiec :mad: :-[

ok ide spać babulki kochane bo nie wiem co mnie w nocy czeka a już ta poprzednia noc była straszna bo spałam może godzinke. Do jutra kochane :-*

reklama
witam was ,ja to dziś chyba tu nie zagoszczę zbyt długo
Otka po szczepieniu i jakaś taka placzliwa,że co chwila do cyca muszę ją przytulić
chyba ciężka noc nam się szykuje

a moje szczęście ma już 75cm dlug. i 7930gr wagi---jest co nosić! jestem ciekawa,jak duże są Wasze maleństwa,bo może Oti za gruba jest?!

Do góry