reklama
Tak powaznie to szkoda,że nie było go wczesniej, bo ileż ja razy zastanawiałam się: CO DZIŚ NA OBIAD?? :Viola240 pisze:Watek kulinarny jest dania już się posypały i zaraz będziemy miały potrawy na cały rok (codziennie co innego) :laugh: :laugh: :laugh:
fajowo będzie :laugh: :laugh: :laugh:
elfiko
lipcowe mamy ´05
dziewczyny dziękujemy za życzenia powrotu do zdrówka ale chyba to troszke jeszcze potrwa,
właśnie to nam lekarka zapisała i Psiknęlam Weronice d=godzine temu i śpi!!! coś tak mruczy ale sie jeszcze nie obudziłą mam nadzieje że troszke pośpi bo w dzien strasznie płakała z niewyspania.Viola240 pisze:A ja polecę EUPHORBIUM comp.S aerozol do noska homeopatyczny u nas się sprawdził wyśmienicie każdy może go stosować bo jest na katar i zapalenie zatok
elfiko
lipcowe mamy ´05
w pokoju mam zawsze 18 stopni jak spimy a jak zrobiłam Weronice ten materaz tak pod lekkim skosem to nie chciała spać i płakała wiec odpuściłam, co do innych lekow to poczekam czy te krople zadziałaja a jak nie to dam co innego, troche się tym katarem martwie żey nic poważnego się z tego nie wykluło bo za półtorej tygodnia lecimy do niemiec :-[
DASARIA
lipcowe mamy '05
jeżeli dobrze sobie przypominam to też jesteś z okolic Wroc, a gdzie rodziłaś??brunetka pisze:DASARIA między naszymi maluchami tylko 1 dzień różnicy ;D
reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
witam was ,ja to dziś chyba tu nie zagoszczę zbyt długo
Otka po szczepieniu i jakaś taka placzliwa,że co chwila do cyca muszę ją przytulić
chyba ciężka noc nam się szykuje
a moje szczęście ma już 75cm dlug. i 7930gr wagi---jest co nosić! jestem ciekawa,jak duże są Wasze maleństwa,bo może Oti za gruba jest?!
Otka po szczepieniu i jakaś taka placzliwa,że co chwila do cyca muszę ją przytulić
chyba ciężka noc nam się szykuje
a moje szczęście ma już 75cm dlug. i 7930gr wagi---jest co nosić! jestem ciekawa,jak duże są Wasze maleństwa,bo może Oti za gruba jest?!