nenius
Przyjaciółki 2008
Najlepsze życzenia urodzinowe dla e-mamy!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to miliony Elvisków
Troszkę łączę się z Tobą w bólu, bo mnie strasznie mdli. Generalnie słodkie jest beee, zapachy wszelkie są beee, jedyne na co mam ochotę to kwaśne rzeczy. W związku z tym gotuję kapuśniaczek :-)
....
Ad1. bidaku to masz ode mnie cmok w czoło. Na mdłości (fakt ze tylko łagodzi ale zawsze coś) dobry jest imbir. Ja piłam z nim herbatę i barałam witaminy prenatal Complex - własnie z imbirem.Dziń dybry :-)
Moje dziecię oddycha przez nos i wstaje uśmiechnięte :-) Hurrrraaaaa!
Za to ja nie mogę się rano zwlec z łóżka. Rety, ile to jeszcze będzie trwało???
Do tego odrzuciło mnie zupełnie od... zielonej herbaty i yerba mate. Nawet teraz jak tylko o niej pisze to mnie mdli Została mi czarna, za którą nie przepadam, ale tylko ją teraz toleruje. Ale to wszystko dziwne. Tak samo z kawą i słodyczami - bleeeee
Hej kochane
Jestem cala w kropy, wielkie swedzace i czerwone kropy buuuuuuuuuuuuu:-(
Klaudia wspolczuje tych dolegliwosci, mam nadzieje,ze szybko Ci to przejdzie i potem juz bedziesz sie tylko dobrze czula.
Fajowo,ze Macius wreszcie zdrowieje:-)