reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Witam :)
najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich trzylatków i starszych osobników w naszym gronie :)

ja przylatuję z prośba czy ktoś zna może przepis na chlebek z maszyny co sama robi i piecze chleb ? mam takową od jakiegoś czasu i chcę ją wypróbować ale przepisu brak tylko miejsce mi zagraca :/

no i jeszcze jedna maleńka prośba czy ktoś zna niemiecki żeby mógł mi przetłumaczyć kilka słów ? jakoś ze słownikiem sobie nie poradziłam

lipiec130ji4.jpg

lipiec133ma0.jpg

lipiec135ec2.jpg

a teraz lecę budzić tymcia i chyba na spacer się przejdziemy bo głowa mi pęknie :baffled:

miłego dzionka :)

reklama
Dziń dybry :-)

Moje dziecię oddycha przez nos i wstaje uśmiechnięte :-) Hurrrraaaaa!

Za to ja nie mogę się rano zwlec z łóżka. Rety, ile to jeszcze będzie trwało???
Do tego odrzuciło mnie zupełnie od... zielonej herbaty i yerba mate. :szok::szok::szok: Nawet teraz jak tylko o niej pisze to mnie mdli :-D Została mi czarna, za którą nie przepadam, ale tylko ją teraz toleruje. Ale to wszystko dziwne. Tak samo z kawą i słodyczami - bleeeee :baffled:

Kredziu, ja piekę chleb, ale nie w maszynie, więc przepis chyba nie będzie się nadawał. Ale jakby co, to jest gdzies tam w przepisikach. Z tego, co pamiętam to Mania piekła chyba w takiej machinie, no ale z nią to się chyba ciężko skontaktować. Poszperaj w Przepisikach Lipcówek, bo Mania na początku wklejała przepisy na jakieś pieczywko, może akurat się nada.

Hej kochane
Jestem cala w kropy, wielkie swedzace i czerwone kropy buuuuuuuuuuuuu:-(
Klaudia wspolczuje tych dolegliwosci, mam nadzieje,ze szybko Ci to przejdzie :tak: i potem juz bedziesz sie tylko dobrze czula.
Fajowo,ze Macius wreszcie zdrowieje:-)

No to ja też jeszcze zalegam z życzeniami: wszystkiego naj, naj dla Jasia, Juleczki, Natana i Krzysia!!!!!!!!!!!!!!!!!

2253146_1193840573_d.jpeg

Elfie, co sie dzieje? Alergia jakaś czy co?

reklama
Do góry