reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Witam :)
najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich trzylatków i starszych osobników w naszym gronie :)

ja przylatuję z prośba czy ktoś zna może przepis na chlebek z maszyny co sama robi i piecze chleb ? mam takową od jakiegoś czasu i chcę ją wypróbować ale przepisu brak tylko miejsce mi zagraca :/

no i jeszcze jedna maleńka prośba czy ktoś zna niemiecki żeby mógł mi przetłumaczyć kilka słów ? jakoś ze słownikiem sobie nie poradziłam

lipiec130ji4.jpg

lipiec133ma0.jpg

lipiec135ec2.jpg

a teraz lecę budzić tymcia i chyba na spacer się przejdziemy bo głowa mi pęknie :baffled:

miłego dzionka :)

reklama
Dziń dybry :-)

Moje dziecię oddycha przez nos i wstaje uśmiechnięte :-) Hurrrraaaaa!

Za to ja nie mogę się rano zwlec z łóżka. Rety, ile to jeszcze będzie trwało???
Do tego odrzuciło mnie zupełnie od... zielonej herbaty i yerba mate. :szok::szok::szok: Nawet teraz jak tylko o niej pisze to mnie mdli :-D Została mi czarna, za którą nie przepadam, ale tylko ją teraz toleruje. Ale to wszystko dziwne. Tak samo z kawą i słodyczami - bleeeee :baffled:

Kredziu, ja piekę chleb, ale nie w maszynie, więc przepis chyba nie będzie się nadawał. Ale jakby co, to jest gdzies tam w przepisikach. Z tego, co pamiętam to Mania piekła chyba w takiej machinie, no ale z nią to się chyba ciężko skontaktować. Poszperaj w Przepisikach Lipcówek, bo Mania na początku wklejała przepisy na jakieś pieczywko, może akurat się nada.

Hej kochane
Jestem cala w kropy, wielkie swedzace i czerwone kropy buuuuuuuuuuuuu:-(
Klaudia wspolczuje tych dolegliwosci, mam nadzieje,ze szybko Ci to przejdzie :tak: i potem juz bedziesz sie tylko dobrze czula.
Fajowo,ze Macius wreszcie zdrowieje:-)

No to ja też jeszcze zalegam z życzeniami: wszystkiego naj, naj dla Jasia, Juleczki, Natana i Krzysia!!!!!!!!!!!!!!!!!

2253146_1193840573_d.jpeg

Elfie, co sie dzieje? Alergia jakaś czy co?

reklama
Do góry