reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Elfie, Maciek wziął 4 dawki antybiotyku z tym, że bierze go o 20 wieczór, więc tak sobie liczę, że dzisiaj jest czwarta doba. W nocy znowu miał 38,5. Dzisiaj dajemy ostatnią dawkę i zobaczymy co i jak. (O ile da się go namówić, żeby to zjadł, bo wczoraj znowu były cyrki :no:) Dalej narzeka na ból gardła i generalnie dzisiaj jest okropnie marudzący.

A ja bym najchętniej siedziała cały dzień i nie robiła nic.

reklama
Dzien dobry
Weronika oglada bajke o kucykach pony ( po raz pierwszy dzisiaj ale ta plytka poleci jeszcze ze dwa razy) i wyglada to tak
- mala siedzi na dywanie a przed nia jej kucyki sztuk 5 :baffled: i ona do tych kucykow moiw- widzisz teczo teraz konik tecza jest tam o tam podlewa kwiatki a widzisz gwiazdeczko tam jest konik gwiazdeczka taki jak ty :errr: i tak cala bajke i te biedne koniki musza to ogladac po kilka razy dziennie :-p:-p:-p
No to niezła widownia :-D:-D

Elfie, Maciek wziął 4 dawki antybiotyku z tym, że bierze go o 20 wieczór, więc tak sobie liczę, że dzisiaj jest czwarta doba. W nocy znowu miał 38,5. Dzisiaj dajemy ostatnią dawkę i zobaczymy co i jak. (O ile da się go namówić, żeby to zjadł, bo wczoraj znowu były cyrki :no:) Dalej narzeka na ból gardła i generalnie dzisiaj jest okropnie marudzący.

A ja bym najchętniej siedziała cały dzień i nie robiła nic.

To nie rob nic i tyle :tak::tak::tak: zobaczysz swiat sie nie zawali jak sie jeden dzien polenisz troszke :happy2: sprawdzilam :sorry2:

Hmmm co do Maciusia to zrobilabym tak samo, dalabym dzisiaj jeszcze ten lek ale jutro jak bedzie temp to zadzwon koniecznie do lekarza bo cos mi sie wydaje ze maly ma zle dobrany antybiotyk :-(

Ostatnia edycja:
Dzien dobry
Weronika oglada bajke o kucykach pony ( po raz pierwszy dzisiaj ale ta plytka poleci jeszcze ze dwa razy) i wyglada to tak
- mala siedzi na dywanie a przed nia jej kucyki sztuk 5 :baffled: i ona do tych kucykow moiw- widzisz teczo teraz konik tecza jest tam o tam podlewa kwiatki a widzisz gwiazdeczko tam jest konik gwiazdeczka taki jak ty :errr: i tak cala bajke i te biedne koniki musza to ogladac po kilka razy dziennie :-p:-p:-p

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie już gorączki u Maciusia. Duuuuuuuuuużo zdróweczka!!! Klaudia trzymaj się!

To nie rob nic i tyle :tak::tak::tak: zobaczysz swiat sie nie zawali jak sie jeden dzien polenisz troszke :happy2: sprawdzilam :sorry2:
Umyłam tylko podłogi :-) A teraz się zgodnie z zaleceniem lenię. :-)
A kto za mnie na ochotnika obiadek ugotuje? I gdzie jest Elen z jakimiś fajnymi przepisami???????

hello :)

Dzien dobry

ja tam bym się cieszyła, że sama nie muszę oglądać ;-)

:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

niezłe zajęcie przy słabościach hihih

Widzę że tu ogólne chorowańsko. Wszystkim życzę zdrowia. Probowalyscie dziewczynki wzmacniac dzieci biostyminą? Ja podaję Jagodce, ale mysle też żeby i Macka podkurować przed przedszkolem.

Lilka, nie wiem jak Ty dajesz radę. Ja obecnie wysiadam. Niunia ma etap wiszenia na mnie. Nawet do kibelka nie moge isc, bo siedzi pod drzwiami i płacze. A ja musze teraz robic Jej ekologiczne zupki, kisielki, przecierki, żeby dziecię do zdrowia wracało - no kiedy mam skrobac i gotować te marchewki? Maciek zbuntowany totalnie, albo za chwilę zrozpaczony i trzeba Go pocieszać.

Psychicznie wysiadam. Jadę na tabsach uspokajających już kolejny miesiąc. W chwilach, gdy czuję, że mi pękną zwoje mózgowe - łykam pół butelki neospasminy. Nie to że się użalam. Wylewam z siebie emocje. To podobno zdrowo tak się uzewnętrznić :-p

A kto za mnie na ochotnika obiadek ugotuje? I gdzie jest Elen z jakimiś fajnymi przepisami???????
Klaudia zapraszam :-) mam dzisiaj dorsza w folii zapiekanego z ziolami a do tego mlode ziemniaczki z koperkiem i brokul gotowany z buleczka tarta albo bez- jak kto lubi :-) a przepisy Wam wkleje wieczorem. Po pierwsze na super bosko pyszne skrzydelka w miodzie ktore sie robi szybko i latwo i na to ciasto na zimno z owocami, ktore u mnie bylo tortem ( 2 razy) na urodzinkach Weroniki :tak:

Psychicznie wysiadam. Jadę na tabsach uspokajających już kolejny miesiąc. W chwilach, gdy czuję, że mi pękną zwoje mózgowe - łykam pół butelki neospasminy. Nie to że się użalam. Wylewam z siebie emocje. To podobno zdrowo tak się uzewnętrznić :-p
Kurcze :dry: ja chyba jestem psychiczna bo dziecko mam tylko jedno a tez czesto mam takie stany :zawstydzona/y::-(
Weronika jak ma zle humory to potrafi caly dzien wyc i nic nie jest w stanie tego zmienic, do tego jest mega niegrzeczna , ucieka mi gdzie sie da i wszedzie ale to wszedzie odstawia takie ataki furii ,ze ja wysiadam . Jest mi wstyd za wlasne dziecko i za siebie,ze nie potrafie jej jakos uspokoich w takich chwilach :-(
i tez neospasmina ratuje mi nie raz zycie ehhhhhh
Dlatego tym bardziej podziwiam podwojne mamy( Gazelka,Lilka, Brunetka- Wam postawilabym pomniki :tak: za odwage i za trzymanie tego wszystkiego w garsci)
Ja sie do tego widocznie nie nadaje :no:
Gazelko jestem z Toba :elvis::elvis::elvis:

Apropo mojego dzisiejszego obiadu- ja nie lubie ryb :baffled::eek::errr:

Alusiu kochany
STO LAT Z OKAZJII URODZIN!!!!!!!!!!

birthday_graphics_13.gif

reklama
Ja sie do tego widocznie nie nadaje :no:

Heheh, jak byś miala troje dzieci, to być troje musiala opanować. Nikt tego za nas nie zrobi.

A u mnie neospasmina ratuje nie mnie, ale moje dzieci hihih Za same moje mysli czasami można by mnie wsadzić za kratki :-D :-p :cool2:

Dziś Macius sie mnie zapytal, czy mam w brzuchu jakieś dzidziusie :szok::szok::szok:

Do góry