reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

hejjjj
Widze ze wymarcie calkowite nastapilo..
Klaudia tak, mysle ze soczek jablkowy bedzie ok :tak:
Napisz prosze jak wyglada sytuacja dzisiaj, jak sie czuje Macius i czy zjada antybiotyk?

Nenius chcialabym zlozyc zalegle zyczenia urodzinowe dla Darii , nie moge znalezc jej daty urodzinek tutaj na forum ale po suwaczku widze,ze miala juz urodzinki :tak:
Tak wiec​

49vm1st7.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Co do Maćka zdrowia, to poprawy brak :no:
Antybiotyk wczoraj daliśmy z miodzikiem. Nie wiem, czy można czy nie, ale poszło :-) Temperatura dalej 38,5, na zmianę dostaje Ibufen i Panadol. Jedyna poprawa, to taka, że dzisiaj jakby mniej miał opuchnięte węzły chłonne i zaczął wyraźniej mówić, bo wczoraj nie można go było w ogóle zrozumieć.
Wydaje mi się, że po 3 dawkach antybiotyku powinna już być poprawa. Zostały jeszcze dwie dawki. Modlę się tylko, żeby to wystarczyło.

Zmykam, bo Maciek wyraził chęć zjedzenia czegoś :szok: Pierwszy raz od dwóch dni. Może jednak jest poprawa :-)

Klaudia jak czytam co Mackowi dolega to wypisz wymaluj moje dziewczyny,ale Milena przechodziła to tak mocno jak Maciek
dwie noce z rzedu tylko drzemałam bo mialam takiego nerwa ze cos sie stanei jak zasne..

u nas narazie wszystkie trzy mamy ostry,mokry kaszel,ale malutkie nie umieją wypluwac tej flegmy,wiec polykaja...ale wierze ze juz idzie ku lepszemu bo ile mozna :zawstydzona/y:

Nenius,spoznione ale rowniez zycze wszystkiego najlepszego Darii z okazji trzecich urodzin :-)
birthday_glitter_graphics_17.gif

Bardzo dziekuję Lilka :-)

mam nadzieję, że szybko wydobrzejecie zwłaszcza, że w perspektywie wakacje w Polsce :-)

Ja też chora, mam od dwóch dni temperaturę w okolicach 37,8 - 37,9 i coś zaczynam podejrzewać, że to chyba też gardło...

Ja też chora, mam od dwóch dni temperaturę w okolicach 37,8 - 37,9 i coś zaczynam podejrzewać, że to chyba też gardło...

a może to tak apropos Twojego 2 suwaka?:-p:-p

Klaudiuś, moja nie miała anginy więc Summamed zadziałał od razu. Najważniejsze, że udaje Ci się go podać, zobaczysz, będzie dobrze!
Przy anginie boli gardełko, niestety:-( Mam nadzieję, ze u Maciusia już z górki z chorobą:tak:

Lilka i jak Ty sobie kobieto radzisz??? Normalnie podziwiam Cię :tak:
Ja przy jednym Maćku wymiękam, a Ty z dwoma dziewczynkami i jeszcze sama chora. :no: Moje problemy przy tym są takie o.

A u nas dzisiaj małe światełko w tunelu, bo temperatura po południu nie była wyższa niż 38 :-)
No i zaczęłam rozumieć co Maciek mówi. A poza tym nalotu na migdałkach jest mniej. Aha no i zjadł trochę zupki :-) Niestety antybiotyku z miodzikiem dzisiaj troche wylądowało na ziemi :angry:

Klaudia jesli w piatej dobie podawania antybiotyku nadal bedzie goraczka to cos jest nie tak, skontaktuj sie z pediatra chocby telefonicznie bo goraczka powinna juz spadac. Tzn wlasciwie powinno jej nie byc od 4tej doby podawania leku.
Antybiotyk moze byc za slaby. Tak pisze bo nie moge sie dolivczyc ile dni Macius juz bierze ten lek a czytam ze nadal goraczkuje, to juz dlugo nawet na angone.Rozumiem bol gardziolka, brak apetytu czy kaszel ale goraczka powinna po antybiotyku ustapic. Trzymam kciuki!!!

Lilka i ode mnie wielki szacunek dla Ciebie.Jestes naprawde niesamowita. Z dwojka dzieci na co dzien, w zaawansowanej ciazy radzisz sobie swietnie z choroba i jeszcze tryskasz optymizmem na prawo i lewo. Super!!! Mam nadzieje,ze i Was te wszystkie choroby wreszcie opuszcza :tak::tak::tak:

Hej,
a może to tak apropos Twojego 2 suwaka?:-p:-p

he he he chciałabym ale wątpię :-p, jakiegoś wirusa złapałam... no ale już przechodzi po mału

Lilka i ode mnie wielki szacunek dla Ciebie.Jestes naprawde niesamowita. Z dwojka dzieci na co dzien, w zaawansowanej ciazy radzisz sobie swietnie z choroba i jeszcze tryskasz optymizmem na prawo i lewo. Super!!! Mam nadzieje,ze i Was te wszystkie choroby wreszcie opuszcza :tak::tak::tak:

Też tak uważam Lilka :tak: Podziwiam :tak:

Aaaa Elfiko juz się doczytała ale Wy jeszcze nie wiecie - zdecydowałam się jednak spróbować z przedszkolem :tak:. Pożyjemy, zobaczymy z jakim efektem :sorry2:

reklama
Dzien dobry
Weronika oglada bajke o kucykach pony ( po raz pierwszy dzisiaj ale ta plytka poleci jeszcze ze dwa razy) i wyglada to tak
- mala siedzi na dywanie a przed nia jej kucyki sztuk 5 :baffled: i ona do tych kucykow moiw- widzisz teczo teraz konik tecza jest tam o tam podlewa kwiatki a widzisz gwiazdeczko tam jest konik gwiazdeczka taki jak ty :errr: i tak cala bajke i te biedne koniki musza to ogladac po kilka razy dziennie :-p:-p:-p

Do góry