reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a tort sie podobał? :-p:-p:-p:sorry: .............Sama robiłam
No śliczny :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój nie był taki ładny :zawstydzona/y:Ale był smaczny. Zrobiłam tort lodowy wg Nigelli. Najgorsze jest to, że Maciuś go nie mógł jeść, bo miał wtedy sraczkę :no:

No ale w ten weekend mamy drugą turę gości, więc może znowu go zrobię :-)

O której Wasze dzieci wstają?
Maciek już drugi dzień wstał o 9.30. Jestem normalnie w szoku. Z jednej strony fajnie, bo i ja się wyśpię, ale z drugiej na wszystko mi czasu brakuje jak tak późno wstaje,

Kasiu K. najserdecziejsze życzenia urodzinkowe!!!!
Zdrówka kochana zdrówka i jeszcze raz zdrówka, wspaniałego seksu i znalezienia nowej wymarzonej pracy :-):-):-)
1067.jpg

No śliczny :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Mój nie był taki ładny :zawstydzona/y:Ale był smaczny. Zrobiłam tort lodowy wg Nigelli. Najgorsze jest to, że Maciuś go nie mógł jeść, bo miał wtedy sraczkę :no:

No ale w ten weekend mamy drugą turę gości, więc może znowu go zrobię :-)
Dziekuje!!! :-):-):-):-):-):-);-):-p
Na pewno Twój tez był ładny :tak: i czy mogłabys podać przepis na ten torcik ?:blink:

O której Wasze dzieci wstają?
Maciek już drugi dzień wstał o 9.30. Jestem normalnie w szoku. Z jednej strony fajnie, bo i ja się wyśpię, ale z drugiej na wszystko mi czasu brakuje jak tak późno wstaje,
Kurna moja wstaje ostatnio 6.30-7.00 :crazy: spać matce nie daje. Spac chodzi 20-20.30 czasami ale naprawde rzadko kładziemy ja o 21szej, jednak nawet wtedy nastęnego dnia rano wstaje w okolicach godziny 6tej :wściekła/y:

Maciek ostatnio chodzi spać późno, koło 22. To wszystko przez to, że w dzień śpi ok. 2 godziny. Czasem wstaje dopiero o 18. Zastanawiam się czy nie zrezygnować już z tej dziennej drzemki, ale tak mi z nią dobrze :zawstydzona/y::-);-)

Mati kładzie się spać ok. 21-21.15, wstaje 7.30-8.00, Kubus podobjie wstaje, z tym, ze ma nad ranem mleczko i zdecydowanie wczęścniej chodzi spoać, ok.20:tak:

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji 3 urodzin dla naszych solenizantow :-)
Maju,Martynko,Weroniko
12belleaubois_1_.gif

Maciusiu,Mateuszku
10900000.gif
zycze wam kazdego dnia usmiechu na twarzy,radosci i pelno zabawy kazdego dnia,duzo prezentow i zdrowka :-)

stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif
stworek22qe5pz.gif

54.gif
54.gif
36.gif

58.gif

Do góry