reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dosłownie nie moge się ostatnio zorganizowac:crazy:, to chyba przez ta pogode, bo ciagle siedzie na podwórku:-p.

Ale u nas ok.
Bylismy na szczepieniu z Kubusiem i mam w domu klocka o wadze 8400:szok:.Jest co nosic!
Ja dziś odbieram sowje okularki do jazy autem i teraz juz na powaznie zabieram się za jeżdzenie:tak:.

A i byłam w galeryjce, rzeczywiscie duze te nasze dzieciaki że ho ho:-p:happy::sorry2:

Dobra, ide cosik ogarnąc w domku, a potem na podwórko i moze w końcu uda się obciąć włosy u fryzjera dla Mateuszka:tak:
Zajrze potem:tak:

hej :-)

Bylismy na szczepieniu z Kubusiem i mam w domu klocka o wadze 8400:szok:.Jest co nosic!

:szok::szok::szok:

u nas nie ma jeszcze 8 kg :rofl2:

nie musze dzwigac, ale mam za czym biegac hihih
Mala juz tak zasuwa, że nie mozemy Jej zlapac. A iu nas w domu mozna biegac w kolko i dzieci nie musza hamowac, naprawde ciężko je gonic :-D

Klaudia, moj Maciek tez uwielbia naklejki. I puzzle. No i samochody :tak:;-) A ostatnio ma szał na Jagusię - ciągle Ją przytula, razem z Nią raczkuje i wszystkim co Jagodkowe interesuje sie. Aż musza Go hamowac, bo ta miłość bywa bolesna dla niuni hihih

idziemy na spacer, papatki

Dzien dobry

Nie taki tam pierwszy:no::tak::-p, bo mój Mati za 25 dni:tak::tak::tak::tak:

ups pomyłeczka :-p:-p

gazelku
mysle cały czas nad terminem i jak coś wymysle to dam Ci znac :))

czesc lipcoweczki :-):-)

strasznie zle spałam, miałam głupie koszmary i budziłam sie co chwile, ratuje sie kawa bo oczy mi sie same zamykaja :confused2::confused2:

edziu jak Julciak dzisiaj?? mam nadzieje, ze lepiej!!!!

ufffffffffff moje dziecko doprowadzi mnie kiedys do ostateczności :angry::angry:

Ja tez mowie dzien dobry
Ja spalam dobrze :tak:
Kawy nie pije , juz wypilam herbate :tak:
Zmykam teraz po truskawy, kalafior i salate
Milego dnia!!!!

reklama
No właśnie, pierwsza to jest chyba Martynka, potem Gabcia Manii i Mateuszek. No ale Maciek jest pierwszy naprawdę lipcowy :-)

I jeszcze Daria Daski:tak:

Pierwszo lipcowa to jestem też ja:tak::tak::tak:
Tylko że do tej 3(w przypadku Maciusia), trzeba u mnie jeszcze zero dodać.
No jednym słowem bedzie impreza na cąłego, już to sobie zaplanowałam.:tak::tak::tak::tak::happy2::happy2::rofl2::rofl2::-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry