reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ale nius i weż tu teraz zasnij:baffled::szok::-D:-D

łaaaa.......
Niania
Gratulacje ogromne i buziaczki dla Marcelka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ania, gratulacje wielkie!!!!!!!!!
Marcelek po prostu cudo. A te włoski :szok::szok::szok::szok: Strasznie się cieszę.
Ł. jak zobaczył te włoski, to zapytał czy one nie łaskoczą "od środka" :-D:-D:-D

Baby, jak wiecie cos więcej to piszcie co i jak!!!!!!!!!

Czesc :blink:

ciesze sie ze niektore z Was jeszcze mnie pamietaja :-p jejku ja tutaj juz calkiem kurzem pokryta zostalam siwe wlosy na glowie rosna a dzieci ..

haaa wlasnie przeczytalam ze przybywa :-)

z calego serca GRATULUJE dla NIANI
BRUNETki I LILki i juz sie pogubilam komu jeszce :sorry2: ale bardzo bardzo WAS mocno sciskam
az mnie sama sciska na sama mysl a o takim malutkim kochanym krasnalu caly czas to dla mnie niesamowite ..takie male nowe zycie ...

a u nas z nowosci
to to ze mieszkamy nie w Szkocji a w Irlandii
Tyciak chodzi do przedszkola Gabula idzie w tym tygodniu ...ja pracuje i chwala Bogu bo jakos tak mi z tym lepiej ;-)
Lukcio tez zapracowany wiec jakos nie ma czasu na sprzeczki :-p

a Swieta ..do dupska :-(
w Wielka Sobote zmarla moja ukochana Babcia..... niektore z Was mialy okazje Ja poznac na tym spotkaniu w zerszlym roku
i wlasnie dwa dni temu wrocilam z Pl i strasznie mi jakos niemrawo aaaj
zycie
dobra zmykam robic obiad
buziaki i do nastepnego razu

O rany Mania, strasznie mi przykro :no::no::no: Taka kochana Babcia :no: Ona przecież też jest nieformalną Lipcóweczką. Modlę się za Nią... a Ciebie baaaardzo mocno ściskam. :elvis::elvis::elvis::elvis::elvis::elvis:

:-D:-D:-D:-DGRATULACJE ANIU-NIANIU!!!!!!!!!!! WITAJ NA ŚWIECIE MARCELKU!!!!!!! DUŻO ZDRÓWKA, ŻADNYCH KOLEK I SAMYCH UŚMIECHÓW!!!:-D:-D:-D:-D

NIania - GRATULACJE :-):-):-):-):-)

Maniu, bardzo mi przykro :-:)-:)-(

Ehhhh, zabieram sie za odkażanie łazienki :dry::dry:
kurna, czemu tak jest, że wynajmując mieszkanie człowiek nie zwraca uwagi na takie pierdoły? Wydawało mi się, ze chałupa ok, w końcu mieszkała tam przede mną babka z dwójką dzieci (małych!) a jak wczoraj wparowałam do łazienki z pralką (nie mam na czym suszyć prania :dry:) to myślałam, że sie o pająki pozabijam :angry::angry::angry::angry::angry::angry: biorę odkurzacz i musze zacząć od zgarnięcia pajęczyn:crazy::crazy::crazy:

Alka, odstąpisz mi garaż?:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry