reklama
anusia_80
lipcowa mama 2005
Nianiu, gratulacje !!!
Witaj Marcelku!!
Witaj Marcelku!!
mania
Fanka BB :)
Czesc
ciesze sie ze niektore z Was jeszcze mnie pamietaja jejku ja tutaj juz calkiem kurzem pokryta zostalam siwe wlosy na glowie rosna a dzieci ..
haaa wlasnie przeczytalam ze przybywa :-)
z calego serca GRATULUJE dla NIANI
BRUNETki I LILki i juz sie pogubilam komu jeszce ale bardzo bardzo WAS mocno sciskam
az mnie sama sciska na sama mysl a o takim malutkim kochanym krasnalu caly czas to dla mnie niesamowite ..takie male nowe zycie ...
a u nas z nowosci
to to ze mieszkamy nie w Szkocji a w Irlandii
Tyciak chodzi do przedszkola Gabula idzie w tym tygodniu ...ja pracuje i chwala Bogu bo jakos tak mi z tym lepiej ;-)
Lukcio tez zapracowany wiec jakos nie ma czasu na sprzeczki
a Swieta ..do dupska :-(
w Wielka Sobote zmarla moja ukochana Babcia..... niektore z Was mialy okazje Ja poznac na tym spotkaniu w zerszlym roku
i wlasnie dwa dni temu wrocilam z Pl i strasznie mi jakos niemrawo aaaj
zycie
dobra zmykam robic obiad
buziaki i do nastepnego razu
ciesze sie ze niektore z Was jeszcze mnie pamietaja jejku ja tutaj juz calkiem kurzem pokryta zostalam siwe wlosy na glowie rosna a dzieci ..
haaa wlasnie przeczytalam ze przybywa :-)
z calego serca GRATULUJE dla NIANI
BRUNETki I LILki i juz sie pogubilam komu jeszce ale bardzo bardzo WAS mocno sciskam
az mnie sama sciska na sama mysl a o takim malutkim kochanym krasnalu caly czas to dla mnie niesamowite ..takie male nowe zycie ...
a u nas z nowosci
to to ze mieszkamy nie w Szkocji a w Irlandii
Tyciak chodzi do przedszkola Gabula idzie w tym tygodniu ...ja pracuje i chwala Bogu bo jakos tak mi z tym lepiej ;-)
Lukcio tez zapracowany wiec jakos nie ma czasu na sprzeczki
a Swieta ..do dupska :-(
w Wielka Sobote zmarla moja ukochana Babcia..... niektore z Was mialy okazje Ja poznac na tym spotkaniu w zerszlym roku
i wlasnie dwa dni temu wrocilam z Pl i strasznie mi jakos niemrawo aaaj
zycie
dobra zmykam robic obiad
buziaki i do nastepnego razu
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
NIania - GRATULACJE :-):-):-):-):-)
Maniu, bardzo mi przykro :---(
Ehhhh, zabieram sie za odkażanie łazienki
kurna, czemu tak jest, że wynajmując mieszkanie człowiek nie zwraca uwagi na takie pierdoły? Wydawało mi się, ze chałupa ok, w końcu mieszkała tam przede mną babka z dwójką dzieci (małych!) a jak wczoraj wparowałam do łazienki z pralką (nie mam na czym suszyć prania ) to myślałam, że sie o pająki pozabijam biorę odkurzacz i musze zacząć od zgarnięcia pajęczyn
Alka, odstąpisz mi garaż?
Maniu, bardzo mi przykro :---(
Ehhhh, zabieram sie za odkażanie łazienki
kurna, czemu tak jest, że wynajmując mieszkanie człowiek nie zwraca uwagi na takie pierdoły? Wydawało mi się, ze chałupa ok, w końcu mieszkała tam przede mną babka z dwójką dzieci (małych!) a jak wczoraj wparowałam do łazienki z pralką (nie mam na czym suszyć prania ) to myślałam, że sie o pająki pozabijam biorę odkurzacz i musze zacząć od zgarnięcia pajęczyn
reklama
elen_dir
Lipcowa mamusia Julenki
toaletą sie nie przejmuj, widziałam kranik blisko garażu więc będzie ok teraz mam podobne warunki
no
idę kolejny raz machnąć podłogę domestosem może któraś z Was ma dobry sposób na nigdy - nie - sprzątaną łazienkę??