reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

U mnie ostatnio zupełny brak czasu
i chyba dopadło mnie przesilenie wiosenne, jestem tak przywalona, że czekam tylko kiedy to minie
z nowości zapisałam Oliwiera na zajęcia umuzyalniające dla maluszków, wczoraj byliśmy pierwszy raz, Oliwierkowi się podobało tak że pewnie będziemy chodzić, to tak w ramach przygotowania do przedszkola już we wrześniu

reklama
kurcze elfiku weronika ciągle tak choruje :/ bidulki no....ZDRÓWKA I porządnego lekarza !!!!
u nas wiecznie katar i co za tym idzie ciągły kaszel i w piątek mamy testy skórne .......bryyy obawiam się jak iki to zniesie :baffled:

witaj wiki :) ehh nam nie też zawsze przesilenia mocno działają :/ ja chcę już słonko bo jakoś chęci nie mam i tak bardzo :baffled: się czuję
a u nas chyba nie ma żadnych zajęć :/
jedyne co przeważnie co wtorek chodzimy do kajtusia (taki plac zabaw w budynku piłki zjeżdżalnie chłopaki bardzo tam lubią jeździć :) ) a tymcio też od września do przedszkola i już nie może się doczekać :)

Dzieńdoberek :-)

Babki ubieracie dzieciom jeszcze rajstopki? Bo kurcze dzisiaj takie słonko, że boję się coby Maćka nie przegrzać na spacerku.

Hej

Klaudia, ja juz od dawna nie zakladam rajstopek.

Slyszalyscie o sytuacji w Szczecinie? Bez prądu, jakaś masakra. Ciekawe jak nasza Iwonka :confused:

U nas rajstopy są obowiązkowe:-p a co do pogody to się nie wypowiadam, bo....

od wczoraj lejjjjjjjjjjjjjjje non stop:baffled::baffled:

Robię 2 kawę, ktoś chętny?

Cześc dziewczyny
To wy juz bez rajstop chodzicie? U nas sa dzisiaj 3 stopnie i tak zimno ,ze miałabym ochote ubrac znowu zimowa kurtke :baffled:
Nisia wstała z katarem znowu
Wszystkie mieszkania wolne nie nadaja sie do zamieszkania a jedynie do zburzenia a te nadające sie są zajęte :-(
To w skrócie co słychac
Alleeee moja siostra ma wreszcie podłaczony telefon i internet w nowym mieszkaniu wiec moge sobie z nia pogadac :tak::-):-):-):-)

Dziewczyny jestesmy w domu:-)
Ni emam czasu na nadrobienie, celebruje kazda sekundę życia mojego dzidziusia, kazdą chwile razem..
Dziewczyny jestesm do szaleństwa zakochana, przeszczesliwa, bujam w obłokach a łzy same lecą mi po policzkach. Moje zycie narało nowego smaku, wymiaru i sensu. Mój Boze brak mi słów jak bardzo jestem szczesliwa...
Mogłabym stać nad nim i patrzeć. Mam ochotę go budzic kiedy spi, całować i dotykać.
Jestem do szaleństwa szczesliwa i juz mi serce pęka na samą mysl powrotu do pracy..
Idę sobie na niego popatzreć :-p

Odezwę się rybki jak juz zacznę działać pełną parą ;-)

Wybaczcie jesli nie odebrałam jakiegos telefonu, przeoczylam i nie ospisałam na jakiegos smsa. Potrzebowałam tej chwili tylko dla niego i dla mnie:sorry2::-)

reklama
Witaj nianiulec !! podwójna mamusko :)
gratuluje jeszcze raz !! szczęśliwym rodzicom i bratu :) jednemu i drugiemu :)
Marcelek śliczny ! czekamy na kolejne fotki oczywiście jak już troszkę będziesz miała więcej czasu dla nas i mniej chęci na budzenie maluszka (ja czasami mam tak do dziś ;) )
aaa i jeszcze jedno tak tak kochana delektuj się tymi wspaniałymi chwilami (bo nie chcę smucić ale one tak szybko uciekają ale to każda z nas wie)
buziaczki i trzymajcie się !!!! zdrowo i wesoło !!!!

Do góry