reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

reklama
Nianiu i ja po raz kolejny serdecznie Ci gratuluje :tak::tak::tak: masz slicznego synka :tak::tak::tak:

Maniu :-( najszczersze wyrazy wspolczucia :-( :elvis::elvis::elvis:

Dzień dobry!
Proszę wstawać, kawę robić i do roboty!!!! No, ewentualnia, Niania (GRATULACJE!!) moze sobie jeszcze poleżeć :-p:-p:-p:-p:-p
Od razu widać, ze się wyspałam, no nie? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Idę sobie na spotkanie koordynacyjne, proszę się obudzić!!!!!

Dzień dobry!
Proszę wstawać, kawę robić i do roboty!!!! No, ewentualnia, Niania (GRATULACJE!!) moze sobie jeszcze poleżeć :-p:-p:-p:-p:-p
Od razu widać, ze się wyspałam, no nie? :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Idę sobie na spotkanie koordynacyjne, proszę się obudzić!!!!!
Dzień dobry !!
Tak jest! Wstałam! :-p
U mnie troche inaczej bo sie nie wyspałam znowu :-( moje zdrowe(wg lekarzy) dziecko kaszlało całą noc :baffled:

Hej Mamuśki :-)

Witam z kawką i z śniadaniem, którego już nie ma:sorry2:.

Maniu kochana, dziękujemy za te smutne wiadomości o Twojej Babci.:-( Ogromnie Ci współczuję. Wiem jak silna więź łączyła Cię z Babcią i wiem jaką była super osobą. Miałam zaszczyt ją poznać. Przyjmij najserdeczniejsze wyrazy współczucia :elvis: :elvis:
Maniulka zaglądaj do nas częściej, pokaż nam swoje maludy. Z Gabci pewnie już duża księżniczka a Tymcio to już prawdziwy przedszkolak.
Pewnie, że Cię pamiętamy, od początku byłaś i jesteś nasza. Powiem więcej, nie tylko pamiętamy ale i tęsknimy za Twoimi pieczonymi bagietkami, prażynkami i poczuciem humoru. Wracaj do nas! :elvis: :elvis:

Elen a co Ty tak krzyczysz od rana? łazienka posprzątana?:-p:zawstydzona/y:;-);-);-)

NiaNiu- jeszcze raz gratuluję ślicznego synka!:tak:. Czekamy aż wrócisz do domu i coś nam skrobniesz osobiście :elvis:

Cześć,

Hej, witam babeczki lipcóweczki :-)

Czas powitać MARCELKA na świecie!!!!!!!!!
Aniu-NiaNiu GRATULACJE!!!!!!!!!

no musiałam tu zajrzeć ;-):-):-):-):-)

WOW, Nianiula raz jeszcze gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niesia no właśnie Ty kobitko ciągle avar zmieniasz,a ja to mam jeszcze październikowe zdjęcie:baffled:ale teraz znowu robi się ciepło,to i na razie może być;-):-p

hihihi, czy to przypadkiem nie było do mnie? ;-):rofl2:

a Swieta ..do dupska :-(
w Wielka Sobote zmarla moja ukochana Babcia..... niektore z Was mialy okazje Ja poznac na tym spotkaniu w zerszlym roku
i wlasnie dwa dni temu wrocilam z Pl i strasznie mi jakos niemrawo aaaj
zycie
dobra zmykam robic obiad
buziaki i do nastepnego razu

bardzo mi przykro :-(

U mnie mrówki :baffled: w kuchni, Daria zakatarzona i po pierwszym upadku z roweru - nic poważnego się nie stało ale musiałam mojego biednego płaczącego murzynka bambo (czarna była nie tylko na kurtce ale i na buziaku) zanieść do domciu na rękach.

Elfie, śliczne nowe zdjęcia :tak::tak::tak:

reklama
Hej babulce!
Hej maniulku !!!!!!
przykro mi z powodu babci :elvis::elvis: nie znałam jej ale wiem od was które ją znały że była kochaną osóbką (*)
a tak wogóle to znowu w świecie kurcze nawet nie wiedziałam :) buziaczki i trzymajcie się tam mocno !!! :tak:

miłego dzionka babulce :)

Do góry