reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Liluś przyjmij spóźnione życzenia imieninowe

Dla Lili
694vb2.jpg

Jakie złożyć Ci życzenia,
by warte były Twego Imienia?
Ty najlepiej znasz marzenia,
których wygladasz spełnienia.

reklama
obiecalam fotki kurtki i plaszczyka z h&m
oba kosztowaly w przeliczeniu ok 50zl....niesamowite

tutaj bluzeczka,mamy takich pare w roznych wzorach i kolorach....mloda mi ze wszystkiego powyrastala lub poplamila

plaszczyk na wiosne/jesien kupilismy w najmniejszym rozmiarze 110:happy: ale bedzie na dluzej

zimowa kurtka alaska

Hanusi takie cus na glowke do sukienki :-)

jakosc zdjec niezbyt dobra ale mialam tak jasno w domu dzisiaj ze z lampa zle a bez lampy tez

Gazelaczku wszystkiego dobrego dla 4o mieisecznej Jagodzianki :-):-)

dzisiaj jak patrzylam na Hanie to ona juz jest takim fajnym kontaktowym bobasem :happy:
rechocze sie jak ja gilam :-D
smieje i rechocze jak rozbawiam

dzis mi prawie wyszla z fotelika samochodowego :szok: musialam ja przypiac pasami :szok: patrzylam jak to robi i az niemozliwe,takie male a takie sprytne:-D

no wlasnie, co za cisza :eek:

dziś Jagodzianka konczy 4 miesiące, tra la laaaaaa :rofl2:
kreci mi sie w glowie, w ogole mam dziwne samopoczucie...

milego weekendu babeczki!

wszystkiego dobrego dla Jagódki - poważnie, kiedy to minęło :confused:

obiecalam fotki kurtki i plaszczyka z h&m
oba kosztowaly w przeliczeniu ok 50zl....niesamowitep

Lileczko, super - fajne rzeczy za fajną kaskę :-)
Nie mogę się nadziwić jaka z Mili duża i sliczna panna!!!
I bardzo dziękuję, że wkleiłaś te zdjęcia tutaj :-)

Uciekam bo wykończona jestem.

a co do walentynkowego wieczoru to ja kasłałam, Kubuś kasłał, tatuś narzekał bo przyciął sobie palec furtką i ma fioletowy. o taki mieliśmy wieczór :baffled: (ja każdy inny ostatnimi czasy)

:elvis::elvis::elvis:
Anika na poprawę samopoczucia napiszę
coraz bliżej wiosna:-)
chociaż od wczoraj w poznaniu śnieg to i tak pocieszam się, że już niedługo będzie cieplej i więcej słonka dłuższe jasne dni :-)

ciekawe co z Nisią?

ostatnio pisałam że martynia spokojna
więc odwołuję
skacze po meblach odrazu myślę o Otylce:sorry:
wczoraj tak skakała że spadła brzuszkiem o ramę łóżka
o 23 pojechaliśmy do lekarza bo zwijała się z bólu i napinała brzuszek

po godzinie było spokojnie dostała cosik przeciwbólowego
teraz obserwuję czy nie siusia na czerwono albo nie narzeka na brzuszek
wg zaleceń lekarza

jest ok więc pewnie już tak zostanie

ale dzisiaj dalej włazi tam gdzie nie powinna

nie poznaje dziecka:eek:

Hej kobitki
melduje ,że Nisia nadal goraczkuje , zaczyna kaszlec a do tego nadal ma ta paskudna wysypke :-( Mamy eurespal, rutinacea i czekamy co dalej z tego będzie .
Mam nadzieje,że tym razem bez antybiotyku

Lilka super ubranka a mała Hania podobna do siostrzyczki :tak:
Ja sie nuuuuuudze :eek: chyba ciasto będe piekła :baffled: chciałam mufiny maszyny ale pozyczyłam forme cioci i jeszcze nie oddała :no::wściekła/y:
Miłego łikendowania wam zycze :-)

hi, mówisz Kasiu że wiosna coraz bliżej ...właśnie spadł u nas śnieg :-p lecz na pogodę nie narzekam, bo niebo obecnie bezchmurne, słońce świeci i generalnie jest git (gdybym tylko nie kasłała:sorry:).
właśnie robie za panią krawcową. Mąż się wybiera na miesięcznie szkolenie od poniedziałki i trzeba parę rzeczy poprawić itp. :baffled:

a Martynce gratuluję udanego skoku ...tylko niech może następnym razem lepiej ląduje :tak:. A serio to dobrze że tylko tak się kończyło.

Lila bardzo udane zakupy:tak: ...choć Hania chyba nie bardzo zadowolona ;-):laugh2: za to Mila mała modelka - śliczna dziewczynka z niej.

Elfiku
buuuu cóż powiedzieć... może jak Grześ wróci to się na jakieś krótki wakacje wybierzecie, może małej pomoże choć chwilowa zmiana klimatu. ps. ciekawe skąd ta wysypka ??

reklama
a jeszcze Wam tylko powiem, że chciałam Kubie ściągnąć bajkę o Franklinie i wpisałam w muła, jak nakazywała logika "Franklin" no i tym oto sposobem mam duuuużo utworów Arety Franklin (w sumie tez dobrze bo bardzo ją lubię) za to żółw Franklin ściągnął się z błędem :-p

Do góry