reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

mam andzieje ze wieczor minal wam mega romantycznie :happy::happy:
Taaaa mój był mega romantiszzzz z kichającym marudnym tatusiem po prawej i kichającą mniej marudna mamusia po lewej :eek: hi hi hi

cześc wszystkim
Kasiu masz racje takie sytuacje kiedy odchodzi ktoś młody, dziecko czy po prostu ktos bliski zmuszaja nas do przewartościowania swojego zycia Bardzo smutna wiadomośc :-( [']
Lilka co sie stało?

Weronika nadal cała wysypana i do tego 37,5 :-(

reklama
Dzień Dobry,(mam nadzieję)
Elfie zdrowia, zdrowia,
zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia, i jeszcze raz zdrowia. biedna mała :-(

a co do walentynkowego wieczoru to ja kasłałam, Kubuś kasłał, tatuś narzekał bo przyciął sobie palec furtką i ma fioletowy. o taki mieliśmy wieczór :baffled: (ja każdy inny ostatnimi czasy)

no wlasnie, co za cisza :eek:

dziś Jagodzianka konczy 4 miesiące, tra la laaaaaa :rofl2:
kreci mi sie w glowie, w ogole mam dziwne samopoczucie...

milego weekendu babeczki!

Joasiu buziaczek dla Kubusia w główkę:elvis::elvis::elvis:,każda następna noc będzie juz lepsza:tak:fajnie,że to tylko 1 szef,u nas są aż 3

Elfik zdrówka dla Was.........rodzicom kochana syrop z cebuli podaj........ostatnio pasłam nim łośka:tak:;-):-)

pierścionek uroczy:tak::happy:a i suwaczek miłą wiadomość donosi:elvis:

reklama
Kasiu bardzo przykre takie wiadomości,nawet jeśli kogoś nie znaliśmy osobiście..........taki młody wiek[']['][']
wczoraj był pogrzeb znajomej moich rodziców,kobieta miała 48lat i syna o 3 lata strszego od Damiana........to bardzo smutne

Do góry