reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
heloł :)

Hanti - ale fajny buziak !

Klaudia - podoba mi się tekst z samolotem
happy.gif

No naprawde trzeba zapisywac bo kto to potem będzie pamietał.

Elfiku - pierścionek przesliczny. Mi mało które się podobają, ten jest extra :tak:

Lilka - ja też przesyłam Ci wielkie buziaki!!! Wszystkiego naj naj - niech się spełnią Twoje marzenia
kwiaty.gif

to tylko Klaudia będzie walentynkować:-)
w zeszłym roku napewno było nas więcej

hanti super buziak

Joasiu buziak dla małego i trzymam kciuki za szybkie bezbolesne zdjęcie szwów

Anika i elfiku dobrze że u Was też coraz lepiej uff

zabieram się z martynią za mufiny z tą czekoladką

dziekuje kochane za pamiec,piekne zyczenia,kwiaty :-):-):-):-)

dla mnie dzien byl udany
K.sie postaral.kupil mi w h&m 3 bluzeczki,grajaca Walentynke i czekoladki :happy:
a w Walentynce podpisy naszych coreczek :-):-)

potem pojechalismy zwiedzac jedno miasto i wpadlismy na koncu do centrum...i w h&m byly takie obnizki i promocje w dziale dla dzieci ze nakupowalismy ful ciuszkow dziewczynkom :happy:
m.in.kurtke na przyszla zime typu alaska dla Mili za niecale 25zl :-p (normalnie jaja nie?? a kosztowala ok.150zl wczesniej),oraz taki palszczyk z kozuszkiem tez za tyle,porobie moze fotki raz to wam pokaze
normalnie uwielbiam promocje tutaj :happy: u nas w wolsztynie nawet po sezonie nie robili obnizek,tylko co im zostalo to wystawiali w nastepnym

no i w sumie dzien byl extra ale z godzine temu dowiedzialam sie takiej rzeczy ze jeszcze nie moge dojsc do siebie....ale narazie nie jestem w stanie o tym pisac....:-:)-(

dobranoc i do uslyszenia

mam andzieje ze wieczor minal wam mega romantycznie :happy::happy:

Lilka to super macie tam promocyjki

i pisz co masz tam za smutaski

ja właśnie dowiedziałam się że jedna z młodych zawodniczek z mojego klubu 17 letnia kasia odeszła :-(
walczyła kilka dni po tragicznym wypadku samochodowym w poznaniu
nie znałam Jej osobiście ale jak mi trener właśnie napisał tą straszną wiadomość to mi się zrobiło .........strasznie przykro taka młodziutka
życie jest takie kruche trzeba docenić każdy dzień i chwilę

nauczyć się żyć pięknie najpiękniej jak się umie każdego dnia

reklama
Cześć, ja już jestem :sorry:

ja właśnie dowiedziałam się że jedna z młodych zawodniczek z mojego klubu 17 letnia kasia odeszła :-(
walczyła kilka dni po tragicznym wypadku samochodowym w poznaniu
nie znałam Jej osobiście ale jak mi trener właśnie napisał tą straszną wiadomość to mi się zrobiło .........strasznie przykro taka młodziutka
życie jest takie kruche trzeba docenić każdy dzień i chwilę

nauczyć się żyć pięknie najpiękniej jak się umie każdego dnia

:-:)-:)-( masz rację, trzeba wyciągać wnioski z takich wydarzeń.

Lilka - promocje extra :tak:, pokaż zakupki :-)

Do góry