reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Mówicie, że te "Lejdis" tenteges?
A "Testosteron" wam się podobał? Bo ja na nim zasnęłam, taki mi się nudny wydawał :-) No i w związku z tym, jakoś nie mam ochoty na te Lejdis :baffled:

A wiecie co jest najgorsze???????? Ja jeszcze nie widziałam 3 seri "Prison Break" :angry::angry::angry: Bardzo nad tym ubolewam :no:

reklama
Ale fajnie, że nas tu tyle z rana :-) Musimy tyle napisać, coby w końcu wszyscy przestali narzekać, że bb zamiera :-)

Co do bajek, to u nas ostatnio Puchatek na topie.

.
A "Testosteron" wam się podobał? Bo ja na nim zasnęłam, taki mi się nudny wydawał :-) No i w związku z tym, jakoś nie mam ochoty na te Lejdis :baffled:

A wiecie co jest najgorsze???????? Ja jeszcze nie widziałam 3 seri "Prison Break" :angry::angry::angry: Bardzo nad tym ubolewam :no:

Testosteron w ogóle nie ma startu do Lejdis.
Pierwsze to kiszka a drugie BOMBA!

Film zrobiony z humorem i polotem, mega śmieszny ale i wzruszający.
Polecam z pełną odpowiedzialnością:tak:;-).
Gdybym miała możliwość zostawienia z kimś Julki poszłabym jeszcze raz;-)

Kurcze, mój Maciek ma znowu na wardze "zimno" (opryszczkę). On generalnie nie choruje, ale jak tylko zmarznie, od razu mu wyskakuje to cholerstwo. Dopiero co mu się wargusia zagoiła po incydencie z Andrzejem Gołotą, a znowu bidak wygląda jak sirota. Chyba się z Ł. wyzarażali nawzajem, bo Ł. też wczoraj wyskoczyło.

Edytko trzymam kciuki za polepszenie sytuacji na wszystkich frontach.

senkju;-)
i wzajem:zawstydzona/y::tak:

O Ty....:-p.no wiesz...;-):-p:-p;-):-p:-p

Prosze mieć na uwadze, ze mam jeszcze drugie dziecie-dynamit.
Fakt zajęte tymczasowo bajką, ale to tylko i wyłącznie dlatego, ze to jest Myszka Miki:tak:

u nas aktualnie Elmo, ale i tak nic nie ma startu do Rudolfa Czerwononosego;-)

trzeba sie posmarować, zawijać folia i myk pod kocyk, poł h i już, później jest juz cieplej.

a widzisz, a ja się zawijam w pidżamę, szlafrok, polar i koc hehe, i ciągle mi mało:-D

pewnie kiedyś tak... dzięki:blink:
...
hmmmmmmmm jakie pozytywne myślenie ;-)

Ale fajnie, że nas tu tyle z rana :-) Musimy tyle napisać, coby w końcu wszyscy przestali narzekać, że bb zamiera :-)

Co do bajek, to u nas ostatnio Puchatek na topie.
Puchatek u nas na topie ale do czytania ... no i jeszcze czytamy co dzień Franklina - już nimi rzygam

testosteron wydał mi się sympatyczny ale nie oszałamiający... za to wczoraj obejrzałam Apocalypto i polecam.

reklama
Do góry