reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dziewczyny, gdzie kupujecie papilotki do muffinków?
Ja kupowałam na allegro, ale kurna teraz od jakiegoś czasu nie ma tych wymiarów, które pasują do foremki z Ikea.

reklama
ok dzięki olivia .............iwonica słyszałaś jak coś to zostałaś mi polecona ;-)
polecilam Iwon bo ona stosuje dietke, liczy kalorie, cwiczy i nam sie tu chwali ze efekty widac. wejdz na watek o utrzymaniu figury, jakis czas temu Iwon wklejala tam plan swojej diety:tak:

cześć!

mam pytanie do dziewczyn ktore mialy młode opiekunki - jak szybko one sie uczą? Czy to norma ze jak przychodzi to na początku nic nie wie? Mam stracha po wczoraj. Dziewczyna nie ma panowania dwulatkiem. Fajnie sie bawią, jest miła i wesoła, ale jak maly zaczyna robić drakę, to Ona go prosi żeby się uspokoił :szok::szok::szok:
Gazelka tylko spokojnie. daj jej chwilke. niech sie dogadaja z Maciusiem. laska mloda to moze sie jeszcze boi/wstydzi zapytac o to i owo. to ze jestes w domu razem z nia pewnie tez ja powstrzymuje przed uzyciem jakis innych metod. jakby byla sama zapewne sprobowalaby postawic go w kacie, czy cos innego zastosowac.
moze jak maly bedzie robil drake to podejc do nich i powiedz "w takich momentach ja z Maciusiem postepuje taki i tak". chyba najwazniejsze zeby ona sie dostosowala do twoich metod a nie wprowadzala swoja rewolucje.:confused:

Ja się za to wczoraj na noc natarłam polecaną przez Elfa serią Eveline, myślałam, że umrę z zimna. Matko kochana, przeżyłam wstrząs termiczny;-)
:-D:-Dzgadza sie niezle daje chlodem:tak: ale dolaczam sie do Elfa, Joasi i Anusi widac efekty-skora wyglada lepiej:tak::tak::tak:
Emama trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i klopoty znikly!

A ja bym już chciała mieć kwiatki na balkonie !!!!!!!!!!!! Ale chyba jeszcze za wcześnie, nie?:-)
A tak serio to, myślicie, że będzie jeszcze zima??

hi hi ;-), mój dynamit , dla odmiany jest chory, i po 3 dniach w żłobku dziś znów w domu. I ogląda boba budowniczego. Ten odcinek znam na pamięć :baffled:
zdrowka!!!

.

Testosteron w ogóle nie ma startu do Lejdis.
Pierwsze to kiszka a drugie BOMBA!

Film zrobiony z humorem i polotem, mega śmieszny ale i wzruszający.
Polecam z pełną odpowiedzialnością:tak:;-).
Gdybym miała możliwość zostawienia z kimś Julki poszłabym jeszcze raz;-)
Testosteron-sztuka teatralna byl jedna z najlepszych sztuk jakie w zyciu widzialam! smialam sie non stop!!!!:tak::-)
Testosteron-film byl cienki. ciagle mialam wspomnienie sztuki i film mnie rozczarowal okropnie. moj kolega ze studiow pol grek pol polak nawet stwierdzil ze "ten film urazil jego dume narodowa":-D:-D:-D
Lejdis jak najbardziej polecam!!! przypomina mi stylem Testosteron-sztuke i jest o niebo lepszy od Testosteron-film:tak::tak:nie ma porownania nawet!

Oliwia mówisz, że Fridę i Anitkę pamiętasz ...to o kiedy Ty nas inwigilujesz, hę:evil:?

O tym samym pomyśłałam:confused::baffled:
Ja też pamiętam te dziewczyny, ale co najlepsze Olivii nie pamiętam z tego okresu:-p:-p:-p:tak::tak:;-);-);-).Nu nu....

heheheh, no właśnie ja też nie pamiętam:-p;-)
hehe spojrzycie pod moj avatar, zobaczycie ze zarejestrowana jestem od maja 2005:tak::cool2: jak juz tak pytacie to pogrzebalam i okazalo sie ze pierwszego posta napisalam prawie rok temu(15 marca) i juz wtedy sie przyznalam ze was podczytuje od wiekow:-p:-p:-p
no dobra a tak serio to na bb trafilam jak moja kolezanka byla w ciazy z Niccolo i nie miala kontaktu ze swiatem-zero internetu, brak znajomosci wloskiego, brak tel stacjonarnego, brak znajomych ludzi. jak miala jakies pytania odnosnie ciazy to pisala mi sms'a a ja szukalam w internecie, ksiazkach, nawet mojego ginekologa maltretowalam:-D tak trafilam na bb i czasem was podczytywalam. potem sie troszke wciagnelam, a rok temu jak zaczelyscie sie zastanawiac nad wyjazdami do grecji to napisalam posta. i tyle tajemnica rozwiazana:blink:

reklama
Joasiu u nas do przodu:tak:
przed wieczorną kroplówą jeszcze podjadę z małą do pewnego profesora na konsultację
ogólnie jeszcze w tym tygodniu powinna mała wyjść i dalej będziemy się leczyć w domeczku

Do góry