reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Cześć Kochane
Jakos sie trzymamy
Kasiu- zdrowka dla dzielnej Martyni :elvis::elvis::elvis:

................

AgnieszkoR. Niesiu ....Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!

kartka1352.jpg

reklama
Haj!

ktoś znajomy mnie namawia że mam zrezygnować z commerciala

Kasik a o co chodzi z Commercialem, bo ja też mam u nich swój 2 filar? :confused:
A co do przenosin do innego Ubezpieczyciela to kompletnie nie znam zasad.

Dobrze czytać, ze z Martynką lepiej:tak::tak: Trzymajcie się dziewczynki :elvis:

U nas też lepiej, Julka łobuzuje, no i zaczęła jeść, ale UWAGA tylko - "pomlecik cioci Asi".
Dziś mija trzeci dzień jak młoda żyje głównie na omlecie z ziołami prowansalskimi wg pomysłu naszej Joasi. Nic innego jej nie wchodzi. Myślałam, że moje dziecko wygłodzone po chorobie rzuci się na jedzenie a tu masz:baffled:.

Z nowości, to mój szef dzwonił dziś do mojego męża (bo podobno do mnie nie ma numeru:szok::baffled:) i stwierdził, że 31 grudnia skończył mi się urlop wychowawczy i co dalej zamierzam? Najśmieszniejsze jest to, że urlop mam do listopada tego roku.
Ale mają burdello:shocked2::shocked2::sorry2:.

Czesc laski,

zaczelam odkopywac nasz watek kulinarny. I tak wczoraj Elfowe placuszki a dziś emamowa Sałatka z kiełkami

P Y C H A !!! polecam :):):)

Fajnie, ze chorowitki wracają do zdrowia:-)

Ja z coraz wiekszym drzeniem czytam jezyk niemowląt a marcel coraz skuteczniej wypycha mi rozne konczyny ze wszytskich mozliwych stron:-p Chyba zaczynam sie troche bać:sorry2:

Dziewczyny kupilam cos fajnego wiec sie dziele:-):tak:

iwostin-elixine-balsam-do-ciala-ujedrniajacy-200-mllarge.png

Balsam ujędrniający do ciała 200ml
Iwostin Elixine
Balsam do ciała ujędrniający Iwostin Elixine jest przeznaczony do pielęgnacji wrażliwej
i alergicznej skóry. Natychmiast wygładza, nawilża i delikatnie natłuszcza skórę, a regularnie stosowany ujędrnia i odżywia. Vexel™ wraz z pozostałymi składnikami aktywnymi tworzy kombinację zapewniającą skuteczną walkę z wiotczeniem skóry. Hypoalergiczna formuła preparatu powstała w konsultacji z dermatologami.
Właściwości:
- Zwiększa sprężystość i elastyczność skóry.
- Zwiększa napięcie i jędrność skóry.
- Intensywnie i długotrwale nawilża.
- Natłuszcza i zmiękcza skórę.
- Spowalnia zachodzące w skórze procesy starzenia się.
- Łagodzi i osłabia reakcje alergiczne skóry.
- Daje skórze uczucie komfortu i ukojenia.
- Zawiera hypoalergiczną kompozycję zapachową

Dziewczyny czy któraś z Was nie ma może na zbyciu chodzika? Bo znajoma mojej teściowej szuka dla wnuczki. Może być zniszczony.......
:szok::tak::cool2:

To ktoś jeszcze uzywa chodzików??? :szok::szok::szok:
Już dawno udowodnili, że to strasznie niezdrowe.
Chodzikom mówimy - NIE!:-)
hi hi tak chciałąm wyżej napisac, ale przyczyłam co napisała Klaudia
Cześć Kochane
Jakos sie trzymamy
Kasiu- zdrowka dla dzielnej Martyni :elvis::elvis::elvis:

................

AgnieszkoR. Niesiu ....Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!

kartka1352.jpg

pozwólcie , ze podłącze się pod życzenia. Najlepszego dziewczynki :elvis::elvis::elvis:

Nianiu fajny ten krem tak z opisu ...tylko czy działa ;-)?? pamiętam jak pisałam kiedyś ulotkę do to balsamu to ...:-p

no i tyle się nasiedziałam na BB...uciekam i do później

ps. Asiu ale Kubuś dorosły

Nianiu fajny ten krem tak z opisu ...tylko czy działa ;-)?? pamiętam jak pisałam kiedyś ulotkę do to balsamu to ...:-p

no i tyle się nasiedziałam na BB...uciekam i do później

ps. Asiu ale Kubuś dorosły

Acha, a ja wlasnie kupilam antycellulit z tej Polleny Ewy, hm.........

Hej laski :happy2:

Kasia dużo zdrówka dla małej, a póki co relaksuj się, relaksuj ;-)

Emama, ale odpał z tym Twoim szefem- dzwoni w styczniu, że masz się wypowiedzieć, co za 11 miesięcy będziesz robiła? :-p:-D
A w sprawie omleta, nieśmiało przypomnę, że ja też pisałam, iż u nas na niejadkowanie najlepszym sposobem jest właśnie omlet :sorry2::-p Kornel bardzo go lubi i można w nim przemyciś wszystko, czego dziecko normalnie nie ruszy (np. buraczki tak jak dzisiaj ;-))

Ja się nie orientuję w kwestii filarów :no: Szczerze mówiąc dostaję jakiejś gęsiej skórki na myśl o tych emerytalnych farmazonach i póki jestem młoda i piękna :-p jestem niepoprawną optymistką. Ktoś tam do mnie w tej sprawie dzwonił, coś podpisałam i tyle :sorry2: A tak serio, to faktycznie będę musiała bardziej zadbać o swoje jutro i rozeznać się w sprawie ;-)

Oliviaa, a czemu nie możesz się opalać? :confused:

Laski, kupiłam sobie wreszcie wagę :cool2: M. przywiózł mi z Media Markt dosłownie godzinkę temu. Oczywiście nie ważę się dzisiaj, dopiero jutro rano, po siku :sorry2: Po ostatnim weekendzie może być kiepsko (łoś ugotował pyszny obiadek, a w sobotę wieczorem zabrał mnie do restauracji na kolację, więc same wiecie :sorry2:) Boję się :ninja2:

Asia, kucharz niezły, ale jaka szarlotka, mmmmmniam :blink:

Łoś woła, uciekam na drinka ( z colą light of course :cool2:)

reklama
Aaa, Edzia, już doczytałam o co kaman z tym urlopem :blink: Że niby w grudniu Ci się skończył ;-)No to nieźle, skoro masz do listopada 2008, burdello jak nic :-p

Do góry