kaśka k
Fanka BB :)
Aga zapach szpitala ..... dużo sił życzę![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
dla Maciusiowej wargi też![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
dla Maciusiowej wargi też
![Elvis :elvis: :elvis:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/elvis6dx.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mamy jeszcze drugie swieto, łosiowe urodziny
wiec od południa krzatam sie po kuchni, pichce i pieke jego ulubiona szarlotke!!
z moim małym Kuchcikiem!!!
a oto fotka kuchcika i rezultat.......
dziękuje za dobre słowa
rano w szpitalu dowiedziałam się że mała do czwartku będzie z wenflonikiem którego nazwaliśmy motylkiem dla większego spokoju martyni
wtedy zrobią prześwietlenie i będzie dalsza decyzja...
martynia dzielnie znosi dokarmianie motylka
a ja już troszkę odetchnęłam mimo wstrętnej doliniarskiej pogody nie będę narzekać
zaraz będziemy robić z malutką naleśniki
więc luzik
troszkę poczytam co u Was
Aga i Niesia
wszystkiego najlepszego w dniu imienin!!!
:-):-)
![]()
Haj!
Kasik a o co chodzi z Commercialem, bo ja też mam u nich swój 2 filar?
A co do przenosin do innego Ubezpieczyciela to kompletnie nie znam zasad.
Dobrze czytać, ze z Martynką lepiejTrzymajcie się dziewczynki
U nas też lepiej, Julka łobuzuje, no i zaczęła jeść, ale UWAGA tylko - "pomlecik cioci Asi".
Dziś mija trzeci dzień jak młoda żyje głównie na omlecie z ziołami prowansalskimi wg pomysłu naszej Joasi. Nic innego jej nie wchodzi. Myślałam, że moje dziecko wygłodzone po chorobie rzuci się na jedzenie a tu masz.
Dzień dobry![]()
Jak po ogieńalbo jak z ogniem
![]()
u nas nawet nawet ale tymi chory
przedwczoraj miał gorączkę w nocy miał gorączkę wczoraj niby ok tylko jakiś lekki kaszel a po popołudniowej drzemce obudził się 39.6 cholerka pojechaliśmy do lekarza i oczywiście usłyszeliśmy nic nowego wirus jakiś eurespal i pyrosal nam dała i jak nie przejdzie do czwartku mamy się pojawić
w nocy dziś znowu jazda 39 po syropie 39.4 okłady, kąpiel no i troszkę doszedł do siebie mimo że nadal rozpalony przeczytaliśy bajeczkę i poszedł do siebie do łóżeczka spał całą nockę teraz jest lekko ciepły-oby nie miał wysokiej temp bo już mnie to niepokoi tymbardziej że on niegorączkował tak nigdy (ze 3 razy miał jakieś 38.5)
aaaa no i mój młody rzucił palenie (po raz kolejny podczas naszej znajomości) i mam nadzieję że w tym wytrwa (nie pali już tydzień )
a ja od dziś kopenhadzka bo juz jak świniak zapasiony wyglądam(tu nie ma się z czego śmiać
) no i muszę jakoś wytrwać i trochę zgubić (bo jak chcemy dzidzie to muszę trochę zgubić aby ją utrzymać i wózek żeby mnie nie czekał - kolana )
Kurde mam w domu Andrzeja Gołotę po walce
Maciuś wczoraj przyjechał od babci z rozwaloną, spuchniętą wargą. Teściową coś kręgosłup bolał i wysłała na spacer Maciusia z bratem Łukasza. No i wrócili z płaczem. Maciek się przewrócił i walnął buzią w jakąś rynnę czy coś. Wargę ma taką wielką, że pół brody mu zasłaniaChodzi i mi się ciągle pyta: Mamusiu, kiedy mi się to zagoi. Nie może jeść za bardzo, mówiąc sepleni. Ech...
Na szczęście zęby wszystkie :-)
A ja dziś z pozytywnymi fluidkami :-):-):-)
Wiecie co cieszę się dziś ze wszytskiego.
Własnie sobie uświadomiłam, ze za chwilę czeka mnie fajny czas. Bede w nowym pieknym domku, bedzie wiosna, bedzie pachnieć ciepłym wiatrem, bede sadzić kwiatki w ogródku, wszytsko bedzie czyste i swieże, bedziemy juz w komplecie, z perspektywą ze teraz juz nigdy wiecej nie bede w ciazy, bede mogła dbać o siebie;-), ze bede mogła pić drinki
, siedzieć wieczorami z łośkiem kiedy chlopaki juz beda spać:-)
Ech... fajnie mi
Co do przyjemnosci.. W ciazy postanowilam zadbać o siebie i swoje ciało. I tak własnie regularnie robie sobie peelingi , kupuje balsamy ujedrniajace, kremy pod oczy, krem do stóp, serum na dekolt i szyje, odzywiam włosy maskami, nie farbuje, nawet przestałam malowac paznokcie i nakładma tylko ozdywki. Zrozumiałam, ze musze szybko wrócic do formy, bo juz wiek nie ten co ostatnio ;-) Poza tym bedzie wiosna, zaraz lato wiec nie ma czasu do stracenia.Własnie dziś zrobiłam sobie takie domowe SPA
A mój Maksio siedzi i pokazuje paluszkiem
- ta pilka jest wściekła
-ta piłka jest szczesliwa:-)
hihihi
Całuje Was,
Lece po składniki na torcik czekoladowy nigeli ;-);-);-)
edytko u nas też po pierwszym klapsie![]()
a ja krótko
proszę Pana nie życzę sobie żeby Pan na mnie podnosił głos dziękuję za rozmowę państwa telefon utwierdził mnie w mojej decyzji
odchodzę
jak cerekwicka śpiewa
ochodzę dłużej tak nie wytrzymam hi
Dzień dobry![]()
Jak po ogieńalbo jak z ogniem
![]()
u nas nawet nawet ale tymi chory
no i muszę jakoś wytrwać i trochę zgubić (bo jak chcemy dzidzie to muszę trochę zgubić aby ją utrzymać i wózek żeby mnie nie czekał - kolana )
Kurde mam w domu Andrzeja Gołotę po walce
Maciuś wczoraj przyjechał od babci z rozwaloną, spuchniętą wargą.
Aga zapach szpitala ..... dużo sił życzę
dla Maciusiowej wargi też![]()
A ja dziś z pozytywnymi fluidkami :-):-):-)
Ech... fajnie mi
Co do przyjemnosci.. W ciazy postanowilam zadbać o siebie i swoje ciało. I tak własnie regularnie robie sobie peelingi , kupuje balsamy ujedrniajace, kremy pod oczy, krem do stóp, serum na dekolt i szyje, odzywiam włosy maskami, nie farbuje, nawet przestałam malowac paznokcie i nakładma tylko ozdywki.
No i podobno będziemy mieć w domu chłopczyka.
Witaj Kredzia!!!
Zdrówka dla TymikaTen wirus gorączkowo biegunkowo wymiotowy krąży chyba po całej Polsce. Do tego ostatnio straszyli, że ma przywiać coś nowego z Niemiec
Kiedy zaczynacie staranka?;-)
;-)
...
Niańka a to teraz wolno w ciąży się tak wszystkim smarować??
Pamiętam, że jak byłyśmy w pierwszej ciąży to tylko Mustella, Fitosan albo inne cuda dla ciężarnych. Większości kosmetyków nie wolno było używać ze względu na nadmiar zawartości wit. A czy jakoś tak?
A może mi się już zapomniało?
A swoją drogą to super, że tryskasz optymizmem pomimo pluchy za oknem!
Tak trzymać:-):-)
Ps. Torcik Nigelli jest bossssssssssssski....