reklama
Ja tez dzis do pracy - jak co tydzien - raz w tygodniu poddaje sie innym zajeciom niz Jas ;D - w sumie to moglabym tak docelowo :laugh:, ale to nierealne . W sumie to chyba tylko Klaudia wrocila na ostro do pracy, no i oczywiscie Lilka jest pelnoetatowcem w szkole. Podziwiam Was dziewczyny :laugh:
Cześć dziewczyny,na wstępie dziękuje za miłe przywitanie :-*
Lilka oto pare słów o mnie : mam 23 lata ,jestem z małpolski, z zawodu plastyczka, nie pracuje i siedzę w domku z córeczką. Fotki moje i maluszka wstawię później bo coś mi to nie wychodzi ,muszę jeszcze pokombinować
Gazelaczku gratuluję pierwszego ząbka u dzidzi
NiaNiu powodzenia w pracy
Lilka oto pare słów o mnie : mam 23 lata ,jestem z małpolski, z zawodu plastyczka, nie pracuje i siedzę w domku z córeczką. Fotki moje i maluszka wstawię później bo coś mi to nie wychodzi ,muszę jeszcze pokombinować
Gazelaczku gratuluję pierwszego ząbka u dzidzi
NiaNiu powodzenia w pracy
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kolorowa kredko, Nianiu, Lilko i Maniu dzieki wielkie za pamiec o mnie Nianiu, to mile ze o mnie pomyslalas
Aniu.g no moze jeszcze sie uda, choc na chwilke. Fajne by bylo zobaczyc Twoja buzke na zywo ;D
Witam Zebre i zachecam jak kolezanki do czestego pisania w naszym watku. :laugh:
Aniu.g no moze jeszcze sie uda, choc na chwilke. Fajne by bylo zobaczyc Twoja buzke na zywo ;D
Witam Zebre i zachecam jak kolezanki do czestego pisania w naszym watku. :laugh:
Lilka
Fanka BB :)
hej dziewczyny
jak tam po nocce? ja sie wyspalam
eeee ja nie jestem taki zuch Maniu,naprawde
ledwo co jestem w tej szkole,albo bylam chora dwa tygodnie albo malej Milenki nie zostawialam w domu....no i teraz musze nadrabiac w szkole bo frekwencja mnie zabije.
u nas trzeba mec 51%obecnosci ma lekcjach aby zdac
no i mam dylemat
zmarl moj wója z Glogowa i jutro pogrzeb......no i nie wiem czy jechac na pogrzeb czy isc na zajecia
jutro mam 4polskie,wtym wypracowanie piszemy z Mlodej Polski i jak nie pojde to facetka z polaka........no nie chce myslec...
qrcze jakie to wszystko pokrecone
szkola dla doroslych a traktuja nas jak dzieci
jak tam po nocce? ja sie wyspalam
eeee ja nie jestem taki zuch Maniu,naprawde
ledwo co jestem w tej szkole,albo bylam chora dwa tygodnie albo malej Milenki nie zostawialam w domu....no i teraz musze nadrabiac w szkole bo frekwencja mnie zabije.
u nas trzeba mec 51%obecnosci ma lekcjach aby zdac
no i mam dylemat
zmarl moj wója z Glogowa i jutro pogrzeb......no i nie wiem czy jechac na pogrzeb czy isc na zajecia
jutro mam 4polskie,wtym wypracowanie piszemy z Mlodej Polski i jak nie pojde to facetka z polaka........no nie chce myslec...
qrcze jakie to wszystko pokrecone
szkola dla doroslych a traktuja nas jak dzieci
Karin
Lipcowe Mamy'05
Witaj w naszym gronie niesamowitych lipcowych mamusiek Zebro i Iwo (dobrze odmieniłam? : )
Udzielaj się jak najwięcej i odrzuć cały wstyd bo my go tu chyba raczej nie mamy No wiesz seks, obsmarowywanie naszych mężów są na porządku dziennym, hihihihi ;D
A ja się dziś wyspałam lalallalalla.
Za radą Alki uchyliłam okienka ;D, szczypałam bąka w policzek żeby za szybko nie zasnęła a potem myk i przełożyłam do łóżeczka. Obudzila się ale ja byłam przygotowana i nie dałam się zaskoczyć, wyciągnłełam moją tajną broń: SMOKA, wsadziłam jej do buzi, cicicici no i zasnęła a potem była powtórka z rozrywki i domyślcie się same bo nie będę już nic więcej mówiła żeby nie zapeszyć.
Wczoraj byłam w pracy, wypełniłam wnioski o urlopy i mam spokój do końca roku. Chcę wrócić na połowie stycznia to jeszcze będę miała dwa tygodnie urlopu i gdzieś w lecie pojedziemy na wakacje.
Nianiu powodzenia w pracy. Ale żal jest prawda? Peewnie nie bęziesz nic innego robiła tylko myślała o Maksiu.
Martuśka w końcu !!!. Już się o ciebie martwiłam i zastanawiałam gdzie się podziałaś.
Udzielaj się jak najwięcej i odrzuć cały wstyd bo my go tu chyba raczej nie mamy No wiesz seks, obsmarowywanie naszych mężów są na porządku dziennym, hihihihi ;D
A ja się dziś wyspałam lalallalalla.
Za radą Alki uchyliłam okienka ;D, szczypałam bąka w policzek żeby za szybko nie zasnęła a potem myk i przełożyłam do łóżeczka. Obudzila się ale ja byłam przygotowana i nie dałam się zaskoczyć, wyciągnłełam moją tajną broń: SMOKA, wsadziłam jej do buzi, cicicici no i zasnęła a potem była powtórka z rozrywki i domyślcie się same bo nie będę już nic więcej mówiła żeby nie zapeszyć.
Wczoraj byłam w pracy, wypełniłam wnioski o urlopy i mam spokój do końca roku. Chcę wrócić na połowie stycznia to jeszcze będę miała dwa tygodnie urlopu i gdzieś w lecie pojedziemy na wakacje.
Nianiu powodzenia w pracy. Ale żal jest prawda? Peewnie nie bęziesz nic innego robiła tylko myślała o Maksiu.
Martuśka w końcu !!!. Już się o ciebie martwiłam i zastanawiałam gdzie się podziałaś.
Karin
Lipcowe Mamy'05
Rany wasze dzieciaki już siadają a moja Jagódka nie trzyma nadal główki ja podnosi się ją za łapki z plecków do siadania . No ale po to się właśnie rehabilitujemy. Przekręca się z plecków na brzuszek ale raczej przypadkiem i z powodu tego cholernego napięcia mięśniowego. Dzisiaj idziemy na rehabilitację.
O rany moja zupa
O rany moja zupa
reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
tusia26 pisze:Gazelaczku ten twój Maciuś to wogółe jakiś zdolniacha, to z plecow przewraca sie na brzuszek i wedruje gdzies z jednego miejsca na drugie, to teraz juz siada, no normalnie chłopak przegania ruwiesnikow juz bedac w pampersach. A i tez uwazam, ze jak sam siada to czyli juz jego taki czas. Moja tego nie robi jeszcze.
Tusiu, no wlasnie w mądrej książce wyczytalam że weszliśmy w etap... 7go miesiąca : Ale wczoraj dostałam info od koleżanki, która ma 6-ciomiesięcznego synka i wlasnie w dniu gdy chlopak wkroczyl w drugie półrocze życia po raz pierwszy bez niczyjej pomocy... stanął. Byłam w szoku gdy to usłyszalam.
Może uda mi sie nagrac wysiłki Maciejki przy siadaniu to się Wam pochwalę Ale to pewnie jest tak, że gdy inne dzieci zaczną siadać, Maciek zacznie rosnąć. Ostatnio sprawdzałam Jego wymiary na siatce centulowej i łapiemy między 10tym a 25tym centylem. Czyli raczej chucherko z Niego