gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
mialam robic tatuaz, potem sie rozchorowalam, inne sprawy byly i ciagle sie nie moge zdecydowac co chce sobie zrobic. co myslicie o czyms takim?
yinyang on Flickr - Photo Sharing! (nie moge wkleic tego zdjecia bo autor zastrzegl)
wlasnie w takim miejscu bym chciala, ale taki symbol?
chyba bardziej cos takiego
tylko z tymi chinskimi napisami to ja bym chyba wolala jednak wiedziec co tam napisane;-)
a tak z ciekawosci, jakie kolorki sa waszymi ulubionymi?a ktorych nie lubicie?macie tak ze nie czujecie sie dobrze jak np sciany sa pomalowane na jakis kolor?
A ja ostatnio mam fisia na punkcie ładnej, zdrowej skóry. Moj ostatni przebój to Nivea Q 10 - to o tyle zaskakujące, że nie lubię generalnie Nivea, poza tym stosowalam wiele bardziej wyrafinowanych kosmetykow, ale nigdy nie mialam takiej ładnej skóry jak teraz W każdym razie tatuaże nie wchodzą w grę, szkoda mi skóry. W liceum kolczykowałam pępek i teraz bardzo żałuję, bo mam brzydkie blizny, które po dwóch ciążach są mega pouciągane.
Co do kolorów, to ja mam wiele ktore uwielbiam i wiele ktorych nie lubię. Ale nic więcej nie napisze, bo ostatnio coś mi się w tej materii zmienia. Dotychczas lubiłam żywe, egzotyczne kolory, a ostatnio bardziej wpadają mi w oko stonowane. Przepadam za niebieskim. Ale o kolorach to w ogole trudno rozmawiac, bo jest tyle odcieni.... Kolor kolorowi nierówny i do różnych rzeczy inne odcienie bym zastosowała.
A może napiszcie jakie lubicie kosmetyki?
Ja podam moje top 10 później, bo musze isc na spacer