reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
jestem nadal "samotna matką",bo mój mołż wciąż na obczyźnie,na delegacji.........i przyznam się szczerze,że nie mam czasu na kompa,bo moja mała spryciula,nie śpi już prawie w dzień,wieczorem potrafi zasnąć dopiero kolo 23,a ja nie mogę sobie czasem nadgonić tego,co jest akurat potrzebne by zrobić to na bierząco:-:)zawstydzona/y:

Hihih, Hanti, co to za tłumaczenie się brakiem czasu? Proszę zaglądać i co jakiś czas dać znak życia.

No naprawdę kobietki, jak będziecie tak olewać BB to niedługo sama tu zostanę :baffled: I będę musiała zupełnie przenieść się tylko na październik :-p

Hihih, Hanti, co to za tłumaczenie się brakiem czasu? Proszę zaglądać i co jakiś czas dać znak życia.

No naprawdę kobietki, jak będziecie tak olewać BB to niedługo sama tu zostanę :baffled: I będę musiała zupełnie przenieść się tylko na październik :-p
nawet tak nie mów...ja się melduję..niewyspana bo chyba do 2 w nocy rozmawiałysmy z Hanti...:sorry::-p jeszcze raz Kasiu witam spowtrotem

hi hii ja wczoraj byłam słomianą wdową (ale tylko na jedną noc bo małżonek miał tzw. nockę) tak na jedną noc to fajna sprawa - nadrobiłam kontakty towarzyskie, na spokojnie popracowałam i nikt mi nie gadał nad głową, że pracuje się w pracy a nie w domu (słusznie zresztą:sorry:) ale... chyba na dłuzej tak bym nie dała rady ---jednak brakuje łoska bardzo...a to była jedynie jenda noc wiec...szacunek dla dziewczyn - Elfiku i Hanti naprawde dzielne z Was babki

Hej, witam zdechła :baffled: Wczoraj dostałam @, więc lipcówką nie będę, no ale jeszcze cała nadzieja w E_mamie :tak:
Chciałam napisać jeszcze, że:
  • Kasia z Martynką są prześliczne :tak:
  • Gazelka z Jagódką też :-)
  • za Martusię i jej pracę trzymam kciuki :tak:
  • Olivia wróciła (tylko gdzie była, jak jej nie było??)
  • posprzątałam w Maćkowej szafie - Huraaaaaaaaa!!!! - i w ferworze wyrzucania niepotrzebnych dupereli wyrzuciłam chyba przez przypadek jedną część nawilżacza (K...w mać :angry:)
No i to chyba tyle. Idę nicnierobić.

Klaudia to trzymam kciuki za sierpień :tak: ...no i gratuluję popsrzątanej szafy...ja się własnie biorę za porządki bo przyjeżdza do mnie tesciowa na tydzien :szok::szok::szok: i mocno się zastanawiam jak to będzie

helo

mam chwilowy dostep do neta to wpadam sie przywitac:-)
w sumie nasi najemcy nam uzyczyli laptopa na pare godzin

u nas wszystko ok
mieszkanko super,wreszcie bez klopotliwych wspollokatorow-balangowiczow

minus tego ze totalnie jestesmy odcieci od swiata bo i nie mamy neta i polish cyfry
net bedzie pod koniec miesiaca,a z cyfra to szkoda klawiatury....

nadal kulam sie 2w1
Hani jak Mili na swiat sie nie spieszy...niestety
28 pazdziernika minal pierwszy termin
w zwiazku z tym ostatnio na konroli w szpitalu przebadali nas na cacy i z Hania wszystko super jak lekarze mowili
jej waga na dzisiaj to ok 3100g co mnie zdziwilo bo Milena miala 3300g a urodzila sie w sumie w terminie
tagze wg lekarzy waga Hani bedzie podobna do Mili

ogolnie stanu 2w1 mam tak dosyc ....wczoraj po gorach troszku sie spinalam,no i nadal nic:happy:

w nocy ledwo spie,bo rece mi dretwieja do bolu,chodze jak pingwin
przez co non stop jestem jak spiaca ksiezniczka i moj poziom energii jest bliski zeru
pozatym ok:-p

jestem ciekawa co u was,ale nie jestemic w stanie nadrobic
ale mnie ten laptop wkurza brrrr...non stop cos mi przeskakuje noooo

oki ide szybko pobuszowac;-)

reklama
Hej,

Lilka trzymam kciuki za Ciebie i Hanię. Wyobrażam sobie, jak bardzo chciałabyś mieć już córcię przy sobie.

A u nas odpieluchowanie w końcu ruszyło, z pozytywnym skutkiem. Późno bo późno, ale najważniejsze że w końcu... Od 3 dni Oliwka ładnie robi siusiu do nocniczka i sedesu i za każdym razem woła i mamę i tatę, bo potrzebuje widowni, zachwytów i oklasków. :laugh2::-D Smok do spania też poszedł precz i to samoistnie. Bardzo się cieszę, bo w końcu widać i u nas jakieś postępy. U Was ten etap w większości dawno za Wami :sorry:.

Pozdrawiam niedzielnie;-)

Do góry