nenius
Przyjaciółki 2008
zbieram się - dzisiaj mam w planach wizytę w punkcie plusa - chcę nowy telefon ![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
![język :-p :-p](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/p.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu czuje sie tak jak w ciązybrunetko jak się czujesz?
Ten lek jest przeciwzapalny, przeciwgorączkowy stosowany w przeziębieniu , grypie, zapaleniu okrzeli.A na kaszel moze syropek np.prawoslazowy?dzieki dziewuszki za wszytskie gratulacje :-):-):-)
Brunetka dzieki za nazwe leku. To dla Maksa. Cos mi pokasłuje ostatnio. Niby nic wiecej sie nie dzieje, ale moze mu podaje po kilka dni to coś
Ale jak dam ten pyrosal to juz nie dawac niczego innego ??![]()
nie ma sprawy Kochana. niestety wyjazdy odwołane - zero kasy, zero odstresowywania sięElen - sory za spozniony refleks - sopiero teraz zauwazylam priva - odpisalam:-)
Julka 12 kg, trochę podciągnęła :-)
o ile pamiętam, to niektóre lipcowe szkraby ważą 10 kg![]()
to chyba okres Wszystkich SwiętychCzy wy też potwierdzacie, że pustki tu jakieś ostatnio???
Jak już będziesz znała datę cc to tylko odliczać do dnia urodzin maluszkaA tak wogóe mam dziś wizyte u ginki, już ostanią przed porodem.
Dowiem się na kiedy jestem zapisana do szpitala, tak na 100%. I kiedy bede miała zrobione cc.
Najgorsze jest to, ze jakis taki tydzien miałam, ze nie zrobiłam badan.Po prostu nie miałam z kim zostawić Matueszka w domu, a z nim w przychodni i w kolejce to raczej nie do przezycia, tym bardziej ok.godz.7-8.
Zreszta moje dziecie sypia do 8 rano![]()
Gratulacje Aniu , uper ze zdrowy i cały no i jak do Maksia podobny to się w przyszłosci od dziewczyn nie opędzisz w domuNo wiec moje drogie tym razem juz oficjalnie moge Wam powiedziec, ze bedziemy miec z moim łoskiem
drugiego synka :-):-):-)
Tym razem jest to potwierdzone na 100%.
Bobasek jest zdrowiutki i jak na moje oko z profilu bardzo podobny do nasze Maxa
Czuje sie szczesliwa i spokojna.
Bedzie chyba z niego sliczny chłopczyk bo wygladam okropnie i wyskakuja mi krosty
Dziewuszki mam pytanko - jak sie nazywało to lekarstwo o którym pisałyscie ostatnio - na przeziebieniem infekcjem bez recepty w aptece ?
:--
-
-
-
-
-
-
-(
dzisiaj ja potrzebuję przytulenia ale nie mówicie nikomu :--(
świetne okreslenie :-) , Gazelko nigdy nie watpiłam ze swietnie bedziesz sobie dawałą radę, a jak mówi Ania.g z czasem bedzie coraz lepiejhej - ja tylko melduję sięMoje cudaki śpią, a ja się aktywizuję
Dziś nocka była z tych lepszych, więc pewnie kolejna będzie przechlapana, dla równowagi hihih
powiem Wam, że jeśli tylko się wyśpie, to ze wszystkim daję radę, ale jeśli noc trafi się ciężka, to potem w ciągu dnia trzęsą mi się ręce... Czasem trudno jest zgrać dwoje dzieci.
Niania, witamy Marcelka! Chyba że myślisz o innym imieniu?![]()
Aniu , no to kawał mężczyzny masz w domu...:-):-):-)Jeszcze sie pochwale - bylismy na szczepieniu - rozwijamy sie bardzo dobrze i szybciutko (juz przyjmujemy pozycje do raczkowania) no i uwaga wazymy zaledwie;-)9kg - oczywiscie pisze o Piotrku![]()