reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No wiec moje drogie tym razem juz oficjalnie moge Wam powiedziec, ze bedziemy miec z moim łoskiem
drugiego synka :-):-):-)
Tym razem jest to potwierdzone na 100%.
Bobasek jest zdrowiutki i jak na moje oko z profilu bardzo podobny do nasze Maxa :-p:-p:-p
Czuje sie szczesliwa i spokojna.
Bedzie chyba z niego sliczny chłopczyk bo wygladam okropnie i wyskakuja mi krosty :eek:

Dziewuszki mam pytanko - jak sie nazywało to lekarstwo o którym pisałyscie ostatnio - na przeziebieniem infekcjem bez recepty w aptece ?

Gratuluje Nianiu, zresztą widziąa am wczoraj Twój opis na gg.:tak:;-)

A ten lek to Pyrosal.
Ale to dla Maksia, czy dla Ciebie?
Bo jak dla Ciebie to upewnij się czy mozesz.

reklama
Gratuluje Nianiu, zresztą widziąa am wczoraj Twój opis na gg.:tak:;-)

A ten lek to Pyrosal.
Ale to dla Maksia, czy dla Ciebie?
Bo jak dla Ciebie to upewnij się czy mozesz.

dzieki dziewuszki za wszytskie gratulacje :-):-):-)

Brunetka dzieki za nazwe leku. To dla Maksa. Cos mi pokasłuje ostatnio. Niby nic wiecej sie nie dzieje, ale moze mu podaje po kilka dni to coś :tak::tak::tak:

Ale jak dam ten pyrosal to juz nie dawac niczego innego ??:-p:sorry:

Jest ostroznym dzieckiem, ale kurde mam czasem leki, jak slysze jak londuje z tego trzeciego schoda na nogi. ja jak z nim schodze to skacze z drugiego lub pierwszego ale jak sam schodzi to nie mam mowy, zeby skoczyl inaczej, chyba, ze mu powiem.
Wyolbrzymiam, czy co???
Martusia, a może założyć na schody barierkę ochronną, coby sam nie schodził??
Maciek ostatnio zapomniał zupełnie jak się chodzi - ciagle biega i biega. W domu tylko stale tup, tup, tup po panelach w te i we wte :-)
Kasieńko, dzięki, licze na to, że Apthin pomoże:sorry: zreszta dzisiaj wizyta kontrolna u lekarza, to będę wiedziała, co za paskudztwo mu sie wywaliło na tej wardze:eek:
Nie sądze, żeby Aphtin pomógł. To jest strasznie słaby lek. Nystatyna prędzej, ale ona jest na receptę.

No wiec moje drogie tym razem juz oficjalnie moge Wam powiedziec, ze bedziemy miec z moim łoskiem
drugiego synka :-):-):-)
Niania Gratulacje!!!!!!! No to mamy dziewczynek - strzeżcie się. Drugi przystojniacha nam rośnie :tak::tak::tak:

Dzien dobry jeszcze (u mnie);-)

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
dzisiaj ja potrzebuję przytulenia ale nie mówicie nikomu :-:)-(

Tule mocno i spiesze z czyms pysznym do picia, co sobie zyczysz? Moze kocyk jeszcze, zeby Ci cieplutko bylo? A muzyczki jakiej bys posluchala? Kochana wszystkiego dobrego, oby slonko Ci dzisiaj zaswiecilo:tak::elvis:

Niania gratki, gratki, ale bedziesz rozpieszczana przez swoich chlopakow:tak:;-)

Nenius, tobie tez chcialmnapisac juz wczoraj, "A widzisz nei taki diabel straszny" ;-) To kiedy nastepny wyjazd:-p

Dziewczyny dzieki za wszystkie rady i porady. W szawce Kasiu dla Alka moze byc tylko czekolada, ale jest tez w innym miejscu latwiej dostepnym:-p Klaudia juz chyba bramki nie bede zakladala, to tez utrudnienie dla nas bo trzeba by dziecku otwierac za kazdym razem,a niech by cos jeszcze z ta bramka wymyslil:eek:

Alka ulubione skakanie to wlasnie schody i lozko, na ktorym skacze prawie do sufitu.
Moze to faktycznie przejdzie jak sie wyskacze troche.

Wiki ja wspolczuje, tego upadku Oliwerkowego na glowe. Jejku ale musieliscie sie strachu najesc.

Tusia dzieki za komplementy dla mojego Alka:elvis: Oddzywaj sie czesciej!

Narazie tyle, uciekam bo jade do Lonydnu (centrum). Napisze wam co i jak jak wroce ;-)

Martusia, teraz sobie przypomniałam, że w Tracy było coś o skakaniu.Jakaś mamuśka miała taki sam problem i Tracy poradziła, żeby nie zabraniać maluchowi całkiem skakania, tylko znalźć jakieś miejsce w domu, w którym będzie sobie mógł skakaś ile chce, ale stanowczo zabronić robienia tego w innych miejscach. Oczywiście to nie poskutkowało od razu, ale po jakimś czasie mały zakodował, że można skakać tylko np. na sofie. A nóż się sprawdzi :-) Życzę powodzenia!

reklama
Do góry