reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dzieńdobry:-)
pogoda pod psem, humor tez jakiś nie taki:confused2:
Dawidka warga, coraz lepiej, zrobiły mu sie z tych krostek strupki i smaruje mu to tylko kremikiem:happy:

lece nadrabiać, póki mam troszkę czasu, bo bałagan taki w domku , że hoho....:sorry:

A ja wczesniej pisalam, ze wam napisze co i jak jak wroce. Chyba nikt nie wyczul mojego podniecenia:-p
Bylam w Londynie na rozmowie o prace. Na takie prawdziwe intreview pojde najpewniej w poniedzialek. Wszystko sie okaze jutro, no a w pon. okaze sie na 100% czy mnie chca czy nie.
Jakos wydaje mi sie to wszystko takie bajkowe, ze malo realne i az boje sie cieszyc poki co. Pisze Wam, choc wie o tym narazie tylko moj maz.
Jesli dostane ta prace to bede sie w niej upatrywala tylko "Palca Bozego":tak:

No buzka!

trzymam kciukasy :tak:

Cześć kobity
U nas tez pogoda paskudna szaro mglisto i zimno brrrr
Jak zacznie padac to nie bedzie juz wieczorkiem łuny nad cmentarzem :-( szkoda
Mnie standardowo w taki dzien obudził ból głowy i @ i jeszcze na dodatek Weronika wzieła sobie mój telefon, zaniosła do łazienki i wykąpala go w nocniku :crazy: bo bił budny mamusiu
Moja wina wiem wiem bo sama wody do nocnika nalałam ,zeby go potem umyć i zostawiłam :crazy:
teraz jestem odcieta od świata :angry:

Cześć kobity
U nas tez pogoda paskudna szaro mglisto i zimno brrrr
Jak zacznie padac to nie bedzie juz wieczorkiem łuny nad cmentarzem :-( szkoda
Mnie standardowo w taki dzien obudził ból głowy i @ i jeszcze na dodatek Weronika wzieła sobie mój telefon, zaniosła do łazienki i wykąpala go w nocniku :crazy: bo bił budny mamusiu
Moja wina wiem wiem bo sama wody do nocnika nalałam ,zeby go potem umyć i zostawiłam :crazy:
teraz jestem odcieta od świata :angry:

Ups, ups, ups...............

a u nas wyszło słoneczko :happy:

Mysle, ze z ta data to sa plusy i minusy. Nie ma tego elementu niespodzianki i spontanicznej daty co mi sie podoba. Za to mozna sie przygotowac, a czasem wybrac sobie dzien, ktory nam pasuje.
Wiki, skoro pprzy Wiktorii byly szanse na porod naturalny to czym sie kierowali robiac cesarke przy Oliwerku? Ciekawskie babsko ze mnie:zawstydzona/y:
o drugiej cesarce to już ja zdecydowałam:tak::-)
nie było mowy o porodzie naturalnym

reklama
Do góry