reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

U nas niestety bardzo smutno. W tym tygodniu był pogrzeb mojego Taty:-:)-:)-:)-:)-( smutno, smutno, smutno

całuję , dobrze że jesteście:elvis::elvis::elvis:

Trzymaj się Alka :elvis::elvis::elvis:

moje opcje- Marcel, Bruno, Mikolaj, Filip, Blazej(w takiej kolejnosci).:-) zdecydowanie bylabym na "nie" dla Dominika, Cyryla, Cypriana, Bartosza. :no:
Iwo, Igor i Dawid wymagaja ponownego przemyslenia.:tak:
ale bym jeszcze dorzucila pod rozwage Huberta i Oliviera.:tak:

Dziewczyny, bardzo dziekuje za pdpowiedzi.

Wiecie co ? Ja juz chyba wiem. Bedzie MARCEL :cool::cool::cool::cool:

reklama
Anikaaa dużoooo zdrówka! :elvis: :elvis: :elvis: angina ropna to moje wrrrrrr wstrętne wspomnienie z czasów szkolnych:dull:
No i gratulacje dla syncia za odpampersowanie:tak:;-):-)

dzięki :elvis::elvis::elvis:

jak Was nie ma to ja idę sobie ten.... poskręcać trochę:-p;-):-)

a mi znów przed oczami reklama : a meble to kupujemy w I ... i skecamy je sobie :tak:;-)

...., zreszta lubie babcie mojego dziecka i było naprawde miło :cool::cool::cool::cool:

fajnie Asiu ...i faktycznie bardzo miło ze strony Tesciowej ze pomyslała aby Was odwiedzic...musi Cię lubic, jak nic :tak::tak::tak:

1. Siema:ninja2::rofl:Chyba znów złapałam faze powrotu na BB:cool:

Ale czad!! Az zazdroszce. Takie imprezy sa zwykle mega wypasione. A swoją drogą szef zajebisty:-)
2. Mój kumpel juz szuka stronki z takim softem do lewych dolarów :-) wiec jak dostanie olśnienia to dam znać..

3. Ja po kilku suchych pampersach w nocy zaryzykowałam :tak: I opłaciło się. Zadarzyła sie nam 1 wpadka i posusianie w nocy, ale tylko raz. Potem juz luzik :tak::tak::tak:

4.Chyba Rafi zazdrosny ze mame nasyła :cool2::cool2::cool2:
Ad.1 Nianiu gdy nie ciąza to by Ci się lańsko szykowało ...ale dobrze oczywiscie ze faza jest taka a nie inna ;-)
Ad2. bede wdzieczna bo jyz mnie przeraza robienie tego w corelu na skanie oryginalnej 100 dolarówki
Ad.3 wydaje mi się ze jeszcze z Kubą za wczesnie ...moze za miesiąc spróbuję
Ad 4 he he he ...ciekawe czy my za kilkanascie lat bedziemy chodziły do synowych na wizytację ??

Anika, duzo zdróweczka:elvis::elvis::elvis:

Joasiu, nie zazdroszcze nalotu teściowej, bo ja mam taki średnio 10 razy na dobę:dry: nagle staje w drzwiach i zagląda co robimy...niby pod pretekstem popatrzenia na dawidka;-)

a dziekuje, dziekuje...dzis juz lepiej :tak:

Ty to powinnas po tyłach oberwać za to,że u Ciebie to sa tylko "fazy"
Masz tu byc codziennie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-p ale ja potrafie być grożna wrrrrrr

A oto co od rana robi Weronika :cool2:
Nowe słowko JEBDIĄD :-p:-p:-pchyba wiecie co znaczy :tak:

no własnie o to mi chodziło Nianiu :-p :tak:...a Jebdiąd i ciuchcia są the best :tak::tak:

hej!
ale wam fajnie z ta imprezka!:tak:
wspolczuje anginy:no:
gratuluje mezczyznie!:tak:

Edytka czys ty fuche zalapala w IPN i skrecasz szafy na tajne akta? ile ty tego jeszcze masz?:confused:;-)

i to jest droga NiaNiau jedyny i sluszny kierunek!;-):tak:
dziękuję dziekuje dziekuję....a z tekstu o szafach IPNu leję :-D

A ponizej lista imion chłopiecych do wyboru dla moje syncia :

1. Bartosz
2. Blazej
3.Bruno
4. Cyprian
5. Cyryl
6. Dawid
7. Dominik
8. Filip
9. Iwo
10. Igor
11. Marcel
12. Mikołaj

Które imię najbardziej bedzie pasowało do mnie ? no w sensie imię syncia dl mnie mamy Niani ? i do maxia zeby pasowało ?
Maks i Filip jak dla mnie super...
(..._)
Anikaa - dużo zdrówka :-) musisz pozbyć sie anginy przed imprezą z dolarami :-p
musze , musze ...bo ja ją organizuję :-p:tak:

wiecie ile kosztuje sfingowana bójka (4 facetów) ???? 1200 zł ..:szok::szok::szok: troche dużo ...musze jeszcze poszukac bo chciała bym tę bójkę

Cześć laski :elvis::elvis::elvis:
Fajnie się Was czyta Fajnie się czyta o Dzieciaczkach :tak: Micha się człowiekowi cieszy Muszę pochwalić Michałka - już prawie cały alfabet rozpoznaje, tylko kilku liter jeszcze nie umie wypowiedzieć :p To nic, że jeszcze mało co mówi - alfabet zna;-)
U nas niestety bardzo smutno. W tym tygodniu był pogrzeb mojego Taty:-:)-:)-:)-:)-( smutno, smutno, smutno

całuję , dobrze że jesteście:elvis::elvis::elvis:

ALka moje kondolencje....:-(

los czy łoś? :-p;-) Jeden i drugi ma coś do gadania, no nie ? ;-);-);-)
pan maz oczywiscie.jak pamietam to NiaNia miala przeprawe zeby go do bruna przekonac:tak:

kurcze zal mi strasznie szymka:-(dzis jest ostatni dzien u jego starej opiekunki. od listopada bedzie u nowej nianki. lipa totalna.jego obecna opiekunka ma synka o rok starszego i oni tak obaj od 1,5 roku razem sie bawili, razem jedli, razem spali, wszystko razem. ona sie nawet smiala ze im opiekunka nie potrzebna bo sie sami soba zajmuja.:-D i teraz to bedzie dla szymka cos nowego, ze nie bedzie mial juz swojego towarzysza, tylko on sam i jakas nowa pani. zobaczymy jak zareaguje na ta zmiane.

jeszcze sie pochwale szybko.
wyslalam piec zdjec znajomemu fotografowi. wlasnie dostalam maila od niego...z pochwalami!!!:-):-):-) nie bede cytowala co napisal bo to juz by bylo zadzieranie nosa;-) ale mnie tak pozytywnie nakrecil swoimi slowami, ze az mi sie paszcza cieszy od ucha do ucha!:tak::-)

Anikaa, 1200zl?:szok: chyba zbyt wiarygodnie pozorowali te bojki i wstrzasu mozgu dostali! a teraz gadaja od rzeczy:no: szukaj dalej. moze jakies dzieciaki(zawsze taniej chca) z jakiegos klubu sportowego/bokserskiego?
i wracaj juz do zdrowia kobieto!:tak:
zegnam panie, milego weekenda!:-)

pewnie postaram sie zajrzec choc na minutke zeby zobaczyc czy Jagodka jeszcze sie szykuje do podrozy czy moze juz "przekroczyla granice" ;-)

reklama
Ja tylko na chwile bo szykuje sie do debaty :cool::cool::cool:

Anika kurcze nie mam tago dla ciebie. Był jakis dym u kleinta i gosciu musiał jechać.. Juz nei wrócił do biura przed moim wyjsciem.
Moze w poniedziałek mi powie, jesli to nie za późno...:dull:
los czy łoś? :-p;-) Jeden i drugi ma coś do gadania, no nie ? ;-);-);-)

Łoś zareagował całkiem fajnie, choc on jest za Bruno. Powiedział, ze musi się przyzwyczaić :-)Z resztą umówmy się - co ona ma do gadania :ninja2::wink::rofl::happy2:

No a los ? Chyba juz zdecydował. Ja w kazdym razie czekam naMarcelka :cool::cool::cool:

Do góry