reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Anikaaa podziwiam Twoje pomysły i Twoją kreatywność, jestem pod wielkim wrażeniem! Ciekawe jak się uda impreza;-) Poprosimy o jakąś fotorelację:-p

Elfik- fajowy ciopąg i buciki:tak: Ja nowym zabawkom mówię zdecydowane NIE!
Kurcze nie ma już miejsca na te wszystkie rowerki, organki, duperelki:szok:
mała chata, małaaaaaa:sick:

Liluś- trzymaj się mocno! u Ciebie do końca jeszcze troszkę zostało. Najgorsze, że przeprowadzka przed Wami...

Oliviaaa z tym IPNem to prawie Ci się udało:-p Biorąc pod uwagę bezmiar dokumentów, które produkuje i gromadzi mój mąż przydałyby mu się ze 3 dodatkowe szafy i przynajmniej jeden extra pokój, żeby się ze wszystkim swobodnie pomieścił:szok::-D Tymczasem mój bolący palec mówi - PASSS:sorry:

Hejo laseczki :-)
Zazdroszcze :tak: widziałam w tv reklame tego filmu i zapowiada sie fajowy :tak:

Kupiłam dziecku buty na zime :-)

czy to jest film na podstawie książki Cobena? jeśli tak to musi być wypasiony, przynajmniej książka jest:zawstydzona/y::tak:

Film okazał się totalną porażką :dull::dull::dull:

Ale co tam grunt, ze wygralismy debatę :-p:-p:-p

Jeju juz wstałam, mam cały dzien dla siebie. Co by tu porobić :happy2::happy2::happy2:

Ja tez sie melduję:cool:

Ninia, az Ci zazdroszcze całego dnia dla siebie, ja dzisiaj w pracy do 19-tej..młody z tesciową..czyli chata do góry nogami:rofl::rofl::rofl::unibrow: ona pozwala mu dosłownie na wszystko:confused2:

Gazelka, ile to jeszcze dni 5-6;-);-):-)

ło matko :szok::szok::szok: juz:szok::szok:
ale to przeleciało....:nerd:
nastawiłas się juz psychicznie, że za 3 dniznów wszystko stanie na głowie:happy2:

Mam wrażenie, że to nie da się tak przygotować na tip-top. Teraz mam takie ekstrema - euforia miesza się z paniką. Najlepiej żeby czas szybko minął, bo się rozhuśtam na dobre, hihih Dodam, że tym razem też się boję depresji poporodowej. Z drugiej strony - przy Macku chyba nie będę miała czasu na takie "fanaberie" ;-):-p

W pewnym sensie to się przyzwyczaiłam do bycia w ciąży i jakoś tak już nie chce mi się rodzić i mieć tego całego kłopotu z niespaniem, karmieniem itd... Głupie uczucie :nerd:

Idę się kapać. Od dwóch godzin nie mogę się z tym zebrać i łażą mi wywrotowe myśli po głowie. Na razie - miłego weekendu :-D

reklama
Hejo laski
zaglądam na moment bo dzisiaj dzień zakupowo-sprzątaniowo-odwiedzinkowy :-)
Teraz zmykamy z Nisia do sklepu, potem kawa wiec moze jeszcze na moment zaglądne :tak:

Miłego dnia

linka z pociągiem poszukam pózniej to wkleje :tak:

Do góry