reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

A ponizej lista imion chłopiecych do wyboru dla moje syncia :

1. Bartosz
2. Blazej
3.Bruno
4. Cyprian
5. Cyryl
6. Dawid
7. Dominik
8. Filip
9. Iwo
10. Igor
11. Marcel
12. Mikołaj

Które imię najbardziej bedzie pasowało do mnie ? no w sensie imię syncia dl mnie mamy Niani ? i do maxia zeby pasowało ?

reklama
Hejo :-)
Ja w przerwie na obiadek :-) Jak dobrze, że ktoś wymyślił pizzę z dowozem :-) Właśnie sobie pałaszuję rogala Calzone z tuńczykiem :-) W te dni, kiedy nie mam Maćka w domu, to ostatnio mi się nie chce gotować.

A poza tym, to MUSZĘ się pochwalić moim dzisiejszym debiutem motoryzacyjnym ;-)Po raz pierwszy dzisiaj byłam w myjni samochodowej!!!!!!!!! Do tej pory zawsze mężula wysyłałam, a dzisiaj pojechałam sama. I przeżyłam, hihi. Auto też :-) Musiałam chyba wyglądać na przestraszoną, bo jak pan mi sprzedał kartę, to pyta czy wiem, jak się korzysta z myjni :-D Ja na to, że nie wiem, ale że zaraz się pewnie dowiem. No i poradziłam sobie sama. Jestem dumna z siebie :-)

Elfiku, ja tez proszę jeszcze raz o linka do tego pociągu z literkami. Jest superowy

1. Bartosz
2. Blazej
3.Bruno
4. Cyprian
5. Cyryl
6. Dawid
7. Dominik
8. Filip
9. Iwo
10. Igor
11. Marcel
12. Mikołaj

Które imię najbardziej bedzie pasowało do mnie ? no w sensie imię syncia dl mnie mamy Niani ? i do maxia zeby pasowało ?

Te pogrubione super się komponują z Maksem :) A Igor i Marcel to rewelka. Igor kojarzy mi się z przystojnym brunetem, a Marcel to taka artystyczna dusza.

Asiku - jestem jestem ale mam urwanie głowy, od rana po biurze krąży szef z najwyższej półki :-D:-D:-D
Elfiku - pięknie to Twoje dziecię daje sobie radę z literkami :-D żeby tylko moja się nie dowiedziała, bo bedę zmuszona prosic o namiary sklepu :sorry: a dzis rano Julia oznajmiła: "Nie cem do Tuty, do Nisi cem jechać dzisiaj, z talosiami i tidisem" :confused:
E_mamo - pęcherze, uważaj na pęcherze na tych paluszkach nie przywykłych do pracy :-)
Nianiu - gratuluje kroku z pieluchą nocna :tak: ja niestety miałabym zbyt dużą płaszczyznę do zabezpieczania przed ewentualną wpadką (jakies 3 m kw), więc poczekam aż dziecko dostanie nowe łóżko :-D:-D:-D
Gazelko - widzę, ze Ty ciągle tutaj :laugh2:
Anikaa - dużo zdrówka :-) musisz pozbyć sie anginy przed imprezą z dolarami :-p

1. Bartosz
2. Blazej
3.Bruno
4. Cyprian
5. Cyryl
6. Dawid
7. Dominik
8. Filip
9. Iwo
10. Igor
11. Marcel
12. Mikołaj

no! :cool2::cool2::cool2:z naciskiem na 10

helo

mnie ostatnio nie ma bo mamy problemy non stop z komputerem :dull:

dziewczyny dzis cały ranek spedziłam w spzitalu
juz z torba pojechalismy bo nie wierzylismy ze wroce do domu spowrotem,ale jestem

taki ból co dzisiaj przezyłam to nie zycze nikomu
wole mega skurcze,bo one chociaz mijaja i mozna odsapnąć...
teraz mam w sumie sie nie ruszac i takie tam
ból niesamowity jakby prawej nerki...myslałam ze po scianach bede chodzic :zawstydzona/y: cos strasznego...

lekarka powiedziala ze Hania duza i mi uciska....ja sie boje myslec jak ja wytrzymam ten ból,bo cały czas czuje,ze to bomba zegarowa i wybuchnąć moze w kazdej chwili :sorry:

za tydzien znowu na kontrole i zwiedzanie szpitala,bo to tu obowiazkowe..akurat w moje urodzinki :happy:

a przebadali mnie dosłownie na wszystko!! z krwi nawet na AIDS :happy:

normalnie posprzatac chciałam a teraz boje sie wogole ruszac
:dry:

1. Bartosz
2. Blazej
3.Bruno
4. Cyprian
5. Cyryl
6. Dawid
7. Dominik
8. Filip
9. Iwo
10. Igor
11. Marcel
12. Mikołaj

Ja stawiam na Bruno (Brunona?)!!! Bartosz śliczne, ale strasznie dużo Bartków jest u nas. Iwo jak dla mnie odpada. Podoba mi się jeszcze Mikołaj, Filip i Marcel.:-)

reklama
Do góry