reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ale tu cisza :happy::happy::happy:

poczytałam chwilke i tak:

Iwon miłego wypadu i wielu chwil "iskrzenia" :happy2::happy2:

aniu g zazdroszcze, ale tak pozytywnie oczywiscie, wizyt upiększających, nie ma to jak lekko sie zmienic!!!!oby tak dalej.....

Julcia i Weronisia śliczne babeczki, zazdroszczę dziewczynom spotkania i mamom tez!!!!

reklama
czesc Wam !!!

Aniu.G czy juz Ci mówiłam ze z wielką przyjemnością czytam Twoje posty...?? gratuluje powrou do życia i... 1/4 na sliniaczku to uważam niezły wynik jak dla "latającego" języczka ;-).

Elfie i Elen Wasze dziewczyny wyglądają jak siostry w tych czerwonych kureczkach i chyba sie młodę nie obrażą jak powiem ze na mnie to jedak najwieksze wrażenie zrobiły oczy Efika...nawet z daleka widac jakie masz dłuuugie rzęsy ---wow

czesc Asienko,
Kuba niestety dostał dzis czerwoną kartkę na żłobek i jutro siedzi w domu ...mnie znów cos rozkłąda ale jescze się do konca nie daję...wypijam młodemu eurespal :-p i nawet pomaga - chyba lepiej niz małemu :cool:

ciekawa jestem jak reszta chorowitków?

powiem Wam ze choroby to, fakt, duży minus chodzenia do żłobka ale... za każdym razem jak Młody zadowolony stoi pod drzwiamy swojej grupy i jak opowiada jak siajnie było w żłobku to jestem przekonona ze jak dla niego to, mimo wszystko, był dobry wybór no i...dzis u lekarza spotkałam dyrektorkę żłobka i kobitka mnie zaczepiła i opowiadała o zachowaniu Kuby ...nieźle nie?? dodam tylko ze w żłobku jest 86 dzieci - na prawde jestem pozytywnie zaskoczona:tak:

no i gdyby mozna sie było na BB chwalic bez skutków ubocznych w zachowaniu dziecka to bym powiedziała ze Kuba w koncu woła, ze chce zrobic siusiu i kupkę...ale ze jest inaczej, to nie mówie :-p:cool:

kujcie no wzieloi mi zjadlo wszystkie cytaty i musze od nowa:-(
od rańca biegam i właśnie tak na pełnych obrotach zapowiada mi się ten tydzień

lekarze, aerobiki pływanie, spining, wizyta w przedszkolu na występie martyni,wymiana paneli w korytarzu, malowanie,troszkę pracy papierkowej i w piątek międzynarodowe zawody w klubie sportowym
właśnie dzisiaj do mnie zadzwonili i poprosili o pomoc
nie odmówiłam bo kończy się to imprezką hihi:evil::biggrin2::cool2:
obym tylko dała radę:szok::dull:
dasz rade! cos widze ze masz podobny grafik do mojego! ja bede robila 400% normy na uczelni:szok::-), lekarz kontrolnie co do ucha:nerd:, jutro moim dziadkom wrecza jakies ordery za dlugi staz pozycia malzenskiego:-p, szymek znow nie ma ani mamy(delegacja, angielski) ani taty(delegacja, kolacja sluzbowa) wiec ja sie nim zajmowac bede od jutra do piatku:-), przyjezdzaja jakies poety z grecji i na ich prezentacje musze isc:blink:, zamowic aparat(dobra wrozka jednak postarala sie i wykombinowala troszke kasy! bedzie moje wymarzone cudenko!):tak::-) i pozalatwiac przelewy:dull:, fryzje:tak:, kosmetyczka:tak:, cyklinowanie podlogi:no::no::no:. chyba tyle! a nie! jeszcze mam zadanie zorganizowania jednej imprezy.:tak:

a wlasnie tak przy okazji ja wiem ze wy matki stateczne itd itp ale laski z warszawy gdzie sie teraz chodzi do klubow? moze kojarzycie? ja jak zdezerterowalam do grecji trzy lata temu to wypadlam z obiegu. podejrzewam ze te kluby ktore znalam juz nie istnieja, a jak istnieja to sie pozmieniala flota menadzerska i wlasciciele i moje dawne dobre kontakty sie nie przydadza. czy takie miejsca jak utopia, organza, piekarnia to jeszcze zyja czy juz padly. potrzene mi cos fajnego, zeby wstydu nie bylo jak obcokrajowcy przyjda, cos co bedzie bardziej klubem tanecznym niz miejscem do posiedzenia przy drinku na kanapie. moze macie rodzenstwo, kuzynow w wieku hulaszczym? jak tylko cos sie wam obilo o uszy dajcie znac, plissss!

mowilam ze WRACAM;-):-) do zycia:-)
bravo Ania!

reszty nie pamietam niestety. padam na ryjek po calym dniu biegania za nowymi lektorami.
dobranoc milym paniom:-)

reklama
Do góry