reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Dzieki :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Widzę, ze masz zaplanowany cały weekend :-) . Prosze znaleźć lukę, żebym się z Julenką mogła wcisnąć :-p:sorry2:. A jak wczorajsze spotkanie?
Ja planuję w weekend wypocząć na łonie rodzinnym (czytaj: jadę do mamusi się polenić :-p:sorry2:)

reklama
Wiecie co, patrze na te nasze dzieci i nie mogę uwierzyć, że są już takie duże:szok::szok:
Weronisia superancka mała dama, fajna minka z tym patykiem:-p:-p
I baaaaardzo ładnie wyglądacie na fotce w podpisie:tak::tak::tak:
Julka z kasztanami mnie natchnęła- w weekend idziemy do parku!:chief:
A Milenka jeszcze śliczniejsza niż była – jak to możliwe??? Lilka, wklejaj więcej Waszych zdjęć – Baaaaardzo fajnie wyglądasz z brzusiem, powiedz ile kg masz na plusie, bo pamiętam że Milenką to chyba najmniej z nas wszystkich miałaś na plusie??? Teraz chyba jeszcze mniej????:tak::tak::tak:
Mania!!! W końcu!!! Całusy kochana, mam nadzieję że teraz będziesz o nas bardziej dbała J:tak::tak::tak:
A Gabryśka wygląda jakby miała zaraz iść do szkoły taka śliczna lalunia, no a Tymcio malowany jak zwykle – ślicznie razem wyglądacie J:tak::tak::tak:

Ysia, Natalka to jak modelka do zdjęć pozuje poprosimy więęęęęęcej!
To samo Tusia- smaka żeś narobiła jedną fotą i co????!!!koniec?????
Anusia a Dawid to na każdym zdjęciu inaczej wygląda J Aktorem będzie, czy jak ?:tak::tak::-D:-D:-D
Heheheh no i powiew lata- Kornelek nad morzem, mmmmm- ale blondyn!!!:-p:-p:-p
tak to fajnie opisalas Alka ze az zobaczylam oczami wyobraznie;-):laugh2::laugh2::laugh2:

Olivia, pozwoliłam sobie obejrzeć twoje fotki:cool2::cool2: czad !!! zarąbiste itd... :cool2::cool2::cool2:

Iwon to fajnie,że wszystko fajnie:tak:;-)

Anusia wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy
z ust mi wyjelas. :tak::tak: Anusia wszystkiego najlepszego dla ciebie i meza, Iwon no co bede gadac- fajnie!:-)

Mała przerzuć się na "łiskacza" to głowa za kazdym razem nie bedzie boleć :-p
swiete slowa! winko po pierwsze jest dla mieczakow:sorry2: bez obrazy:sorry2:a po drugie mocniejsze trunki lepiej dzialaja na glowki. to mowie ja! osoba ktora pracowala w barze! i wiele widziala w tym barze!:tak:;-):-D

Olivia, pozwoliłam sobie obejrzeć twoje fotki:cool2::cool2: czad !!! zarąbiste itd... :cool2::cool2::cool2:

Ja tez ogladałam. Zajebiste:tak::tak::tak:
bardzo dziekuje:zawstydzona/y: staram sie jak moge. a duzo nie moge bo mnie sprzet ogranicza. jak juz sie chce wykazac artystycznie to niestety wszelkie funkcje sa w menu i zanim to wszystko poustawiam to i slonce zdazy zajsc!:baffled::no: dlatego tak placze nad tym, ze kase na aparat szlak trafil:-(

link po to wkleilam babeczki, zebyscie mogly zagladac kiedy chcecie:tak: Anusia, NiaNia, a chcialoby wam sie zajrzec jeszcze raz i mi szepnac, ktore zdjecia wam najbardziej przypadly do gustu?

dobry strzal!:tak::tak: to jest zajebisty chlopak. znam go kilka lat i normalnie go uwielbiam. bardzo, bardzo dobra osoba!:tak:same pozytywne skojarzenia mam!
zolte na zoltym, nikt nic nie widzial:cool2:
Elen ale to tak pod wzgledem mych skromnych umiejetnosci fotograficznych czy podziwiania przystojnego chlopa?;-)
nic nie powiem :-p:ninja:

helooo, hello...

Iwon witamy spowrote...

Kasiu- Kate i Elen...ale Wam fajnie z tym siusianiem młodych... u nas jeszcze mozna pomarzyc...a oczywiscie się nie poddaję...:tak:

reklama
jak tam u Was z pogodą...u nas dzis bardzo ładnie i z checią bym wyszła, ale młody jeszcze pokasłuje...no moze na jakies 30 minut wybędziemy :confused: - zobaczę... póki co zmykam do sprzatania, mały ogląda Feliksa wiec mam chwile....do później.

Do góry