reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Elf - dlaczego Nisia nosi Juleczkowa kurtkę :szok::confused::dry::shocked2::sorry2: co???
(gratuluje muffinkowej blachy)
Sama nie wiem :eek::eek::eek: ( dzieki)

Elfiku czy zamówiłaś dla Nisi ten kobinezon z Quelle?
Jeszcze nie Brunetko, jakos mi to umknęło.
Oglądałam nowy katalog, są jeszcze wiec będe musiała sie za to zabrać. Dam znać :tak:

Cześć dziewczyny :)

Całuski dla wszystkich chorowitków:elvis::elvis::elvis:
ide poczytać
dzień dobry Prosze Pani!!!:-)

Wiecie co, patrze na te nasze dzieci i nie mogę uwierzyć, że są już takie duże:szok::szok:
Weronisia superancka mała dama, fajna minka z tym patykiem:-p:-p

I baaaaardzo ładnie wyglądacie na fotce w podpisie:tak::tak::tak:
Julka z kasztanami mnie natchnęła- w weekend idziemy do parku!:chief:
A Milenka jeszcze śliczniejsza niż była – jak to możliwe??? Lilka, wklejaj więcej Waszych zdjęć – Baaaaardzo fajnie wyglądasz z brzusiem, powiedz ile kg masz na plusie, bo pamiętam że Milenką to chyba najmniej z nas wszystkich miałaś na plusie??? Teraz chyba jeszcze mniej????:tak::tak::tak:
Mania!!! W końcu!!! Całusy kochana, mam nadzieję że teraz będziesz o nas bardziej dbała J:tak::tak::tak:
A Gabryśka wygląda jakby miała zaraz iść do szkoły taka śliczna lalunia, no a Tymcio malowany jak zwykle – ślicznie razem wyglądacie J:tak::tak::tak:

Ysia, Natalka to jak modelka do zdjęć pozuje poprosimy więęęęęęcej!
To samo Tusia- smaka żeś narobiła jedną fotą i co????!!!koniec?????
Anusia a Dawid to na każdym zdjęciu inaczej wygląda J Aktorem będzie, czy jak ?:tak::tak::-D:-D:-D
Heheheh no i powiew lata- Kornelek nad morzem, mmmmm- ale blondyn!!!:-p:-p:-p

Wiecie co, patrze na te nasze dzieci i nie mogę uwierzyć, że są już takie duże:szok::szok:
Weronisia superancka mała dama, fajna minka z tym patykiem:-p:-p
I baaaaardzo ładnie wyglądacie na fotce w podpisie:tak::tak::tak:
Julka z kasztanami mnie natchnęła- w weekend idziemy do parku!:chief:
A Milenka jeszcze śliczniejsza niż była – jak to możliwe??? Lilka, wklejaj więcej Waszych zdjęć – Baaaaardzo fajnie wyglądasz z brzusiem, powiedz ile kg masz na plusie, bo pamiętam że Milenką to chyba najmniej z nas wszystkich miałaś na plusie??? Teraz chyba jeszcze mniej????:tak::tak::tak:
Mania!!! W końcu!!! Całusy kochana, mam nadzieję że teraz będziesz o nas bardziej dbała J:tak::tak::tak:
A Gabryśka wygląda jakby miała zaraz iść do szkoły taka śliczna lalunia, no a Tymcio malowany jak zwykle – ślicznie razem wyglądacie J:tak::tak::tak:

Ysia, Natalka to jak modelka do zdjęć pozuje poprosimy więęęęęęcej!
To samo Tusia- smaka żeś narobiła jedną fotą i co????!!!koniec?????
Anusia a Dawid to na każdym zdjęciu inaczej wygląda J Aktorem będzie, czy jak ?:tak::tak::-D:-D:-D
Heheheh no i powiew lata- Kornelek nad morzem, mmmmm- ale blondyn!!!:-p:-p:-p

Alka dziekuje za tak miłe słowa pod adresem córci :-):-):-)
fakt mało przytyłam,narazie mniej niz z Milenką,ale chyba nadrobie jeszcze? choc zauwazyłam ze apetyt mam tak minimalny ze szok,no i czasami sie zastanawiam czy ta Hania ma z czego przybierac?:happy:
z Mili na plusie mialam 9 kg, teraz niecałe 7kg:tak:

ty rowniez wklej zdjecie Micha :-)

Zgadzam się z alką wszystkie dzieciaczki super:tak::tak:
Mania ile Gabcia ma wzrostu:confused:
jak patrzę na waszą fotkę to dałabym jej spokojnie 4 lata:shocked2:

zgadzam sie z Wiki
szok :szok: Gabi wyglada na baaaardzo wysoka i znacznie starszą dziewczynką :szok::-)

laseczki jak spedzacie wieczór?? my zaraz bedziemy ogladac komedie na TVN ''poznaj mojego tate'' :-)

no i musze powiedziec ze WRESZCIE na Policji załatwilismy formalnosci zwiazane z moim pozwoleniem na pobyt tutaj,no i Mili :-)
Pani w okienku super fajna nam sie trafiła i juz jutro bedzie rozpatrywany nasz wniosek :-) (bo mozna czekac nawet do 3 miesiecy)
takze moge byc juz spokojna :-) bo jakoby jak papiery sa złozone to juz liczy mi sie ze jestem tu legalnie

ok smyram na film
buzka i dobranoc ;-)

No cześć :-)

Wczoraj wróciłam z Płocka (Gazelko- miasto jest naprawdę urocze :tak: i jaka szeroka Wisła :szok:), ale nie posiedzę z Wami, bo zaraz biegnę na szkolenie i nie będzie mnie do 15-tej :dry::rolleyes2:

U mnie wszystko fajnie, yyyy, wyjazd znaczy się. Znaczy się fajnie, w sensie, że fajnie. Bardzo fajnie :ninja2::cool2:;-)

Aaa, Gazelko, muszę Ci powiedzieć, że Muzeum Secesji bardzo przypadło mi do gustu. Ja w ogóle uwielbiam muzea i miejca, gdzie pachnie odległą przeszłością :sorry2: A porcelanka miodzio. Parę rzeczy na bank skubnęłabym do domku :-p

reklama
Do góry