reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No cześć :-)

Wczoraj wróciłam z Płocka (Gazelko- miasto jest naprawdę urocze :tak: i jaka szeroka Wisła :szok:), ale nie posiedzę z Wami, bo zaraz biegnę na szkolenie i nie będzie mnie do 15-tej :dry::rolleyes2:

U mnie wszystko fajnie, yyyy, wyjazd znaczy się. Znaczy się fajnie, w sensie, że fajnie. Bardzo fajnie :ninja2::cool2:;-)

Fajnie powiadasz ?..:cool2::cool::ninja2::rofl: Lubie jak jest fajnie:-p:cool2: Fajne wyjazdy to podstawa :cool2::rofl:

reklama
Cześć:-)
głowa mi peka:baffled: z nadmiaru wypitego wczoraj winka:zawstydzona/y:ale....wczoraj obchodzilismy z łosiem 4 rocznice ślubu i troche świętowalismy:cool2:
było superowo....:cool2::cool2:
zmykam po kawę i Ibuprom...:sorry:

Mała przerzuć się na "łiskacza" to głowa za kazdym razem nie bedzie boleć :-p

Olivia, pozwoliłam sobie obejrzeć twoje fotki:cool2::cool2: czad !!! zarąbiste itd... :cool2::cool2::cool2:

Ja te ogladałam. Zajebiste:tak::tak::tak:

witam po przerwie
ja nadal zapracowana ale poza tym wszystko OK
mam nadzieję że od połowy października będzie duuużo lepiej i będę mogła zasiąść przed omputerem z innego powodu niż praca :-p
powiem tak w skrócie że:

1. z odpieluchowaniem lepiej tzn Krzyś rzadziej sika w majty a czasem sam na to wpadnie że trzeba isć na nocnik (tfu tfu )
  2. w nocy też już prawie nie ma pobudek no chyba że dziecku coś się śni
  3. Krzyś pije mleko z kartonu zrezygnowaliśmy już prawie z modyfikowanego
  4. no i nie wiem co jeszcze bo się spieszę
spadam do pracy będę zaglądać częściej pewnie za jakieś 2 tyg
paaaaaaaaa

cześć cześć cześć
koniec miesiaca, więc ścigają mnie raporty :baffled::baffled: ważne, że mam kawę, jabłuszkowe muffiny :-p, nowe zdjęcie Julii w kompie, Nelly w głosniczkach i GG :-D:-D:-D:-D:-D

Kate - może dzieki tobie i my przerzucimy sie na kartonowe mleko :eek::baffled: i jeszcze jedno: w domu zostały 4 pieluchy (nocne) i zastanawiam się, czy jeszcze kupować :confused:

Elf - piękne razem jesteście we dwie :tak::tak: a zmarszczony nosek Nisi to mistrzostwo świata :-D:-D:-D

będe zagladała na BB z doskoku i idę jeszcze sobie suwaczek nowy zrobić :ninja2::rolleyes:

No cześć :-)

U mnie wszystko fajnie, yyyy, wyjazd znaczy się. Znaczy się fajnie, w sensie, że fajnie. Bardzo fajnie :ninja2::cool2:;-)
Hmm nie ma to jak poważna konkretna odpowiedz :-p:-p:-p

Cześć babyyyy
dziekujemy z Nisią za komplementy :elvis:
Teraz napisze coś co już mnie wkurzac zaczyna- nadal zdycham :wściekła/y::angry::angry:

Anusia serdeczne życzenia z okazji rocznicy ślubu!! Dlaczego sie wczoraj nie pochwaliłaś??
Muffiny będe piec jutro :tak:
W niedziele jestem zaproszona na pizze :cool2:
mam nową fajową bluzeczke atmosphere :cool2:
Nisia układa klocki i sobie śpiewa :tak:
Mojemu G wczoraj padł laptop wiec zero łączności ze światem :shocked2:
Ja pije kawe i jestem nie uczesana
Pogoda paskudna
To tyle w skrócie co u nas :-)

reklama
Do góry