reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Lilka, znaleźliście mieszkanko? Fajnie :tak:

Klaudia, weekend wypasiony :cool2:

U nas również pogoda przepiękna, więc nawet nie narzekam już, że nie grzeją :shocked2: (na marginesie- to nie nie odkręcenie zaworków w grzejnikach okazało się być powodem braku ciepła. Podobno interweniowali już wszyscy sąsiedzi i pani ma umówić zarządcę budynku z secem na spotkanie wyjaśniające :shocked2:)

Muszę zmykać, jutro wyjeżdżam służbowo na trzy dni, więc muszę tu posprzątać (mieszka któraś w okolicach Płocka? :cool2:)

witam niedzielnie

dziewczyny....normalnie pękam ze szczescia!!! :-):-D:-D
wreszcie po baaardzo nerwowym okresie słonce nam zaswieciło!!!!!!!

dostalismy mieszkanko pod wynajem!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
w piatek ogladalismy,a dzisiaj rano dostalismy odpoweidz
jestesmy happy :-D:-D:-D
jeden problem z głowy mniej

a ze mamy juz tłumaczenia przysięgłe to w wolny dzien Karola w tygodniu lecimy na POliti składac dokumenty o moje pozwolenie

uffff........jakos ruszyło do przodu :-):-)

7 pazdziernika idziemy podpisac umowe i....mozemy sie wprowadzac
mhmmm 95 m. kw. :-):-)
2 sypialnie...wreszcie!!!

jestem strasznie szczesliwa :-D:-D:-D:-D

i jeszcze jutro dostane moj wozeczek bo szwagier przywiozł mi go z Polski,a kolega w srode przywiezie mi lozeczko z poscielą i innymi bajerami

normalnie PEŁNIA szczescia :-D:-D:-D:-D jejku wreszcie moge byc spokojna, nie wiecie jaka to psychiczna ulga dla mnie....szczegolnie teraz :-)

Super, że tak się Wam ułożyło :tak: Gratuluję mieszkanka :-D

my nadal zdrowe nie licząc kataru, który jest normą :-) poza tym mam na swoim koncie mały sukces, o którym nic nie napisze, bo wiecie: klątwa wygadania sie na BB :-D:-D:-D:-D:-D a wszystko dzieki temu, że M nie ma w domu w porze układania Julisi do snu :-p:shocked2::laugh2::cool2: tylko gorzej ze wstawaniem: wy też tak macie? ściągnąć dzieckoz łóżka o 7 to MASAKRA! a dzis było mega niewykonanlnie - budzenie dziecka o 6 :confused::confused::confused: pewnie będzie żądała od Tutity kway :-D:-D:-D:-D
co mi przypomina, ze musze sobie zrobić drugą ;-)
naja :-)

czy ja też tak mam???, oj nieeeeeeeeee :no:. Moje dziecię wstaje wcześniej niż mój budzik zadzwoni :baffled::baffled::baffled:, czyli tak gdzieś koło 5:30 :baffled::baffled::baffled:. Nieistotne czy to dzień roboczy czy weekend...............

I znowu dla wszystkich chorowitków zdróweczka, dla Oliego gratulacje i dla Elen i Juleńki też :-)

Lilka, znaleźliście mieszkanko? Fajnie :tak:

Klaudia, weekend wypasiony :cool2:

U nas również pogoda przepiękna, więc nawet nie narzekam już, że nie grzeją :shocked2: (na marginesie- to nie nie odkręcenie zaworków w grzejnikach okazało się być powodem braku ciepła. Podobno interweniowali już wszyscy sąsiedzi i pani ma umówić zarządcę budynku z secem na spotkanie wyjaśniające :shocked2:)

Muszę zmykać, jutro wyjeżdżam służbowo na trzy dni, więc muszę tu posprzątać (mieszka któraś w okolicach Płocka? :cool2:)
w sumie to tylko 100 km... moze bedziecie miec jakies wycieczki np. do Nw. Dworu albo Modlina??

dziewczyny odpieluchowanych pomóżcie...od 4 dni ani razu nie było siku na kibelek .... fakt ze na weekend odpusciłam ale dzis młody juz lepiej i zaczelismy od początku. Efekt : 3 razy na podłogę 0 do kielka - postęp - sam wyciera ;-):-pi nic wiecj....HHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPP

:rofl2::rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D:-D

1. U nas hit ostatnich dni: "nie muf pupa tylko dupa":zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
2. albo powtarzane do każdego i w każdych okolicznościach: mas buty?, nie mas butów?, Julcia ma buty:tak:, tak taaaaaaaaak Julcia ma butyyy, tatuś ma buty, Po nie ma butów?:sorry::sorry::sorry:
Ja nie wiem, szewcem będzie?:dull::szok::szok:
1. Kurde, prawie się popłakałam ze śmiechu :-)
2. A może polonistką - odmiana wzorcowa :-)
picipka - przyczepka (moje ulubione)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziewczyny odpieluchowanych pomóżcie...od 4 dni ani razu nie było siku na kibelek .... fakt ze na weekend odpusciłam ale dzis młody juz lepiej i zaczelismy od początku. Efekt : 3 razy na podłogę 0 do kielka - postęp - sam wyciera ;-):-pi nic wiecj....HHHHHHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPPPP

no cóż, nic nowego nie napiszę: pytać, przypominać, cierpliwie tłumaczyć i wykazywac wielki zachwyt jak się uda.

reklama
Do góry