reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
U mnie Maciek wstał o 6 tej. Bez żadnego powodu, tak wstaje i już :baffled:
Krzysiek nie sypia w dzień i taka pora wiąże się z mega marudzeniem po południu albo spaniem, tylko że moje dziecko nie sypia w południe on mógłby spać np o 17 :baffled: :szok: dopiero wtedy jest zmęczony
a wg mnie to trochę za późno bo potem bieganie do 23 jak nic

cześć laski :elvis:
nie pisałam ostatnio bo u nas troche smuteczków się ostatnio nazbierało, na pierwszym planie choroba mojego taty :-(
od poniedziałku zaczynam pracę (czy ja mówiłam że mi bez niej źle ????:szok::szok::szok: to nie byłam ja, to jakaś podmieniona alka była - ja chce wakacje!!!:cool2::cool2::rofl2::rofl2::rofl2:)
ide poczytać co u Was...

dużo zdrowia dla taty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

meldujemy swój powrót z wakacji:-)

cześć Kasiu :-)
Sprzedałam cały zestaw ciuchów ciązowych na allegro i jestem przeszczesliwa :-p:-):rofl:

gratuluję :cool2::cool2::cool2:

A u mnie dzisiaj na popołudnie w planie msza za moją śp. babcię a potem rodzinne spotkanko przy dobrym jedzonku :-D

reklama
Za to moj Maciek wstał dzisiaj o... 8.10. Ciekawe dlaczego?? Wczoraj wieczorkiem poszłam na plotki do siostry i Ł. kładł go spać :-) Pewnie mężulek siedział przy kompie, a dziecko się bawiło aż padło :-) Za to dziś rano zamiast wołać "Mamusiuuuuu Maciuś już sie wyspał!!!!!!!!!!!" było "Tatusiuuuuuuuuu, Maciuś już sie wyspałłłłłłłłłłłłłł !!!!!!!":-)

Do góry