kate332
lipcowe mamy'05
nie wiem ja po prostu czasem odpuszczam, dzisiaj np byliśmy z Piotrkiem u ortodonty i Piotr poszedł z tatą do gabinetu a my z Krzysiem czekaliśmy (obawialiśmy się że może zdemolować lekko wnętrze) i na początku o mało nie osiwiałam, moje dziecko jak zobaczyło wielką poczekalnię, świecące płytki i echo to po prostu dostało jakiegoś mega powera, biegało zaczepiało ludzi krzyczało, rzucało się na podłogę, po prostu szok, ale po jakimś czasie spokojnie na to patrzyłam i udawałam że nie wiem o co chodzi- jak nie zwariować przy psocącym, zbuntowanym dwulatku?
Dziewczyny mam pytanko: Czy ktoraś z was używa już takiego fotelika samochodowego dla starszych dzieci? Wiecie, takie samo siodełko po pupę. My ciągle przepinamy Maćkowy fotelik z samochodu do samochodu i już mnie szlag trafia, bo jak Ł. mi nie przepnie zanim pojedzie do pracy to jestem uziemiona. No i myślimy, coby kupić drugi już taki dorosły, tylko nie wiem, czy Maciek nie jest jeszcze za mały.
grupa III - podstawka dla dziecka w wieku szkolnym; są to podstawki do siedzenia dla dzieci ważących od 22 do 36 kg (powyżej 7 lat).
http://www.edziecko.pl/zakupy/1,79383,2778610.html